Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Zuzia Ty myślisz o wszystkich! Taka nasza forumowa mama:) dziękuję, że pytasz, u mnie bez zmian, na trochę więcej sobie pozwalam, wyjścia sa już dłuższe, niby nie przypłacam tego okropnymi bólami więc chyba jest ok, ale i tak boje się jak tam szyjka. No cóż, dowiemy się dopiero za tydzień w piątek. Niby od jakiegoś czasu mam lepsze samopoczucie ale i tak myślę ciągle o tym serduszku...i jakoś nie daje mi spokoju ta jego duża główka, wg lekarza jest ok, ale tak czy siak trochę się tym martwię. A rzeczy dla malutkiej są tak przeurocze! No i brzuszek taki zgrabny!Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
Ale wygibasy te dzieciaczki w brzuszku robią.. mój też wypina tylek centralnie pod zebrami i tak potrafi napinacz dobrych kilka minut. Najgorzej jest w nocy bo też robi to nagminnie i nie da się spać. W piątek robiłam badania standardowo krew i mocz,na szczęście w moczu wszytsko ok hemoglobina w granicach ale bez szału no i crp 10. W poniedziałek mam wizytę i drugie kto,już się nie mogę doczekać spotkania z maluchem. Dzisiaj już skończyłam pracować i w sumie zostanie mi tylko to co jeszcze ma dojść czyli prześcieradła i kilka sztuk spodenki tych najmni3jszych bo tego mam może że 3 pary.
Ann śliczny duży synek. Mój mąż jak zobaczył zdjęcie to od razu popatrzył na mój brzuch i zaczął rozkminiam jak taki dzieciaczek mieści się w naszych brzuszkach. -
Animka moj synus nie rozumie czemu np nie biore go na rece. Albo ze nie moge grac z nim w pilke i ganiac go. Jest za maly. A mi serce peka jak widze w jego malych oczkach rozczarowanie. Dzis juz go wzielam na rece do gory normalnie tak sie wtulil slodko. Brzuch o dziwo nie bolal po tym.
Ja ostatnio w ogole wieczorami lapie smutek. Nie wiem czemu. Jakos tak wszystko mnie zaczyna przytlaczac -
cytrynówka wrote:Annie80 o rany, Bohemian Rapsody pod chmurką, cudoooo
gdzie tak grają
?
Ja mam intensywny weekend. Jutro urodziny i od dzisiaj delegacje gości- teściowie ze szwagierką, jutro moi rodzice, w poniedziałek kuzynkiZrobiłam obiad, sałatki, mus czekoladowo-truskawkowy, ciasto maślankowe z borówkami
Jedynie tort kupiłam, bardzo polecam na takie upały tort lodowo-bezowy z owocami z Grycana
trzy warstwy lodów, beza i owoce mniaaaam
Takie cuda na tarasie przed kinem w Jarocinie:)
Z okazji urodzin wszystkiego najlepszego, przede wszystkim szybkiego porodu w odpowiednim terminie❤️❤️❤️
Och, tego torta to bym wciągnęła 😜 -
Annie ja też się wybieram do kina letniego na bohemian rapsody
tyle, że u mnie dopuero 26 będzie, ciekawe czy dotrwam
Fajnie byłoby pójść, bo sobie uzmysłowiłam, że od porodu ani razu nie wyszliśmi sami z mężem wieczorem...Annie80 lubi tę wiadomość
Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️ -
Ann, przepiękny chłopczyk 😍 Dużo zdrówka dla Was!
Vian, bardzo się cieszę, że tu jesteś a Twój wpis na długo utknie mi w pamięci. Mam nadzieję, że jest on wstępem do nowego rozdziału w waszym życiu, tego szczęśliwszego.
Zgadza się, któraś z nas miała wczoraj swój wielki dzień i szaloną noc ☺️ Czy to nie aby Zawichrowana?
A dzisiaj koleżanki zorganizowały dla nas Baby Shower. W ramach prezentu otrzymaliśmy łóżeczko, które już stoi i się wietrzy- jest śliczne. Niestety, zamiast się cieszyć, cały wieczór przeryczałam przez siostrę męża a sam mąż miał takiego wkurwa jakiego jeszcze u niego nie widziałam jak jesteśmy razem 9 rok. Krótko mówiąc, ta część rodziny jest mistrzem w spierdoleniu każdej, najgłupszej okazji do radości. Na szczęście emocje słabną i moja wewnętrzna potrzeba spokoju podpowiada mi, aby mieć to wszystko w dupiu.
VianEthel2, cytrynówka lubią tę wiadomość
-
Hej, ja nie śpię od ponad godziny, jakoś się obudziłam i klops. Teraz trochę mnie ścina ale zobaczymy czy coś z tego będzie.
Mańka- co szwagierka odwaliła? Jak mnie takie osoby wkurzają! Nie przejmuj się nią w ogole. Cudnie ze dziewczyny Ci urządziły baby shower i postarały się z tym łóżeczkiem
Miczitanka- główki i brzuszki często rosną skokowo, nie martw się na zapa, zobaczysz na następnej wizycie!
Dziewczyny, jeśli któraś jest chętna dołączyć do grupy na fb to musicie zaprosić mnie do przyjaciółek tutaj i wysłać wiadomość z Waszym imieniem i nazwiskiem na fb. Wtedy ja Was mogę dodaćKarola9316, Annie80 lubią tę wiadomość
-
Mama zuzia to fakt ale ja jednak wole forum bo jest wlasnie bardziej anonimowe i mi to bardziej odpowiada.
U nas nocka nawet ok. Budzilam sie ale nawet pospalam. Jutro wizyta jeju...Jusi 28 lubi tę wiadomość
-
Agusia- zdania są podzielone, dlatego kto będzie chciał może dołączyć na dB, kto nie to zostaje tutaj. Ja i tak wole tu pisac na codzień wiec żaden problem
Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
Ann gratulacje, synek śliczny :* :* no i dorodny
U mnie dziś intensywny dzień, bo idziemy na chrzest gdzie bede mamą chrzestna synka mojej przyjaciółki
Odliczam do środy żeby zobaczyć ile waży mój królewicz I jak się ma szyjka
Miłego dnia ławeczki:*
Jusi 28, Karmazynova lubią tę wiadomość