Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Komunikacja mam fotelik-nosidełko po córce, było mało używane, jest w bardzo dobrym stanie, bez wypadku. To maxi cosi city chyba, mogę ci je oddać bo mamy dla młodego inne. A ten padalec twój mąż niech się goni, ciul jeden. Daj znać gdzie mieszkasz, wyślę ci zaproszenie do przyjaciółek.
Mati 16.07.2009
-
Komunikacja24 wrote:Kochana nie mogę na priv napisać bo nie jesteśmy tutaj "przyjaciółkami"
Chyba musisz mnie przyjąć.
Co do wyprawki to potrzebne jeszcze tak dużo rzeczy, że aż strach. Wszystko od rozmiaru 62.
Ale to to pewnie dostanę od rodziny.
Ja mam jedynie nakładki na piersi i 5sztuk majtek siateczkowych. To wszystko.
Brakuje mi wkładek laktacyjnych, podkładów poporodowych na łóżko, jakichś dużych podpasek po porodzie, maść na sutki, kosmetyków dla maluszka typu do kampania, do kremowania, coś na oparzenia, nie mam ani paczki pieluszek, 3 opakowania tych mokrych chusteczek to mam i nic poza tym.
Fotelik dzisiaj powiedział, że kupi, co mnie szczerze wbilo w taki szok, że mało nie zemdlałam bo dopiero co słyszałam, że mam wziąć czapkę i iść pod kościół.
Wózek na początek jakiś jest ale goły i wesoły i musze kupić taki materacyk na spód specjalny.
Zaproszenie zaakceptowane:) postaram się ogarnąć kosmetyki dla Maluszka i ciuszków trochę. Będzie chłopiec czy dziewczynka?
Komunikacja24 lubi tę wiadomość
-
Karmazynova wrote:Gratuluję dzisiejszych wizyt i wypisow do domu. Trzymam kciuki za wszystkie szyjki!
Dzięki za info o aplikacji dla słodkich mam. A jaka jest grupa n fb?
Ja dziś spałam godzine popołudniu i teraz jestem bez siły. Miało u nas lać, ale oczywiście przeszło bokiem, a duchota i żar jaki był taki jest. Masakra. Na szczęście mąż przejął starszaka.
Ja przytyłam 5kg. ( stan na dzień 27t1d). A wyglądam na brzuchu jakbym przytyła 10 kg 😂
Grupy na GB: Cukrzyca ciążowa bez strachu, cukrzyca ciążowa, cukrzyca ciążowa -przepisyKarmazynova lubi tę wiadomość
-
Komunikacja mam jeszcze sudocrem, plyn do kapieli oilatum i paczke pampersow jedynek. Plus moge dorzucic to co dostalismy w szpitalu. Tam widzialam jest odrobina bepanthenu.
Z ciuszkami nie pomoge, bo mam od brata pozyczone.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dziewczyny czytam was i jesteście niesamowite !!! Naprawę w grupie siła:) Ja niestety dopiero sama kopletuje wyprawkę bo pierwsze dzidzi w mojej i męża rodzinie, więc ewentualnie jakbym mogła pomóc w inny sposób to jestem
Komunikacja dużo siły bo wsparcie masz ogromne
Gratuluję aannkka i Lenka powrotów do domku !!
-
nick nieaktualnyTo ja też coś od siebie dorzucę
Komunikacja ja mam kilka bodów, śpiochów rozm. 50 i 56, sweterki jakieś spodenki, cieńki kombinezon 56, rożek, kocyk, kołderkę (jak młody podrosnie to będziesz już miała) jeszcze przejrzę co mam, bo już więcej dzieci nie mogę mieć. Wysłałam zaproszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 22:54
stayaway lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny. Jesteście cudowne, ja się w życiu nie spodziewałam takiej pomocy. Jak ja się odwdzięczę Wam? Może tym, że utre mu nosa bo sądził, że nie poradzę sobie w żaden sposób a tu się zdziwi bo są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie. Nie musicie aż tak dużo, ba prawdę, po jednej rzeczy, aby drogo nie wyszło za przesyłkę, nie chce nikogo narazić na koszty.
Może będzie lepiej jak po prostu na kilka godzin napisze dane tutaj a potem skasuje, gdyby coś to najwyżej między sobą będziemy wysyłać i tyle.
Odrazu zaznaczam-ja nie chcę pieniążków, potrzebuję choćby jednej rzeczy dla maleństwa i może dla mnie to co niezbędne do szpitala. I tak jest mi koszmarnie głupio, ale kiedyś też uczestniczyła w takiej zbiorowej firumowej pomocy i pamiętam jak wspaniałe się czułam moc pomóc. A radość tej dziewczyny była chyba taka jaka teraz mnie przepełnia, wyściskałabym każdą z Was.
Jestem bardzo wdzięczna. Już w domku i zaraz idę spać, to był ciazki dzień a ja uśmiecham się do świata przez łzy.
Anna Gajtkowska
Sądów 15A/11
73-115 Dolice
Z góry dziękuję za każdą jedna rzecz dla nas.
Moim starszym na razie nic nie trzeba, dla nich mam, to maleństwo i mi jedynie do szpitala brakuje rzeczy.
Jutro się przejdę do tego Mopsu i dopytam co mogę zrobić z takim delikwentem i jaką jest pomoc mogę uzyskać. -
Komunikacja, zapisałam adres i dzisiaj postaram się przejrzeć co bym miała dla młodszego
W grupie sila, dobro wraca jak sama widzisz a ja przynajmniej będę szczęśliwa ze mogę Ci pomoca ten dziad zobaczy jeszcze jak świetnie sobie poradzisz!
Zapisałam adres!; a Ty koniecznie w wolnej chwili przejdź się do mopsu. Żaden k*tas nie będzie C rzucał 50zl na dwa tygodnie jak jakiemuś psu!!!
Dzień dobry,
Witam się w 32 tygodniu!dzisiaj znaczne ochłodzenie w Krakowie. Na 12:00 idę sobie na paznokcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 07:16
andziaxs, pola0909, Agusia_pia, Komunikacja24, AnnaB. lubią tę wiadomość
-
Komunikacja ja juz mam przygotowane. Postaram się wyslać jak najszybciej.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Komunikacja, ja co prawda spodziewam się pierwszego dzieciątka, ale dużo mam dostać od bratowej pod koniec lipca to się chętnie podzielę 😊 trzeba sobie pomagać zwłaszcza że jesteś Moja imienniczką, a niedługo imieniny Anny 😀🤗
Komunikacja24, AnnaB. lubią tę wiadomość
-
Komunikacja ja niestety już nic nie mam po starszym i sama kompletuje wszystko od nowa, ale jak już dostaniesz paczki od dziewczyn i będzie Ci czegoś brakowało aptecznego to z chęcią zakupię i wyślę jak będę robiła zakupy dla siebie. Ale to tak początek sierpnia pewnie
pisz tu śmiało
Vian jak się trzymasz? Korzystacie z jakiejś pomocy?
Lenka hmmm czemu Cię wypuścili do domu? Wyciszyło się? Leż pachnij wypoczywaj
Anka cieszę się że już w domutylko leż nie lataj za starszakiem
Mama Zuzia zazdroszczę kosmetyczkija bym sobie brwi zrobiła, zwykłą hennę ale niestety muszę czekać do października.
U nas wczoraj burza z gradema dzisiaj chłodno
-
Kaska wrote:Komunikacja ja niestety już nic nie mam po starszym i sama kompletuje wszystko od nowa, ale jak już dostaniesz paczki od dziewczyn i będzie Ci czegoś brakowało aptecznego to z chęcią zakupię i wyślę jak będę robiła zakupy dla siebie. Ale to tak początek sierpnia pewnie
pisz tu śmiało
Vian jak się trzymasz? Korzystacie z jakiejś pomocy?
Lenka hmmm czemu Cię wypuścili do domu? Wyciszyło się? Leż pachnij wypoczywaj
Anka cieszę się że już w domutylko leż nie lataj za starszakiem
Mama Zuzia zazdroszczę kosmetyczkija bym sobie brwi zrobiła, zwykłą hennę ale niestety muszę czekać do października.
U nas wczoraj burza z gradema dzisiaj chłodno
Kaska czemu aż do października?ja robiłam ostatnio hennę właśnie
-
Mama Zuzia bo ja chodzić nie mogę i muszę urodzić żeby sobie zrobić
zastanawiałam się nad jakąś mobilną kosmetyczką ale boję się trochę a zresztą nie mam jej jak przyjąć bo mieszkamy u teściów na kupię (sprzedaliśmy swoje mieszkanie żeby kupić większe). Mam jeden salon do którego chodzę i tylko im wierzę co do brwi. Trochę teraz daleko od miejsca zamieszkania
-
Hej. Dzis i u nas w koncu chlodniej uff
ja wstawilam sokownik i robie sok z porzeczki
Komunikacja ja nie dam rady sie niczym podzielic bo wszystko po synku wykorzystam dla drugiego teraz ale w glowie mi sie nie miesci ze ten Twoj niby maz tak sie zachowuje! I to teraz kiedy nosisz pod sercem jego kolejnego syna! Faceci sa jednak okropni... Trzymaj sie kochana :*Komunikacja24 lubi tę wiadomość
-
Kaska wrote:Mama Zuzia bo ja chodzić nie mogę i muszę urodzić żeby sobie zrobić
zastanawiałam się nad jakąś mobilną kosmetyczką ale boję się trochę a zresztą nie mam jej jak przyjąć bo mieszkamy u teściów na kupię (sprzedaliśmy swoje mieszkanie żeby kupić większe). Mam jeden salon do którego chodzę i tylko im wierzę co do brwi. Trochę teraz daleko od miejsca zamieszkania
A no widzisz, zadziałał mi ciążowy budyń, oczywiście ze musisz leżeć. Do tego czasu już niedługo wiec póki co wystarczy jak sobie sama nawet w domu zrobisz kochana :* -
Mama_Zuzia wrote:A no widzisz, zadziałał mi ciążowy budyń, oczywiście ze musisz leżeć. Do tego czasu już niedługo wiec póki co wystarczy jak sobie sama nawet w domu zrobisz kochana :*
Chyba nie będę na sobie eksperymentować hehe mogłoby się źle skończyćzapuszczę się trochę no ale trudno.
Kto dzisiaj ma wizytę? Ja jutro a już mnie ściska. Oby się nie pogorszyło