Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś mam kiepski dzień. Dobrze, ze jutro wizyta.
Generalnie jak leżę jest Ok, ale jak próbuje się podnieść to podbrzusze boli/ciągnie i pachwiny tez😢
Nie wiem czy to dzidzia tak naciska na to podbrzusze ze boli. Nieprzyjemne uczucie....
Tez tak macie??? -
Laurka-ja cię podziwiam! Nie wyobrażam sobie w tej chwili pracować... Ja mam siedząca pracę 8h przy biurku plus do tego kontakt z ludźmi raczej z nizin społecznych. W życiu bym nie wysiedziala tyle bo ja ledwo kilkanaście minut potrafię a co dopiero tyle godzin!
-
Aha, ja się tylko boję, czy ten dynus będzie mieć AZS bo jeśli tak samo to odziedziczył to będzie dramat. Kremów, balsamow idzie u nas tona. A pieniędzy na to jeszcze więcej.
Muszę poszukać może n A internecie gdzie kupić taki duży olej i nie drogo. Jest w Stargardzie taki sklep Eco ale mają bardzo drogo. Z pewnością na necie będzie ciut taniej i nie będę musiała jechać 50km w dwie strony. -
Komunikacja na upartego to na czas robienia obiadu to małe może być z tobą w kuchni w gondoli od wózka albo w nosidle do samochodu, przecież nie będzie tam leżeć niewiadomo jak długo. Moja córa na początku tez leżała w wózku a do leżaczka przesadziłam jak miała chyba 2 miesiące bo tez nie miałam na początku. I tak jak dziewczyny radzą poszukaj na olx i fb może ktoś będzie chciał oddać za symboliczna kwotę.
Mati 16.07.2009
-
agjot1979 wrote:Komunikacja na upartego to na czas robienia obiadu to małe może być z tobą w kuchni w gondoli od wózka albo w nosidle do samochodu, przecież nie będzie tam leżeć niewiadomo jak długo. Moja córa na początku tez leżała w wózku a do leżaczka przesadziłam jak miała chyba 2 miesiące bo tez nie miałam na początku. I tak jak dziewczyny radzą poszukaj na olx i fb może ktoś będzie chciał oddać za symboliczna kwotę.
Na początku może faktycznie nosidełko samochodowe, a w między czasie poszukam. Póki co szukam niedrogiego na Marketplace na fb.agjot1979 lubi tę wiadomość
-
Mialam poprzec sugestie agjot, bo my najstarsza w gondoli po calym domu pchalismy. Ale fakt nie u kazdego to sie logistycznie sprawdzi.
Animka to co ja teraz robie to jest luz-blues w porownaniu do pracy, ktora wykonywalam minione 5 lat i dwie poprzednie ciaze. Teraz to wlasciwie luksus. Z siedzeniem nie mam problemu. Nie ustoje za to zbyt dlugo.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Komunikacja jak starszaki maja AZS to tym bardziej nie dawaj na początek oliwek bo one zapychają skore, olej kokosowy sprawdzi się idealnie- a zobaczysz jak sytuacja będzie się rozwijać i czy REczywiscie jakieś bardziej specjalistyczne rzeczy będą potrzebne. Naturalne oleje są najlepsze dla takiej skory- wiem po sobie i po synu bo obydwoje mamy AZS. Oleje kokosowe nie są drogie w porównaniu z pojemnością j wydajnością jakby porównać do tych rzeczy dla dzieci.
Igia- tak naprawdę najważniejsze żeby był nierafinowany- bo on ma najwiecej właściwościposzukaj na internecie pełno tego- ale tez normalnie w sklepach dostaniesz eko czy bio.
Laurka- piękny gest tej Pani! Są wspaniali ludzie na tym świecie
Dargol- zależy od dnia ale generalnie tez tak mam
-
Ja mam akurat producenta Etja, ale kierowałam się tym żeby był tłoczony na zimno i nierafinowany. No i wygodniej będzie z zakraplaczem, bo to dosłownie kropelki się dodaje do kąpieli. Mam zamiar stosować go też do mycia pupy jeśli się sprawdzi.
Aster4n lubi tę wiadomość
-
Gomerka, emolienty to dopiero jak jest problem ze skórą, to jest najcięższy kaliber.
Ja z mydlami jestem ostrożna bo mnie samą prawie zawsze wysuszają a co dopiero takie delikatne ciałko. Jeśli płyny to też jakieś mega delikatne, np Coslys. Ja na początku chciałam myc sama woda ale w sumie sama jakbym się obsrala po pachy to chciałabym żeby w wodzie był jakiś środek myjącyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 21:21
-
Aster4n wrote:Dziewczyny, a czy któraś z Was słyszała o oleju migdałowym zamiast kokosowego do kąpieli maluszka?
A teraz sama nim smaruje brzuchol ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 21:28
Aster4n lubi tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml