Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KOCHAM HAREGO POTTERA! Nic się tu nie odzywałam w temacie, bo jestem starą maniaczką 🙈 I wiecie, co, jak już mogę się ujawnić, to powiem wam, że ostatnia filmowa część Harrego wypada w terminie mojego porodu. Więc, albo Młoda rodzi się w którąś sobotę i wracamy najpóźniej w piątek przed 20 do domu, albo poród zaczyna się 27.09. po godzinie 22:30 😂 W erze dvd zawsze oglądam tą serię w tv. A o stanie moich książek nie wspomnę 🙈
Co do pypciów na suktach, też coś takiego mi się zrobiło. Coś jak taki płaski włókniak, ale pomyślałam, że to moze przez koronkowy biustonosz.
alex0806, Karmazynova, Ula_Lbn, Mama_Zuzia, andziaxs lubią tę wiadomość
-
Ja z mezem malo sie widujemy bo on na ciezarowkach jezdzi wiec jest malo w domu. Ale ost jakos na dluzej wraca niz weekendy. Co do wolnego to moj tez dwa tyg bierze i niech sprobuje miec mniej urlopu to udusze. Wystarczy ze po porodzie syna w srode wyszlam ze szpitala po cc a w czwartek musial jechac bylam wsciekla ale trzeba bylo. Teraz juz nie popuszcze. Nawet powiedzialam przy tesciu wczoraj ze jak bedzie na urlopie to bedzie sie zajmowal starszakiem a nie robil cos na podworku czy w polu. Bo tesc juz mu znajdzie zajecie a ja nie bede sie szarpac sama ze wszystkim.
Ja jutro mam wizyte ale dopiero na 20:30. Ehh. -
Hej dziewczyny!
Trzymam kciuki za wizytujace jutro!
Cytrynowka wszystkiego co najlepsze! Przede wszystkim zdrowia, a za kilka tygodni szybkiego porodu;) Też podziwiam Cię, że dałaś radę ogarnąć to wszystko dzisiaj, teraz odpoczywaj;)
Co do brodawek też nam takie małe brązowe lekko wypukłe plamki, też miałam o to Was zapytać.
Aaa, z miłą chęcią dołączę do grupy na FB! Mama_Zuzia poproszę o zaproszenie:)
Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
AmyLee44 wrote:Te pypcie to miałam w 1 ciąży ale potem same poodpadaly jutro ściągnę pokrowiec i zobaczę jak się maxi miewa
te pypcie to pamiętam, śmiałam się, że mi kolce już wyrosły i cycki mówią do dziecka "Zlituj się" hahah -
Hej dziewczyny Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:) Musiałam się usunąć na trochę a teraz przeprowadzka i znów mało czasu a do terminu coraz bliżej Trzymam za Was kciuki u gratuluje zdrowych maluszków i udanych wizyt Już nie dużo nam zostało Niedługo będziemy się witać
cytrynówka, Laurka, magda.g85, AmyLee44, manda21, Ula_Lbn, andziaxs, Agusia_pia, Arashe, lgia1, RudaAnna, Dori777 lubią tę wiadomość
-
Cytrynowka nie robiłam urodzin synowi. Spędziliśmy dzień we 3. U nas się nie praktykuje bo rodzina za duża byłoby kilka w miesiącu. Musiałabym robić w lokalu żeby zaprosić samo rodzeństwo meza z dziećmi. Szacunek dla Ciebie że dajesz radę i ogarniasz wszystko. Ja mam problemy z chodzeniem bo się przewracam 😂😂👍
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
Lubieswieczki wrote:Hej dziewczyny Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:) Musiałam się usunąć na trochę a teraz przeprowadzka i znów mało czasu a do terminu coraz bliżej Trzymam za Was kciuki u gratuluje zdrowych maluszków i udanych wizyt Już nie dużo nam zostało Niedługo będziemy się witać
Lubieswieczki myslalam o Tobie ostatnio i chcialam Cie wywolac, ale bylam przekonana, ze usunelas konto. Fajnie, ze sie odezwalas!
Powodzenia z przeprowadzka! My sie przeprowadzalismy do naszego obecnego domu na 2 miesiace przed terminem mojego pierwszego porodu. Wspominam to jako jeden z piekniejszych okresow.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Mama_Zuzia wrote:Joe Anna pisze co jakiś czas. Ja myślałam ostatnie o Rudej Annie i była jeszcze dziewczyna o nicku Zielona Wyspa
Ruda Anna odezwala sie do nas ze 2 dni temu. Zielona Wyspe kojarze przez mgle. Mi szkoda, ze MamaDwojki nas opuscila, bo miedzy mna, Komunikacja a nia bylo nas akurat 3 oczekujace 3. bobo 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 22:25
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Joe anna kiedys sie duzo udzielala.
Moj maz na swoja firme i pracuje od 8 do 19-21 6 dni w tyg, ale zawsze moge go w ciagu dnia poprosic o pomoc. Dzisiaj zostal wykorzystany, bo sie zle czulam. Prawie caly dzien zajmowal sie synem i myl naczynia. Ja tylko obiad ugotowalam i grzeczny jest bardzo. Od 2 dni narzekam i mysle ze juz do porodu lepiej czuc sie nie bede. W sumie i tak bardzo dlugo sie dobrze czulam. Polozenie sie na plecach kosztuje mnie pozniej 20min zeby wstac, puchna nogi, lapia pojedyncze bolesne skurcze. Ciekawe czy urodze w sierpniu czy we wrzesniu. Nastawiam sie na poczatek wrzesnia.
Ciekawe co u LenkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 22:31
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Ane_ta wrote:Karmazynowa ja też mam syna w domu 3,5 roku, który jest wulkanem energii i chyba przechodzi ostatnio jakiś bunt. Jak przygotowujesz małego na dzidzię?
Lubię świeczki . Ja pamietam . Też chyba jesteś z Trójmiasta.
U nas też bunt na pokładzie. Testowanie na Maxa. Tzn musi usłyszeć z 3 razy "nie" , by w koncu zrozumieć, żeby tak nie robić.
Co do dzidzi to się nie może doczekać. Przytula i całuję brzuch. Ma kalendarz miesięczny powieszony w pokoju i we wrześniu na nim są drzewa ze zmienionym kolorem liści i dużo jabłek. I tak zakodowal, że dzidzia będzie jak drzewa zaczną zmieniać kolor i będzie dużo jabłek. Kiedyś wypozyczylismy z biblioteki książkę "Krecik i mama zajaczkow". Jest tam pokazane jak zajaczki wychodzą z "dziurki". Byłam zdziwiona treścią tej książki, ale młody fajnie ja przyswoil. Wie, że pojedziemy do szpitala i pan doktor wyciągnie młodszego braciszka. Przez pewien czas on twierdził, że amiast lekarza to on pomoże wyciągnąć brata jak Krecik zajaczki 😂
Cytrynowka może przy okazji wizyty w przyszłym roku w Waszym zoo uda nam się spotkać. Bo jesteś z Wrocławia? Jak pisze cytrynówka to od razu myśle o zapasie butelek w barku 😝
Wszystkiego co najlepsze 🌷 spełnienia marzeń
Lubieświeczki ja też pamiętam. Co więcej u Ciebie?
Co jakiś czas przeglądam pierwsza stronę.
Lenka długo się nie odzywa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 22:47