Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kumen ja bardziej czuję taką wszechobecną twardość. a czasami bardzo twardy na samym dole ale może jak dziecko w dół leży to dlatego.
a czy któraś z Was zmagała się z opryszczką wargową w ciąży ? już się oczywiście internetów naczytałam i straszą masakrycznie , że to bardzo groźne:/ -
nick nieaktualny
-
kumen wrote:Dziewczyny, czy Wy też macie tak dziwnie zdrętwiałe brzuchy? nie zawsze tak mam, ale czasami mam wrażenie, ze to nie moje ciało, przeważnie dotyczy to jakiegoś fragmentu brzucha...
Okolice pępka mam jakby zdretwiale już od dłuższego czasu. Ale to drętwienie nie zmienia położenia, jest tylko tam.
-
Mama Zuzia mogę prosić o zaproszenie? Ja póki co będę pewnie tutaj
ale później chętnie się przeniosę na fb.
Dziewczyny jak macie fałszywe konta, to z nich możecie pisać
Mnie dziś leciała krew z nosa. Dodatkowo przeplakalam połowę ranka. Mąż jest w domu więc organizm chyba strajkuje, skoro wie, że ktoś może zająć się starszakiem. Przyszły tydzień mąż ma na popołudniowa zmianę, więc cały tydzień będę z synkiem sama n placu boju. -
Jusi 28 wrote:Witajcie:-) u mnie zaczynam nowy tydzien juz 35:-) ekstra!
Moja malutka oczywiscie tez mnie kopie strasznie że od godziny 3 do 4 nie dało sie nawet zasnąć. Normalnie z kazdym tygodniem coraz mocniej. Juz nawet sen mialam ze tak sie wypychala ze az skóra mi pękła hehehe
Ja nie dołączam do fb bo nie jestem posiadaczką tego kiedyś mialam ale znudzilo mi sie.
Dzien dobry mamusie! Ja tez sie witam w nowym tygodniu i tak jak Jusi bede tylko na forum. Facebooka skasowalam rok temu, nie tesknie i nie wracam.
Kaska oczywiscie przybijam sobie z Toba i z Aster piatke z okazji skonczonego 32. tygodnia.
Mnie biodra nie bola, w nocy ciagna mnie pachwiny. No i ta nieszczesna prawa dolna konczyna mnie boli i mrowi non-stop takze w nocy ciezko mi przez to spac. Zaczynam sie troche stresowac przed jutrzejszym badaniem, aczkolwiek nie wierze, ze ono cokolwiek pokaze.
Jest 5:45. Maz ze starsza cora wyprawieni w gory. Zrobilam sobie kawke. Napije sie i moze jeszcze troche zdrzemne.Aster4n, Ula_Lbn, Annie80 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
W piątek zamówiłam łóżeczko, już się nie mogę doczekać aż dojdzie
zamówiłam takie z wyposażeniem https://allegro.pl/oferta/lozeczko-dzieciece-tapczanik-g-24el-darland-6946185851?snapshot=MjAxOS0wOC0wMVQxNToyNTozNS42NjRaO2J1eWVyOzQ1OTMwMWExNTk2YTkwMjExODNjMTU1ZTIxN2IyYTUyZDk0YWY3YWRiNGQyNWJkYmJhMjE2YWIwZDhhODEzMmM%3D
pola0909, Jusi 28, Ula_Lbn, stayaway lubią tę wiadomość
-
magda.g85 wrote:
a czy któraś z Was zmagała się z opryszczką wargową w ciąży ? już się oczywiście internetów naczytałam i straszą masakrycznie , że to bardzo groźne:/
Jesli to nie jest Twoja pierwsza zyciowa opryszczka, to nie ma się czym martwićsynuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
zwichrowana właśnie nie pamiętam teraz czy miałam. no nic idę w piątek do dermatologa. chociaż to sprawdzę. chociaż to mi się w ogóle nie rozwija nie mam żadnych bąbli więc już sama nie wiem
przynajmniej GBS wyszedł mi ujemny.
właśnie ciekawe jak Lenka... -
pola0909 wrote:Ostatnio badał mi szyjkę w polowie lipca to byl chyba 30 tc to byla 2cm, ale zamknięta.
Pola połowa lipca to 2 tygodnie temu a teraz masz już 36 to za nic mi nie wychodzi :płał jeszcze tydzień i ciąża donoszona.
A to nie mierzy Ci na każdej wizycie? Kiedy teraz idziesz?