Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy jeśli już chciałabyś go zostawić to obejrzyj dokładnie. To że bezwypadkowy to jedno, a zużycie czy drobne uszkodzenia to drugie. Zdejmij pokrowiec i zobacz czy styropian nie jest pękniety, czy plastik też, czy nie jest wypłowiały, pasy nie nadszarpane. Wiele szkód powstaje podczas codziennego użytkowania. Nawet warunki w jakich jest przechowywany mają wpływ (np. w samochodzie a to mróz, a to skwar).
Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️ -
Kurde co do fotelików to my też jednak odkupilismy. Najlepsze jest to że koleżanka koleżanki miała odsprzedać, noi pojechaliśmy zobaczyć ten fotelik. Jak laska wyciągnęła go z auta to myślałam że padnę na ryj. Mnie by nawet było wstyd oddać go za darmo l, a ta jeszcze 150 zł chciała. I na szczęście brakowało wkładki dla niemowlaka więc miałam wymowke, że jednak go nie bierzemy. U siebie na miejscu znalazłam na olx za tą samą cenę. Fakt faktem nie znam ludzi osobiście, ale samo to że Pan który sprzedawał nam fotelik zdążył opowiedzieć nam pół życia, i bez problemów powiedział o tym, że mają bliźniaczki z in vitro, bo wydaje mi się że to jednak trochę temat tabu u Nas. Pokazał nam samochód że mają od nowości, bezwypadkowy. Dziewczynki są z grudnia więc fotelik ma pół roku, ale stan jak nówka :&
-
no to ja zapytam lekarza o to dziwne uczucie drętwienia brzucha na najbliższej wizycie jednak:/
Dziewczyny wracać mi tu bo na fb nie ogarniam tak dużo i szybko piszecie że zanim przewinę do początku rozmowy to mi kolejne wypowiedzi wskakują
Ja jednak spasuję ten czat, za dużo, za szybko się tam dzieje i nie sposób nadążyć za wami
Może później będzie to dobre rozwiązanie jak już się nasze dzidzie porodzą, a póki co więcej mnie będzie tutaj.
Co do fotelika to my kupiliśmy nowy, ale jeden z tańszych, maxi cosi city. Bratowa ma, koleżanka też i obie są zadowolone. Zapłaciliśmy coś koło 380 zł.pola0909 lubi tę wiadomość
-
Karola9316 wrote:A może te twardnienie odczuwasz jako zdretwienie?
Dzidzia się rusza i daje znaki na szczęście bo pewnie bym już fiksowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 16:49
-
Laurka wrote:Dzien dobry mamusie! Ja tez sie witam w nowym tygodniu i tak jak Jusi bede tylko na forum. Facebooka skasowalam rok temu, nie tesknie i nie wracam.
Kaska oczywiscie przybijam sobie z Toba i z Aster piatke z okazji skonczonego 32. tygodnia.
Mnie biodra nie bola, w nocy ciagna mnie pachwiny. No i ta nieszczesna prawa dolna konczyna mnie boli i mrowi non-stop takze w nocy ciezko mi przez to spac. Zaczynam sie troche stresowac przed jutrzejszym badaniem, aczkolwiek nie wierze, ze ono cokolwiek pokaze.
Jest 5:45. Maz ze starsza cora wyprawieni w gory. Zrobilam sobie kawke. Napije sie i moze jeszcze troche zdrzemne.
To ja tez przebijam piątki z tymi, co skończyły 32 tc:)
Kaska, Aster4n lubią tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Alex- super rzeczy
uwielbiam harrego pottera
Ja również uwielbiam:) a mój starszak jeszcze bardziej. W ogóle dla pociech od 9 roku życia polecam takie obozy letnie tematyczne, Letnia Szkoła Magii, mój syn bym w tum roku już 3 raz:) zajęcia w stylu Harrego Pottera na Zamku Czocha:) polecam z całego serca:)Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
-
Ja też uwielbiam Harry Pottera i jakby któraś z Was była na wycieczce w Londynie to jest niedaleko Studio Tour Warner Brossa gdzie kręcili filmy. Byliśmy na wycieczce i było mega. Jeszcze mam ciarki jak o tym pomyślę 😁
Mańka, Annie80, Dori777 lubią tę wiadomość
-
A ja dziewuszki Was zapytam w jaki sposób zmieniły Wam się piersi ( w seksie brodawki)? No bo to ze są większe i ciemniejsze, może bardziej grudkowate to ok. Ale ostatnio zauważyłam ze na jednej na brodawce mam takie wystające brązowe pypcie skórne 🤔 nie wiem jak to nazwać 😳 takie odstające małe kawałeczki skóry?? Wiem ze opis brzmi średnio, ale może któraś zrozumie jeżeli to ma😉 w środę mam wizytę. Myślicie ze pokazać to ginowi??
-
Dargol "w seksie brodawki" to osobny temat 😂😉
Mysle, ze wiem o co Ci chodzi, bo tez chyba cos takiego u mnie jest. Na Twoim miejscu bym sobie tym glowy nie zawracala.
A ja oczywiscie tak bardzo sobie dzisiaj odsapnelam. Mloda od godziny walczy z drzemka/
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya