Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry!
Przeczytałam wyrywkowo ostatnie strony i trzymam kciuki za szyjkowe dziewczyny! Takie wieści na forum pojawiają się zawsze tydzień przed moją wizyta i też się już stresuje. Mam nadzieję że będzie ok i dr pozwoli wrócić nad morze, bo jest cudnie.
Komunikacja, podziwiam Cię za pewnosc siebie i odwagę. Pewnie 98 procent kobiet w naszej sytuacji nie miałoby odwagi na taki krok, nawet jeśli w małżeństwie byłoby bardzo źle. Trzymaj się :*
U mnie poki co nowych dolegliwości ciążowych brak. Ale też nie chodzę za dużo żeby oszczędzać szyjkę i brzuch. Ale potwierdzam, że obroty z boku na bok w nocy to już wyzwanie
Wstawiam się z dzisiaj, jestem już duuuuzapozdrowienia z plaży.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c83c5b7a2e8e.jpg
pola0909, magda.g85, Karola9316, andziaxs, Agusia_pia, Mila, cytrynówka, Ula_Lbn, Kaska, monkle, łania, stayaway, Mama_Zuzia, Leksi, RudaAnna, Jusi 28, Mańka, AnnaB., 91, klopsik, elvira lubią tę wiadomość
-
Dzięki za miłe słowa
jeszcze się fotografuję i wstawiam póki mogę chodzić
A moje dwa króliki (apka mi pokazuje że są wielkości królika) chyba się przemieściły w głąb mnie, bo czuję kopniaki jakby w środku, na żołądek i pęcherz oczywiście też -
To i ja się pochwalę brzuszkiem 😉
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/341bf61a3e77.jpgKaska, monkle, marchev, Mama_Zuzia, Agusia_pia, Pom-pon, Ula_Lbn, pola0909, RudaAnna, stayaway, Jusi 28, Mańka, cytrynówka, AnnaB., 91, klopsik, elvira lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy męczą was bóle podobne do tych miesiączkowych? Mnie złapały wczoraj... Do tego twardnienia macicy mam od 16tc. Pojechałam na IP tam na KTG wyszły skurcze 30 procent. Ale szyjka była ok bo 3.65 więc dostałam kroplówkę i do domu. Dziś z rana wydawało się że jest już ok ale jednak od południa znowu się one pojawiają
ta co przepowiadające czy co? Nie miałam takich w poprzedniej ciazy
-
Juusti69 wrote:Dziewczyny czy męczą was bóle podobne do tych miesiączkowych? Mnie złapały wczoraj... Do tego twardnienia macicy mam od 16tc. Pojechałam na IP tam na KTG wyszły skurcze 30 procent. Ale szyjka była ok bo 3.65 więc dostałam kroplówkę i do domu. Dziś z rana wydawało się że jest już ok ale jednak od południa znowu się one pojawiają
Jak się przeforsuję, to tak, ale bez twardnień. Najlepiej byłoby przedyskutować sprawę z ginekologiem. Masz taką możliwość? Kiedy masz wizytę?
Kark - nie napawa mnie optymizmem Twoja wypowiedź :p ale jak nie będzie przeciwskazań to między 39t3d a 39t0d nie ma już dużej różnicy, prawda? A wtedy mogę już iść, będzie po ślubie
K878 - to już pokrzepiające. Jak robią tak na Żelaznej, to może i na Karowej podobnie? Mówiąc częściej ktg i przepływy, co masz na myśli? W poprzedniej ciąży miałam tylko raz ktg, więc nawet nie wiem jak często one powinny być..Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
andziaxs wrote:Mama-Zuzia pytanie mam do Ciebie, ile czekałaś na kosz mojżesza ten z like moses?
Czas oczekiwania to 10 dni roboczych
MagdaM- pięknie wyglądasz 😍
Pompon- wyjdź za mnie, ślicznotko! -
Juusti69 wrote:Dziewczyny czy męczą was bóle podobne do tych miesiączkowych? Mnie złapały wczoraj... Do tego twardnienia macicy mam od 16tc. Pojechałam na IP tam na KTG wyszły skurcze 30 procent. Ale szyjka była ok bo 3.65 więc dostałam kroplówkę i do domu. Dziś z rana wydawało się że jest już ok ale jednak od południa znowu się one pojawiają
Warto by bylo wziasc no spe forteSyn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Juusti69 wrote:Ja cały czas od 16 tc biorę nospe 3x aspargin 3x i jeszcze czopki scopolan. No wczoraj dostałam zalecenie że leczenie jak dotychczas. Odpoczywam nie wiem skąd to się bierze ...Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Hej dziewczynki trzymam kciuki za was zeby dzidzie jak najdłużej mieszkały w brzuszkach!!
Ja przezylam wesele brata dwu dniowe i podróż 1200 km w jedną strone powrót do domku tez jakos przerwałam i juz po imprezach jestem ważnych po komunii świętej córki i po weselu brata teraz do porodu spokój i tylko przygotowywanie sie na przyjscie córeczki.
Udalo mi sie nawet troszkę potańczyć na ile to mozliwe heh
A tu fotka z wesela
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78d7279d39b2.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2019, 20:27
Pom-pon, pola0909, monkle, Agusia_pia, Mańka, cytrynówka, Ula_Lbn, 91, Kaska, klopsik, marchev, Laurka, elvira, RudaAnna lubią tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Czas oczekiwania to 10 dni roboczych
MagdaM- pięknie wyglądasz 😍
Pompon- wyjdź za mnie, ślicznotko!
Haha, jak się sielanka z Marcinem skończy (bo już coś dlugoo sobie gruchamy jak gołąbki) to się przypomnę