Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Laurka wrote:Ojtam. Ciesz sie, ze bedzie. Miesiac urlopu to jakis kosmos! Ja sie zastanawiam czy moj maz 1 dzien w domu bedzie po moim powrocie ze szpitala.
Ja bym też się nie cieszyła 😂 miesiąc to jak dla mnie trochę za dużo hehe tylko by mnie denerwował -
Posiedzialam sobie 20 minut. Wstalam oszamac kanapke - moj staly zestaw w III trymestrze= chleb, maslo, ser zolty + keczup. No rewelacja xD
Usiadlam i cisza. Bobo jakies leniwe caly dzien. Otworzylam apke ciazowa a tam akurat o tym, ze malenstwo obecnie nabiera tluszczyku i spi przez 70% czasu. No to to mnie troche uspokoilo.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka- mój stary raczej z tych co patrzą glownie na siebie, bo on zmęczony, bo on odpoczywa itp
jest strasznym leniuchem a do tego z domu nie wyniósł noszenia kobiety na rękach przysłowiowego tylko zna model ze to baba zapierdziela przy domu a do tego nie lubi spędzać czasu poza domem bo u niego w domu się tego nie robiło. U mnie za to tak. Synem się zajmuje sporo w tym momencie, ale na początku tez nie było kolorowo. Niestety ale pewne rzeczy wynosi się z domu, a on miał model typowego samca. Jedyny plus jaki widzę z miesiąca z nim w domu to pomoc przy starszaku :p bo tak to mu na mózg siada jak nie chodzi do pracy za przeproszeniem i jest strasznie humorzasty. A miesiąc urlopu bo bierze 2tyg taxierzynskiego który mu się należy i 2tyg urlopu za ten rok po prostu bo nie wykorzystał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 19:27
-
Kaska wrote:Ja bym też się nie cieszyła 😂 miesiąc to jak dla mnie trochę za dużo hehe tylko by mnie denerwował
Zawsze mozna wczesniej wrocic do pracy 😉
A co te Wasze chlopy robia takiego irytujacego w weekendy? Ja mojego widuje tak sporadycznie czy to w tygodniu czy w weekendy, ze wszystko jedno 😉08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Strasznie mnie bawi jak piszesz "moj stary", bo tak tylko moja ciotka mowila, a ze uwielbiam moja chrzestna za jej charakterek, to mi sie od razu usmiech wlacza jak czytam Twoje wpisy. Aczkolwiek moge sie zalozyc, ze Twojemu chlopu daleko do starosci w porownaniu do mojego 😉08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Mama_zuzia sama się sobie dziwię jak ja wytrzymałam te 5 tygodni,już właśnie mezowi mówiłam że jak na mnie to niezły wyczyn. Mam nadzieję że teraz co 2 tygodnie będą wizyty no i ustalimy termin cc.
A co ja mam powiedzieć jak mój mąż siedzi w domu już 2 miesiace?! I przez ten czas jesteśmy że sobą 24/7. Ale od września idzie do pracy a ja akurat rodze więc tak słabo-wtedy kiedy będę ho najbardziej potrzebowała jego nie będzie ale dobra,najważniejsze że ma pracę i będziemy mieli za co żyć. -
Karmazynova- przepraszam, umknęło mi, już jesteś dodana :*
Laurka- bo narzeczony to jakoś tak dla mnie dziwnie, tyle ze sobą jesteśmy i tyle czasu jesteśmy narzeczeństwem ze już zdażyło mi się znudzić hahah :p mąż nie bo to nie mój mąż, chłopak tez nie, a kohabitant mi się nie podoba 😂
Poza tym zachowuje się jak stary pryk wiec jest starym 🙈
Agucha- o matko mój kiedyś tez był w domu 2msc, na szczęście wtedy ja pracowałam od rana do wieczora jak mały samochodzik, bo inaczej by już wąchał kwiatki od spodu jakbym musiała razem z nim siedziećKarmazynova lubi tę wiadomość
-
Mój maz jest generalnie jest przecudowny. W tygodniu i w weekendy bardzo dużo czasu poświęca Oli,jezdza na rowerze,ona w przyczeoce i jeżdżą sobie na wyprawy;) ale w weekendy mu się włącza tryb że on musi odpocząć od pracy i gra na komputerze albo czyta książki zamiast odkurzyć czy coś:p ale generalnie nie mogę powiedzieć złego słowa. Mój też będzie cały miesiąc w domu bo 2 tyg l4 na mnie po cc i dwa tyg urlopu zwykłego. Tacierzynski wybierze pewnie w maju/czerwcu jak pojedziemy na urlop.
-
stayaway wrote:Mama Zuzia - wyślesz mi zaproszenie do tej grupy na fb?
czy nie dostałaś mojej wiadomości tutaj?
Kochana musisz najpierw zaakceptować moje zaproszenie na fb które Ci wysłałam ju jakiś czas temu -
Mój weźmie 2 tyg urlopu i już marudzi, że to jego pierwszy dwutygodniowy urlop, a nigdzie nie jedziemy.
Kochany.Pom-pon, Arashe lubią tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
A to prawda że model wynosi się z domu. Mój miał model z kolei że baba nie robi nic poza czasem gotowanirm a chłop zapierdziela na wszystkich... Mój mąż nie może zaakceptować tego jak jego ojciec dał się w manewrować i sprowadzić do roli maszynki do pieniędzy. Na szczęście myśmy wypracowali model.partnerstwa, każdy daje od siebie ile może,no. teraz jak ja jestem w domu to wiecej ogarniam w domu ale jak chodzilam do pracy to kto miał czas to coś robil. i Olę uczymy że w zyciu też nic nie ma za darmo.
-
Mama Zuzia musimy jakiś klub z tym weekendem otworzyć 😂 teraz też wolę tydzień jak wychodzi rano i wraca wieczorem.
Moj po porodzie ma 1 dzień wolnego - żeby nas wybrać. Niestety pracuje w budowlance i ma swoją ,,firme,,.
Ja też jutro proszę o kciuki. Wizytuje o 10:40
Dzisiaj zauważyłam że jestem uzależniona od tego forum. Wchodzę tutaj przynajmniej z 10 razy dziennie. Nawet mąż dzisiaj na to zwrócił uwagęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 20:09
cytrynówka, andziaxs lubią tę wiadomość
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
Elvira kciuki!
Laurka nie wracam do roboty. Umowę mam do stycznia i wiem, że mi jej nie przedłuży. Podejrzewam, że z 2 lata posiedzę z Małym. Tyle wytrzymałam że starszym
Mama Zuzia mój też nie jest moim mężem a piszę mąż bo tak mi jakoś łatwiejno w bankach i jak załatwiam jakieś sprawy urzędowe to mówię partner, ale stary też jest ok
Laurka lubi tę wiadomość
-
Torcik zjedzony to w końcu mogę zajrzeć i poczytać
co do przenosin na FB to faktycznie tam można w miarę bezpiecznie wklejać np.swoje zdjęcia, zobaczy je tylko grupka osób, a tutaj każdy dosłownie może wejść w nasz wątek, tak jak my możemy przeczytać co u lipcowych mam, sierpniowych itp, nawet logować się nie trzeba pod żadnym nickiem... Więc ta anonimowość jest tylko jeśli za wiele się o sobie nie pisze.
Karmazynowa- ja mam to samo, cały tydzień z synkiemIle twój ma lat? Może by ich na jeden plac zabaw wpuścić a my wtedy kawka, ciasteczko... haha
Elvira jak minęły urodziny synka? Dałaś radę być organizatorką, czy robiliście gdzieś w lokalu? Ja jestem nieżywa. Obiad, ciasto, desery, sałatka, weż to podgrzej, zaserwuj, potem załaduj zmywarke... aaaa najpierw wyjmij to co w niej kiśnie od wcześniejszego zmywania hahah uhhh
mąż oczywiście starał się robić ile może, ale musieliśmy dzielić uwagę między synka i gości, żeby nie siedzieli sami przy stole.
Moje dziecię poklepało dzisiaj dziadka po brzuchu i zapytało, czy też ma tam w środku Matyldę 😂 😂 😂 ojjj czuję, że dziadek od jutra dostanie szlaban na Laysy 😂
Karmazynova, Ula_Lbn, manda21, andziaxs, stayaway lubią tę wiadomość
-
Cytrynowka szacun za ogarnięcie takiej imprezy. Jak któraś pisze o organizacji takich imprez to cieszę się, że nasze urodziny przypadają w ostatnim kwartale roku 😁 mój ma 3.5 roku. Powiem Ci, że plan masz dobry 😁 tylko gdzie tu znaleźć taki plac zabaw w połowie drogi do siebie? 😁
Hehe hasło wobec dziadka mistrzowskie. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 21:10