Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaa no i alex- witaj z powrotem fajnie ze się odezwałas. Myśle ze Twoja Laura nawet trochę więcej będzie w środę ważyć bo teraz mocno koksuja te nasze maluchy! Ja tez w środę wizytuje
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Zuzia ale Ty tą swoją córkę rozpieszczasz 😍 będzie miała cudowna mamę!
A co do przeglądania rzeczy mam to samo- mogłabym przy tym siedzieć cały dzień i nic nie wywołuje u mnie większego uśmiechu
Pola super, że się odezwałaś to jest niesamowite, że u Ciebie za tydzień ciąża już donoszona Literki przepiękne. Będziecie montować je nad lozeczkiem ? Ja mam takie pluszowe z imieniem i chce powiesić na szczebelkach:)pola0909, Mama_Zuzia lubią tę wiadomość
-
Stayaway ja tez tak czesto mam. U mnie to wina pepka ktory jest dziwny i wkolo jakby mial sina skore.
Gomerka, pewnie ze chce. Maila mojego masz
Dziewczyny zawsze mozna zmienić temat nie trzeba czekac na jego zmiane, i w ten sposob mozna sie "wbic"
Dzieki za rady z koszulami. Pewnie niedlugo zapytam o cos innego. Na przyklad laktator ! -
klopsik wrote:
O kurka 😮 To ja juz trzecia ciaza a czegos takiego to nie widzialam.klopsik, Paatka lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Klopsik jestem w szoku
Moje dziecię to nogi wbija z jednej strony brzucha i tyle wypina z drugiej i tak sobie prostuje nogi, ale to jest wręcz bolesne, widocznie delikatne miejsca.
Mama Zuzia, zachowanie jak u pietworodki no ale jakby nie patrzeć trochę czasu minęło ^^
A mi ktg wyszło ksiazkowo. Cieszę się oczywiście, ale coś czuję że będę tak kursować dwa razy w tygodniu, raz u lekarza, raz w szpitalu... Chyba, że wreszcie wyjdzie dobrze u lekarza to wtedy raz w tygodniu. -
Mama_Zuzia wrote:Aaaaa no i alex- witaj z powrotem fajnie ze się odezwałas. Myśle ze Twoja Laura nawet trochę więcej będzie w środę ważyć bo teraz mocno koksuja te nasze maluchy! Ja tez w środę wizytuje
Czy wy też dziewczyny jesteście takie ociężałe i ciągle zmęczone? Stopy puchną od upału, nawet jak słońca nie ma to duchota dobija. Dzisiaj wzięło mnie na sprzątanie i teraz nie mam siły się ruszyć.
Co do torby do szpitala, widząc że Ann urodziła na podobnym etapie jak jestem, wypralam dzisiaj walizkę i będę pakować dzisiaj ostatnie pranie i prasowanie, cała reszta podkładów itd czeka. Mężowi naszykuję ubrania do wyjścia że szpitala itd w osobnych pakuneczkach, żeby mi później ładnie przyniósł to co chcę pakuję walizkę dla siebie i małej na poporodową, a do samego porodu małą torbę dla siebie z najpotrzebniejszymi rzeczami. Tak poleciła położna i koleżanka która ostatnio rodziła w tym szpitalu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 16:38
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Klopsik, stayaway ale fajne pozy przybierają dzieciaczki, moja czasem pływa w okolicy pępka i z jednej strony robi górkę Stayaway będziemy przyczepiać nad komodą , akurat na tej ścianie mam tapetę a literki mają z tyłu taśmę dwustronną więc myślę, że będą się dobrze trzymały. Czekam na zdjęcia twoich jak zamontujecie
-
Dzień dobry!
Mój mąż zareagował tak samo jak Wasi po tym zdjęciu a jak oglądałam ubranka które doszły do mamy to tylko pytał które są na "od razu" i reakcja"o Jezu, takie małe"
U mnie wizyta w piątek, też jestem strasznie ciekawa ile dzieci już ważą. Mam nadzieję że ponad 2 kilogramy
Wklejam siebie z dzis. Moja kochana babcia do mnie " no teraz to Cię wydelo". I w sumie nie wiem jaki miał być wydźwięk tego komentarza, że dobrze czy nie dobrze ale moja babcia to mistrzyni w takich tekstach.
Poza tym pierwszy raz od długiego czasu wlazlam na czwarte piętro i dyszalam jak parowóz.
Któraś z Was pisała o pępku. Macie czucie? Ja wokół mam uczucie jakby to było nie moje ciało, mega dziwne.
url=https://naforum.zapodaj.net/e3751da7cebe.jpg.html][/url
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 16:49
klopsik, Ula_Lbn, cytrynówka, Kaska, pola0909, Karmazynova, Jusi 28, Dori777 lubią tę wiadomość