Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jusi 28 wrote:
Jusi ladnie, a moge sie zapytac czemu na taka kolyske sie zdecydowaliscie? Bo to takie rozwiazanie tylko na kilka miesiecy.Jusi 28 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
Kaska wrote:Pola połowa lipca to 2 tygodnie temu a teraz masz już 36 to za nic mi nie wychodzi :p
łał jeszcze tydzień i ciąża donoszona.
A to nie mierzy Ci na każdej wizycie? Kiedy teraz idziesz?przepraszam ale już myślenie i liczenie mi ciężko idzie haha w każdym razie ok 30tc
-
Jusi 28 wrote:
ja wzięłam na pierwsze miesiące do sypialni żeby małą mieć przy łóżku a moja jeszcze jest na kółkach to w każdym pomieszczeniu mogę ją mieć na oku. Wydaje mi się, że bałabym się zostawić takie maleństwo w drugim pokoju same w łóżeczku i wastawc co chwilę sprawdzać czy wszystko ok no i karmienie. Ale to tylko moje zdanie, dzidzia pierwsza więc doświadczenia nie mam A wszystko wyjdzie z czasem
Jusi 28 lubi tę wiadomość
-
To ja tez sie pochwalę, Skończyłam prasowanie
można pakować torbę
Patrzcie jakie mam cudowności z primarkupokazuje moje ulubione
Muślinowe pieluszki:
Ręczniczek unicorn, nawet ma ogonek
pola0909, Karmazynova, Laurka, Kaska, stayaway, Leksi, Mama_Zuzia, Ula_Lbn, elvira, Annie80, cytrynówka, Komunikacja24, Jusi 28, Izoleccc lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kaska wrote:Pola a przypomnij mi czy Ty możesz chodzić? Czy masz leżeć? Bo nie pamiętam zaleceń lekarza.
-
Kołyska piękna 🤩 myślę, że to fajne rozwiązanie na pierwsze miesiące
Alex te rzeczy z primarku tez super 😁 simba 😁
Ja chcialam mieć wszystko gotowe w połowie sierpnia, a dzisiaj już jest 4.. Więc od jutra zaczynam pranie i prasowanie. Z pierwszym synkiem już dawno wszystko miałam gotowe
Lenka odezwij sięWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 13:45
Jusi 28 lubi tę wiadomość
-
pola0909 wrote:Gin pozwolił chodzić bo prosiłam, mam taką sytuację że czasem mimo zwolnienia muszę pokazać się po cichu w pracy. Ogólnie kiedy mogę leżę i oszczędzam się bardzo, chociaż wiadomo domowe pracę powoli i delikatnie wykonuje bo zwyczajnie muszę
To jesteś moją nadzieją, że dotrwam do tego tygodnia co Tymi lekarz pozwolił chodzić, ale ja mimo tego jestem tchórz. Jak jeszcze powiedział że mały nisko w kanale, szyjka miękka to już mam takie myśli w głowie... Powinni mnie uśpić na czas trwania ciąży
-
Mama_Zuzia, najogólniej mówiąc poszło o organizację i pieniądze. Rozpisałam się więcej w tym temacie, ale sksowałam. Szkoda słów.
Dzisiaj w nocy łapał mnie skurcz za skurczem w łydkach. Jak nie urok, to sraczka. Bo jak nie mogę spać przez zgagę, to przez biodra albo właśnie skurcze. 🙄 ALE, najbardziej się przeraziłam, bo przeszedł mnie mega skurcz po całym brzuchu, tylko jeden, bolesny, ale nic więcej się nie dzieje. Czy to mógł być skurcz przepowiadający? -
Kaska wrote:To jesteś moją nadzieją, że dotrwam do tego tygodnia co Ty
mi lekarz pozwolił chodzić, ale ja mimo tego jestem tchórz. Jak jeszcze powiedział że mały nisko w kanale, szyjka miękka to już mam takie myśli w głowie... Powinni mnie uśpić na czas trwania ciąży
Kaska lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam dylemat, z tym maxi cosi, sprawdziłam on jest z 2011 roku i tak jak pisałam mała będzie 5 dzieckiem które będzie użytkować, jest od mego brata więc wiem że bezwypadkowy ale no... Gdzie nie czytać to piszą że to już za stary, maxi cosi citi side protection
-
Pola no ja mam miękka od 15 tygodnia.
Mańka tak mogło być. Jeżeli to było jednorazowo i obecnie nic się nie dzieje to nie musisz się niepokoić. Obserwuj. Ale na skurcze łydek to bym coś brała na Twoim miejscu. Mi lekarz przepisał asparagin
Amy fotelik ma jakąś datę użytkowania. Już dziewczyny pisały, że trochę strach. Ja się nie znam, ale nie wiem czy bym ryzykowała. Chyba, że nie będziecie jeździć, tylko że szpitala -
Jusi mam taka sama kolyske. Przydatna byla dla syna do mniej wiecej 7 mc. Fajna sprawa
Mam nadzieje ze jak sie Bartus oswoi z dzidziusiem to tez bedzie spal Kacperek w kolysce a Bartus wroci do swojego lozeczka.
Mi sie maly dzis tak rozpycha ostro ze az w szoku jestem.Jusi 28 lubi tę wiadomość
-
Jejku dzisiaj mam jakiś dziwny dzień przez to ze nie spałam od 4- byliśmy na kebabie w ramach jedzenia i lodach, a potem zapadlam w sen jak niedźwiedź. Teraz wstałam zła jak osa i najchętniej bym użądliła starego tam gdzie najbardziej boli
Jusi- fajna kolyskaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 15:13
pola0909, Jusi 28 lubią tę wiadomość