Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann.. wrote:
Dorodny chłopak. Moja Martynka urodziła się w połowie 34 tygodnia i ważyła 2020 a jak zeszły obrzęki w pierwszej dobie waga spadła do 1900. A Twój taki duży. Wspaniale! Trzymajcie się i jak dojdziesz do siebie to napisz coś więcej! -
Hej. Wchodze na forum.a tu takie wiesci!!
Ann gratulacje!:* sliczny bobasek
Vian az mi lzy polecialy jak to przeczytalam. :*VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
Ann cuudo, gratulacje i bardzo duzy jak na ten tydzien. Czekamy na informacje.
Mnie od wczoraj mocno boli brzuch, tak jakbym miala za chwile okres dostac. Ma ktoras tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 06:45
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Ann moje gratulacje!
Śliczny chłopczyk ❤️ Kawał dzidziusia jak na ten tydzień ciąży, pięknie walczyłam o każdy dzień w brzuchu!
Mały uparciuszek z wrześniowego dzieciątka postanowił być jeszcze lipcowym
Jak wyjdziecie do domu napisz coś więcej!
Manda/ mnie pobolewa krzyż i dół brzucha, ale nie bardzo mocno i nie cały czasWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 06:47
-
klopsik wrote:Nie mogę się doczekać, aż Ann opiszę nam swoją relację! Taki duży chłopak, niesamowite. Któraś pamięta jakie były ostatnie doniesienia?
Ann była znowu przyjęta do szpitala, skurcze były cały czas pomimo lekarstw -
Serdeczne gratulacje. Śliczny 😍😍😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 08:16
-
Ann.. wrote:
Zdębiałam i zastygłam w bezruchu jak to przeczytałam!
Gratuluję i życzę zdrówka!!! Piękny jest...
No i do mnie dotarło, że zaraz się zacznie dziać u nas wszystkichMama_Zuzia, elvira, Mańka, AnnaB. lubią tę wiadomość
-
Witam się po dłuuugiej przerwie
Podczytywałam was większość czasu, ale jakoś mocy nie miałam by pisać
Ann ogromne gratulacje!
Manda, mni boli dość często tak właśnie okresowo, ale u mnie był problem ze skurczami i z twardniejącym brzuchem, od poniedziałku odstawiłam leki, które wyciszały skurcze i od tego czasu bóle są dość częste. Np dziś w nocy obudził mnie taki własnie okresowy ból i w sumie do teraz całkiem nie przeszedł, zmniejsza się lub zwiększa jego siła
Vian Kochana, domyślam się że jest Ci bardzo trudno. Sama jestem mamą 5 aniołków, w sumie staraiśmy się 5 lat. I uważam, że każdy musi znaleść swój sposób, żeby poradzić sobie z tymi emocjami. Najgorzej jednak jest zamknąć je w sobie. WIęc jeśli masz ochotę wygadać się do nas to pisz ile się da. Odnośnie ciąż wśród bliskich - z doświaczenia wiem, że nie jest to łatwe, ale dopiero teraz widzę, jak ciężko mi było. Uśwoadomiłam sobie że nie rozmawiałam w ogóle z siostrą, przyjaciółkami o ich ciążach, nie pytałam o samopoczucie, nie interesowałam się. Oczywiście nikt nie ma mi tego za złe, same one też nie poruszały ze mną tego tematu. Myślę że to dobrze być właśnie tak trochę z boku, bo jednak tych ciąż nie da się uniknąć.
Zapytam jeszcze czy robiłaś może wymazy na MUCHE? ( mycoplasma ureaplasma i chlamydia). Ja robiłam przed ciążą i nie miałam, a i tak w trakcie nie wiadomo skąd wyszła mi ureaplasma, a ona jest bardzo często powodem przedwczesnych porodów, przeczytałam o niej chyba wszystkie możliwe artykuły. Jeśli tego nie robiłaś to naprawde warto to sprawdzić, zarówno u sebie jak i u męża.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26