Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
andziaxs wrote:Dzieńdobry , witam sie w ten pochmurny i deszczowy dzień. Ciesze sie ,że już zaraz sierpień , a zarazem przeraza fakt , że za 11 dni kończe 26 lat :o stara dupa ze mnie, ważne ,że czuje sie młodo
. Zrobiłam sobie ostatnio zdjecie i sie zastanawiam czy ten brzuch nie za mały , czy moze nie za duży ;P
https://zapodaj.net/e651f2d36cc53.jpg.html
Stara dupa?:p jestem rok starsza i uważam ze jesteśmy w najlepszym wieku, a jeszcze lepsze przed nami! Świetnie wyglądasz, masz przesympatyczna i piękna buzie, a brzuszek ani za mały ani za duży- taki w sam raz!andziaxs lubi tę wiadomość
-
MAma_Zuzia , dziękuję bardzo za komplement ❤️ , osobiscie uważam sie za pucie aktualnie na twarzy ;p Twojej buzi nie widziałam , ale Twoje ciało jest boskie , szacunek za pilnowanie sie z kilogramami , ja jakoś mam strasznią słabosc do słodkiego
, ale staram sie wybierac te "zdrowe" słodycze xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 11:52
-
animka899 wrote:Andziax- ty stara??!! To co ja mam powiedzieć jak we wrześniu 30 lat skończę; p
30 lat to piękny wiek ! Ja poprostu nie czuje sie na te 26 , ciągle pytają mnie o dowód , każdy daje mi 18 , a jak mówie ,że zaraz 26 to oczy z orbit wychodzą ;P -
Komunikacja wklejam screen, proszę zobacz czy wszystko dobrze podałam. Oszaleje z tym kurierem.. dzwoniłam tam dwa dni temu zostało zgloszone do Szczecina o pilne dostarczenie i dupa
zaraz chce tam znowu dzwonić, ale muszę mieć pewność, że wszystko dobrze podałam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 12:04
-
Andziaxs weź nie świruj, 26 to prawie nastolatek
Mnie 30 w tym roku stuknęła, a będąc w Twoim to jeszcze swojego męża nie znałam a gdzie tam o dzieciach myśleć
Pięknie wyglądasz z brzuszkiemandziaxs lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ja bede miala 34 skonczone za 10 dni i dobrze mi z tym. Trzydziestki sa fajne 😉
Wstawiam dzisiaj moj brzuch-gigant w ktorym rosnie malenka istotka
https://iv.pl/images/85594381813462911694_thumb.jpg
https://iv.pl/images/47075071539743515856_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 13:29
andziaxs, Kaska, Ula_Lbn, Mańka, magda.g85, elvira, VianEthel2, monkle, stayaway, RudaAnna lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
u mnie 34 lata i pierwsze dziecko w drodze
najważniejsze na ile się czujemy. ja się czuję na 20 lat
ale powiem Wam, że i tak najlepsza była moja teściowa, która stwierdziła jako lekarz abym się na cc szykowała, bo w moim wieku to słabo z porodem sn, że już nie jestem z pewnością tak elastycznaandziaxs lubi tę wiadomość
-
Andziaxs, Laurka wyglądacie pięknie !!!! Brzuszki cudowne
Jeśli chodzi o wiek, to u mnie w tym roku we wrześniu 33ale samopoczucie na 25-27 i to się liczy
Lenka cały czas o tobie myślę, leż teraz w takim razie w domu i absolutnie nie rób nic, każdy dzień jest teraz na wagę złota. Trzymam kciuki, żeby dzidzia siedziała w brzuszku jak najdłużej !!!
Trzymam kciuki za wizyty dzisiaj i jutro, chyba będzie kilkai czekamy na info i zdjęcia
Ja wczoraj też byłam na wynikach a wizyta we wtorek to będzie już 35tc i czekałam na nią 4 tyg, ciekawe za jaki czas ustali następną wizytę, mam nadzieję, że szybciej bo coś mam przeczucie, że kolejnych 4 tyg mogę nie dotrwać hahahaha
Teraz zbieram się na zajęcie ze szkoły rodzenia, chociaż powiem wam, że u nas to porażka. Póki co nic ciekawego ani nowego się nie dowiedziałam, oprócz tego jak posłuszne mamy być jak przyjedziemy rodzić, jak musimy słuchać położnych i wykonywać wszystkie ich polecenia, nic nie kwestionować i jeszcze się uśmiechać ;/andziaxs lubi tę wiadomość
-
Magda.g85- twoja teściowa make my day:D:D:D:D hahahaha
Ja odebrałam wyniki i zjechała morfologia znowu na 11.7. Niby już taki tydziń że ma prawo lecieć w dół ale jakoś liczyłam że jeszcze nie aż tak, zwłaszcza że kurcze non stop suplementuje przecież żelazo...magda.g85 lubi tę wiadomość