Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Komunikacja ja w tym tygodniu nadam kuriera. Mam trochę ubranek 56-62 skarpetki, rożek, kocyk kombinezon na zimę, rajstopki
i pewnie jeszcze coś się znajdzie
Annie80, Komunikacja24 lubią tę wiadomość
-
Annie. Kobieto! Aż się rozpłakalam, aż tyle nie trzeba, dziewczyny... Jak ja się odwdzięczę? Nie znajduje się słów dosłownie aby wyrazić swoją wdzięczność.
Koszule poporodowa, do karmienia czy jak je tam zwał noszę między M a L.
Więcej napiszę jak wrócę do domku bo byłam w gminie i u tego gminnego radcy prawnego.Annie80 lubi tę wiadomość
-
Komunikacja, bo wszystkie Anie to silne babki:) a tak na serio: wierze, ze karma wraca i tego życzę twojemu mężowi!!!
Ja mam dziś jakiś napad energii, wysprzątałam łazienkę, sypialnie, salon i kuchnie, uwaga: podłoga się błyszczy:) ale jestem z siebie dumna! Pewnie wieczorem, gdy nasz łaciaty członek rodziny wróci z ogrodu do domu, to mi tak do śmiechu nie będzie, no ale cóż uwielbiam tego uszatego potwora. Wczoraj zjadł moje crocsy, miały 4 lata, uwielbiałam je.... dostał totalna bure, ale wybaczyłam, bo wczoraj Dzień Psa był
andziaxs, Komunikacja24, Mańka, Laurka lubią tę wiadomość
-
Ja już daawno po wizycie. Maluszek ma się dobrze,siedzi główka do dołu a nóżkami kopie mnie pod zebrami. Wg pomiarów Jest o jakieś 1.5-2 tygodnie do przodu ale to przecież dopuszczalne. Waży 1452g!!więc jest duży ale generalnie wszystkie wymiary ma dosyć spore-u nas to rodzinne
kolejną wizyta dopiero 5 sierpnia !!!! Jak ja to wytrzymam... aaa i miałam już dzisiaj robione KTG i wszytsko ok.
Komunikacja Ja też kompletuje swoją pierwszą wyprawkę dla malucha ale jak widzę mobilizację pozostałych mam to aż serce rosnie. Dziewczyny jesteście niezastąpione. Gdybyś jednak czegoś potrzebowała to pisz śmiało,w miarę możliwości pomogępola0909, Kaska, Komunikacja24, AnnaB., andziaxs, VianEthel2, Mańka, kark zakamuflowany na maksa, Laurka, cytrynówka, monkle lubią tę wiadomość
-
Już mówię.
Wzięłam ta kuzynkę i ona mnie oprowadziła po pokojach w których są ludzie mogący coś dla mnie zrobić w mojej sytuacji.
Poznałam opiekuna społecznego który przynależy do mojego rewiru, bardzo sympatyczny mężczyzna i aż go za serce scisnela moja historia. Wyobrażałam sobie, że opiekunowie społeczni to tacy zimni ludzie którzy chcą jedynie odbierać dzieci i to tacy służbiści raczej.
Jakże się myliłam.
Udało mi się też praktycznie z marszu dostać do prawnika.
Wszystko szczegółowo mu opowiedziałam, napisał mi takie pismo do sądu o zwolnienie mnie z kosztów sądowych. O przyznanie mi obrońcy z Urzędu i aby ta osoba pomagała mi w napisaniu pism procesowych i ewentualnych odwołań.
Kamień spadł mi z serca. Rozwód będzie w Szczecinie i na rozwód tam się czeka aż do pół roku!
Boże jak ja to wytrzymam. Ale pocieszył mnie, że mieszkania nie może mi zabrać.
Na czas oczekiwania na sprawę rozwodową, sąd musi w przeciągu bodajże 2 tygodni? Wydać pismo czy osobną sprawę... Już dokładnie nie pamiętam, ale ON ma obowiązek mnie i dzieci zabezpieczyć finansowo. Czy mu się to podoba czy nie.
Rodzinne z Niemiec które dostaje na swoje konto na dzieci ma obowiązek mi dać gdyż to ja opiekuje się dziećmi.
Dali mi dzisiaj tyle sił, że nie wiem.
Przyjdzie kryska na Matyska.
Dziękuję ogromnie, za każde słowo wsparcia, za każdą rzecz dla mnie i maluszka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 16:57
Mańka, Annie80, pola0909, Ula_Lbn, andziaxs, AnnaB., aannkka, stayaway, cytrynówka, Mama_Staszka lubią tę wiadomość
-
Ja nawet jeszcze do wyprawki mojej pierwszej nie doszłam. Ale muszę się wziąć. No i w priorytecie rzeczy dla mnie. Bo jak teraz byłam w szpitalu to wyszło że nic nie mam. Nawet koszul w razie w nie mówiąc o całej reszcie.
Która znów usunęła konto? Dziewczyny nie uciekajcie... czemu
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
U mnie jak zwykle to samo, czyli wczoraj mega upał i było znośnie, dzisiaj chłodniej i ledwo żyję. Nastawiłam tylko obiad a jak mąż wrócił z pracy i zauważył, że leżę, to bez słowa wziął odkurzacz, ogarnął cały dom i teraz zapierdziela z mopem w samych majtkach 🙈
I jakoś tak mnie rozczula ten widok, i jednocześnie tak mi przykro, że nie wszyscy faceci tacy są. A już w ogóle mi żal, że czasami sama tego nie doceniam i mówię tyle przykrych słów. Tymczasem tutaj każdej z nas się życie inaczej układa a wy jesteście takie wspaniałe i tak chętnie niesiecie pomoc. Oczywiście, że się teraz poryczałam.
Ale czujne oko żony czuwa i zauważyłam, że w tych mężowych majtkach jest dziura i ten romantyczny widok już nieco prysł 😂😂😂Annie80, Komunikacja24, łania, andziaxs, Mila, manda21, AnnaB., VianEthel2, Mama_Zuzia, Aster4n, Ann.., stayaway, cytrynówka, marchev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja biustonosze do karmienia zamawiam z aliexpress po 20zl i je bardzo lubie. No i za przesylke sie nie placi. Mam po synu jeszcze, ale domowilam sobie dwa. Tylko takie z zapieciami przy ramiaczkach, bo mialam jeden z zatrzaskami na srodku to sie szybko zuzyl. Dzisiaj mi przyszly skarpetki tez z ali dla malutkiej, opaski i apaszki. Skarpetki mialam 3 pary dla syna kupowane w Polsce i sa w tragicznym stanie przy mojej obsesji ciaglego prania, takze skarpetek nigdy za wiele
https://zapodaj.net/81c988dadab95.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 18:21
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Ja mam taki zapieprz za przeproszeniem w pracy, ze juz nie wiem jak sie nazywam
Ale tylko jak przyjdzie chwila oddechu to nadrabiam.
Gratuluje udanych wizyt.
Annie super produktywny dzien! Ja w niedziele jak nie mialam meza i starszej corki, to na wieczor jak mala poszla spac mopem przejechalam wszystkie podlogi a dywan w salonie caly wypralam takim pioracym odkurzaczem. Czulam sie po tym jak bohaterka xD
Lenka gdzie Ty widzisz, ze ktos konto usunal?
Manka opis o majtkach rewelacja! Usmialam sieOpraw tego swojego meza w zlote ramki!
AmyLee a z Toba jak zwykle sie zgadzam w 100%/ Nasi mezowie, to chyba zostali rozlaczeni po urodzeniu
Vian masz duzo sily i wielkie serce. Sciskam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 18:56
Annie80 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Komunikacja ja Ci z calego serca kibicuje! I jestem z Ciebie dumna kobieto, ze nie siedzisz i nie biadolisz wylacznie, tylko wzielas sprawy w swoje rece! Brawo! Walcz o to co Ci sie nalezy, a lepsze czasy przydja. Na pewno spotkasz na swojej drodze pomocnych ludzi.
Ja nie bede w stanie wesprzec tak jak dziewczyny, ktore sa blizej, ale jak juz maluszek przyjdzie na swiat to i ode mnie cos znajdziesz w skrzynce.Komunikacja24 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
manda21 wrote:Dziewczyny ja biustonosze do karmienia zamawiam z aliexpress po 20zl i je bardzo lubie. No i za przesylke sie nie placi. Mam po synu jeszcze, ale domowilam sobie dwa. Tylko takie z zapieciami przy ramiaczkach, bo mialam jeden z zatrzaskami na srodku to sie szybko zuzyl. Dzisiaj mi przyszly skarpetki tez z ali dla malutkiej, opaski i apaszki. Skarpetki mialam 3 pary dla syna kupowane w Polsce i sa w tragicznym stanie przy mojej obsesji ciaglego prania, takze skarpetek nigdy za wiele
https://zapodaj.net/81c988dadab95.jpg.htmlJusi 28 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też już po wizycie. Córcia ma 36 cm i waży troszkę ponad kilogram (termin na koniec września). Wszystkie parametry prawidłowe. Nosek i usta po tatusiu. Oby jeszcze karnację miała po nim, bo ja z tych przed którymi słońce się chowa 😁
manda21, Leksi, aannkka, stayaway, pola0909, cytrynówka, monkle, AnnaB., kark zakamuflowany na maksa, marchev lubią tę wiadomość
-
Ja przed ciaza nosilam 75a zamowilam 75b (34b) i byl idealny. Nie polecam na bardzo duze piersi, maja szerokie ramiaczka i dodaja do nich taki kawaleczek do poszerzenia obwodu.
https://s.click.aliexpress.com/e/puvKptznzWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 19:59
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Dziewczyny ja tak na razie na szybko, bo robię zamówienie w sklepie internetowym i już zgłupiałam jak ma wyglądać materac noworodka w łóżeczku:p Czy dajecie najpierw taki podkład ceratkowy (ochraniacz) a na to prześcieradło na gumce i na tym dziecko śpi? Czy oprócz tego dajecie też kołderkę na której śpi? Bo ja już nic nie wiem, a słyszałam różne opinie.Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
Dziewczyny ją się witam z Karwi. Nie mogłam was nadrobić bo ciągle nie było czasu. Jutro wracam do domu:) tak bardzo się cieszę. Juz drugi raz nie zdecydowalabym się na wyjazd. Po pierwsze droga jechaliśmy 12 godzin A po drugie wyjazd z 2 letnim dzieckiem to tragedia.
Komunikacja bardzo współczuję sytuacji. Wiem że przysługują Ci alimenty na Ciebie i dzieci. Skoro mąż ma rodzinne z Niemiec to znaczy że pracuje legalnie więc się nie wywinie. A druga sprawa możesz złożyć dokumenty o natychmiastowe rozpatrzenie sprawy i od razu musi dawać Ci pieniądze. A co do mieszkania to zależy czy jest zameldowany. Jeżeli jest to będzie to bardziej skomplikowane. Trzymam kciuki za Ciebie! Nie poddawaj się wiem przez co przychodzisz:*
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
elvira wrote:Dziewczyny ją się witam z Karwi. Nie mogłam was nadrobić bo ciągle nie było czasu. Jutro wracam do domu:) tak bardzo się cieszę. Juz drugi raz nie zdecydowalabym się na wyjazd. Po pierwsze droga jechaliśmy 12 godzin A po drugie wyjazd z 2 letnim dzieckiem to tragedia.
Komunikacja bardzo współczuję sytuacji. Wiem że przysługują Ci alimenty na Ciebie i dzieci. Skoro mąż ma rodzinne z Niemiec to znaczy że pracuje legalnie więc się nie wywinie. A druga sprawa możesz złożyć dokumenty o natychmiastowe rozpatrzenie sprawy i od razu musi dawać Ci pieniądze. A co do mieszkania to zależy czy jest zameldowany. Jeżeli jest to będzie to bardziej skomplikowane. Trzymam kciuki za Ciebie! Nie poddawaj się wiem przez co przychodzisz:*
Dziękuję za wsparcie.
Współczuję takich ekscesów, nie wiem czy bym się zdecydowała z dwulatkiem tak daleko jechać.