Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia86 wrote:Witam się po dłuuugiej przerwie
Podczytywałam was większość czasu, ale jakoś mocy nie miałam by pisać
.
Bunia ! Ostatnio myslalam.o Tobie, ze cos dawno Cie nie bylo. Jest tylko garstka wrzesniowek ktora sie udziela..
Mam nadzieje, ze po szczesliwych porodach ( wlacznie oczywiscie z vian ) przeniesiemy sie na jakies prywatne forum, zeby utrzymac znajomosc i dzielic sie zyciem codziennym -
Bunia dziękuję. nie, nie robiłam takich wymazów, lekarz mi nie zlecił. Fajnie, że podpowiedziałaś mi to teraz, bo mąż we wtorek ma lekarza to mu powiem, żeby się o to zaczepił.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
marchev wrote:Ann alez wiadomosc. Gratulacje. Piekne dziecie
Chyba musze juz zamowic te rzeczy do szpitala.
Ktora chetna na podzielenie sie lista zakupowa ? Ale juz z konkretami w sensie firmami co skad :)1
Konkretnie to może nie podpowiem bo sama brałam w ciemno. Pytaj o poszczególne to będziemy odpowiadać
A jeżeli chodzi o aptekę to ostatnio zamawiałam w cefarmie i tam mają dostawę za darmo od 150 zł
Cyntia ja też zupełnie się nie znam. Zaufała bym lekarzowi.marchev lubi tę wiadomość
-
Vian
rozkleilam się. Cieszę się, że napisałaś jednak także tam na wątku, obyś znalazła jak najwięcej zrozumienia i to pomogło choć częściowo ukoic Twój bol.
Dziewczyny, podczytuje Was, ale jakoś nie umiem się wstrzelic w temat, bo sama właściwie wyprawki nie robię, może jak zaczną się tematy przepowiadajace poród to będę miała więcej do powiedzenia. Najdłuższa przerwę zrobiłam sobie jak miałam 6 tyg przerwy w wizytach... Czekanie w nieskończoność. Po czym zaczęła mi wychodzić tachykardia w zapisie ktg. Kolejny raz, bo z córką też tak miałam. Tak czy siak jest to stresujące...
Oczywiście współczuję Komunikacja sytuacji w domu, sama chętnie bym Ci pomogła, ale nie mam warunków, bo u mnie pracuje mąż, a ja dotąd dorabialam o dzieło, gdzie pracować nie mogę i nie mam dochodu żadnego.
Co do skurczów miesiaczkowych, to jak najbardziej mogą to być skurcze bh. Ja mam takich kilkanaście dziennie od 20 tyg, z tym że coraz mocniejsze i teraz bywa, że ze 4 na godzinę.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny wszystkie i za Wasze skarby.
No i oczywiście gratuluję Ann. Dużo zdrowia dla Was, odpoczywajcie! -
Jak chcecie mogę zająć się założeniem tajnej grupy na fb i jak ktoś będzie chciał to będziemy dołączać
mam taka grupę z mamami z 2013 roku i do dzisiaj ja mamy i się nam świetnie sprawdza. Wiadomo ze póki co i tak będziemy tutaj pisac i tutaj docelowo zostajemy ale właśnie do zdjęć czy coś
Bunia86- dobrze ze jesteś, nie uciekaj więcej!marchev, zwichrowana, Karola9316, cytrynówka, Annie80, Mańka, Dori777, AnnaB. lubią tę wiadomość
-
Vian, moje kolezanki ktore stracily ciaze wysoko 17-21t glownym powodem byly bakterie i niedopilnowanie przez lekarzy szyjki. Przez bakterie saczace sie wody itp. wypisz wymaluj Twoja historia.
Dlatego ja na wlasna reke sobie robie wymaz raz na jakis czas ponieważ infekcje to jest wróg nr1 wysokich ciaz.VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
marchev wrote:Karmazynowa
Mi zalezy na prywatnosci, bo jakos nie chce wrzucac zdjec swoich calemu swiatu. A nie chce mi sie bawic w zakrywanie twarzy
poza tym jak dziecku zakryjesz twarz to pol zdjecia nie bedzie hihi
Marchev ale na fb są tajne grupy, gdzie nawet nie można ich znaleźć w wyszukiwarce, a co dopiero zobaczyć posty/zdjęcia. Ale ja się dostosuję,gdzie będziecie chciały się przenieść
Już należała do takiej grupy mamuś z pierwszym synemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 09:49
-
Karmazynova wrote:Marchev ale na fb są tajne grupy, gdzie nawet nie można ich znaleźć w wyszukiwarce, a co dopiero zobaczyć posty/zdjęcia. Ale ja się dostosuję,gdzie będziecie chciały się przenieść
Jak jesteś dodana przez administratora do takiej grupy to Ty ja widzisz i wszystko co w niej jest, ale osoby postronne czy np Twoi znajomi tego nie widza co piszesz lub ze w ogole w takiej grupie jesteś
Edit: aaaa! Ty tłumaczysz marchev to co ja Tobie, ale marchev chyba wie na czym to polega i jest właśnie ząb fb
P.s mój mózg serio zanikaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 09:51
Karmazynova lubi tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Jak jesteś dodana przez administratora do takiej grupy to Ty ja widzisz i wszystko co w niej jest, ale osoby postronne czy np Twoi znajomi tego nie widza co piszesz lub ze w ogole w takiej grupie jesteś
Edit: aaaa! Ty tłumaczysz marchev to co ja Tobie, ale marchev chyba wie na czym to polega i jest właśnie ząb fb
P.s mój mózg serio zanika
😁😁😁 Najważniejsze, że wiadomo o co chodzi 😁😁😁
Mój kalafior zamiast mózgu też już w zaawansowanym stadium 🙈😂 -
Hej ja też się nie odniosę do wszystkich ale wiadomość Ann mnie rozwaliła, jestem przerażona że to może być w każdej chwili, moja mama urodziła brata mego 3 tyg przed czasem, ja w nocy miałam ból jak na okres i swedzialy mnie pachwiny tak od środka wiecie jaka byłam przerażona a jestem u rodziców Dwa dni... Dziś piore torby i się pakuje i w dupe. Ann gratulacje najszczersze