Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrzesień 2019
Odpowiedz

Wrzesień 2019

Oceń ten wątek:
  • Mańka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHAM HAREGO POTTERA! Nic się tu nie odzywałam w temacie, bo jestem starą maniaczką 🙈 I wiecie, co, jak już mogę się ujawnić, to powiem wam, że ostatnia filmowa część Harrego wypada w terminie mojego porodu. Więc, albo Młoda rodzi się w którąś sobotę i wracamy najpóźniej w piątek przed 20 do domu, albo poród zaczyna się 27.09. po godzinie 22:30 😂 W erze dvd zawsze oglądam tą serię w tv. A o stanie moich książek nie wspomnę 🙈

Co do pypciów na suktach, też coś takiego mi się zrobiło. Coś jak taki płaski włókniak, ale pomyślałam, że to moze przez koronkowy biustonosz.

alex0806, Karmazynova, Ula_Lbn, Mama_Zuzia, andziaxs lubią tę wiadomość

l22n9vvji5451khk.png

atdcwn15gxi28cxs.png

• Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z mezem malo sie widujemy bo on na ciezarowkach jezdzi wiec jest malo w domu. Ale ost jakos na dluzej wraca niz weekendy. Co do wolnego to moj tez dwa tyg bierze i niech sprobuje miec mniej urlopu to udusze. Wystarczy ze po porodzie syna w srode wyszlam ze szpitala po cc a w czwartek musial jechac :( bylam wsciekla ale trzeba bylo. Teraz juz nie popuszcze. Nawet powiedzialam przy tesciu wczoraj ze jak bedzie na urlopie to bedzie sie zajmowal starszakiem a nie robil cos na podworku czy w polu. Bo tesc juz mu znajdzie zajecie a ja nie bede sie szarpac sama ze wszystkim.
    Ja jutro mam wizyte ale dopiero na 20:30. Ehh.

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • miczitanka Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Trzymam kciuki za wizytujace jutro!
    Cytrynowka wszystkiego co najlepsze! Przede wszystkim zdrowia, a za kilka tygodni szybkiego porodu;) Też podziwiam Cię, że dałaś radę ogarnąć to wszystko dzisiaj, teraz odpoczywaj;)
    Co do brodawek też nam takie małe brązowe lekko wypukłe plamki, też miałam o to Was zapytać.
    Aaa, z miłą chęcią dołączę do grupy na FB! Mama_Zuzia poproszę o zaproszenie:)

Mama_Zuzia lubi tę wiadomość

Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
    88c5skjoy7r3oxfc.png
  • AmyLee44 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te pypcie to miałam w 1 ciąży ale potem same poodpadaly :) jutro ściągnę pokrowiec i zobaczę jak się maxi miewa

3i49tv734kk70k5a.png
  • cytrynówka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AmyLee44 wrote:
    Te pypcie to miałam w 1 ciąży ale potem same poodpadaly :) jutro ściągnę pokrowiec i zobaczę jak się maxi miewa

te pypcie to pamiętam, śmiałam się, że mi kolce już wyrosły i cycki mówią do dziecka "Zlituj się" hahah

ug37hdgeo4bxjxq2.png
    f2wl6iyeydwn0wui.png

BETAHcg 2.01.2019 7326,00 :D
  • Lubieswieczki Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:) Musiałam się usunąć na trochę :) a teraz przeprowadzka i znów mało czasu a do terminu coraz bliżej :) Trzymam za Was kciuki u gratuluje zdrowych maluszków i udanych wizyt :) Już nie dużo nam zostało :) Niedługo będziemy się witać :)

cytrynówka, Laurka, magda.g85, AmyLee44, manda21, Ula_Lbn, andziaxs, Agusia_pia, Arashe, lgia1, RudaAnna, Dori777 lubią tę wiadomość

f2wljw4zqzq01lps.png
    34bwskjof7j5jsym.png
  • elvira Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynowka nie robiłam urodzin synowi. Spędziliśmy dzień we 3. U nas się nie praktykuje bo rodzina za duża byłoby kilka w miesiącu. Musiałabym robić w lokalu żeby zaprosić samo rodzeństwo meza z dziećmi. Szacunek dla Ciebie że dajesz radę i ogarniasz wszystko. Ja mam problemy z chodzeniem bo się przewracam 😂😂👍

relgsg185a86vsml.png

04.08.2017 Marcel 💙
    09.2019 córeczka ❤
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubieswieczki wrote:
    Hej dziewczyny :) Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:) Musiałam się usunąć na trochę :) a teraz przeprowadzka i znów mało czasu a do terminu coraz bliżej :) Trzymam za Was kciuki u gratuluje zdrowych maluszków i udanych wizyt :) Już nie dużo nam zostało :) Niedługo będziemy się witać :)

Lubieswieczki myslalam o Tobie ostatnio i chcialam Cie wywolac, ale bylam przekonana, ze usunelas konto. Fajnie, ze sie odezwalas!
    Powodzenia z przeprowadzka! My sie przeprowadzalismy do naszego obecnego domu na 2 miesiace przed terminem mojego pierwszego porodu. Wspominam to jako jeden z piekniejszych okresow.

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • Mama_Zuzia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubieswieczki- gdzie się podziewałeś? Jak się czujesz? Opowiadaj

ojxeroeqgm6z29wi.png
    Rok starań i..świąteczny cud!
    Syn - 2013 ❤️ Pierwsza miłość
    ————————
  • Ane_ta Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmazynowa ja też mam syna w domu 3,5 roku, który jest wulkanem energii i chyba przechodzi ostatnio jakiś bunt. Jak przygotowujesz małego na dzidzię?

Lubię świeczki . Ja pamietam . Też chyba jesteś z Trójmiasta.

• cytrynówka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też 3,5latek- to by się chłopaki dogadały :D szkoda, że każda w innym województwie mieszka :(

ug37hdgeo4bxjxq2.png
    f2wl6iyeydwn0wui.png

BETAHcg 2.01.2019 7326,00 :D
  • marchev Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama zuzia wyslalam ci zaproszenie.

• Laurka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie jeszcze zastanawiam gdzie sie podziewa m.in. joe anna.
    I czy Kark jeszcze wroci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 22:18

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • Mama_Zuzia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joe Anna pisze co jakiś czas. Ja myślałam ostatnie o Rudej Annie i była jeszcze dziewczyna o nicku Zielona Wyspa :)

RudaAnna lubi tę wiadomość

ojxeroeqgm6z29wi.png
    Rok starań i..świąteczny cud!
    Syn - 2013 ❤️ Pierwsza miłość
    ————————
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Zuzia wrote:
    Joe Anna pisze co jakiś czas. Ja myślałam ostatnie o Rudej Annie i była jeszcze dziewczyna o nicku Zielona Wyspa :)

Ruda Anna odezwala sie do nas ze 2 dni temu. Zielona Wyspe kojarze przez mgle. Mi szkoda, ze MamaDwojki nas opuscila, bo miedzy mna, Komunikacja a nia bylo nas akurat 3 oczekujace 3. bobo 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 22:25

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • manda21 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joe anna kiedys sie duzo udzielala.

Moj maz na swoja firme i pracuje od 8 do 19-21 6 dni w tyg, ale zawsze moge go w ciagu dnia poprosic o pomoc. Dzisiaj zostal wykorzystany, bo sie zle czulam. Prawie caly dzien zajmowal sie synem i myl naczynia. Ja tylko obiad ugotowalam i grzeczny jest bardzo. Od 2 dni narzekam i mysle ze juz do porodu lepiej czuc sie nie bede. W sumie i tak bardzo dlugo sie dobrze czulam. Polozenie sie na plecach kosztuje mnie pozniej 20min zeby wstac, puchna nogi, lapia pojedyncze bolesne skurcze. Ciekawe czy urodze w sierpniu czy we wrzesniu. Nastawiam sie na poczatek wrzesnia.

Ciekawe co u Lenki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 22:31

Syn 10.2016
    Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
    ckai9jcgluuotmoy.png
  • Kaska Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynowka najlepszego! :*

m3sxebkmtz1qzq0y.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj a ja ciagle zyczen nie zlozylam! Co za burak ze mnie. Cytrynowka zdrowia i wszelkiej pomyslnosci!

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • Karmazynova Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ane_ta wrote:
    Karmazynowa ja też mam syna w domu 3,5 roku, który jest wulkanem energii i chyba przechodzi ostatnio jakiś bunt. Jak przygotowujesz małego na dzidzię?

Lubię świeczki . Ja pamietam . Też chyba jesteś z Trójmiasta.

U nas też bunt na pokładzie. Testowanie na Maxa. Tzn musi usłyszeć z 3 razy "nie" , by w koncu zrozumieć, żeby tak nie robić.

Co do dzidzi to się nie może doczekać. Przytula i całuję brzuch. Ma kalendarz miesięczny powieszony w pokoju i we wrześniu na nim są drzewa ze zmienionym kolorem liści i dużo jabłek. I tak zakodowal, że dzidzia będzie jak drzewa zaczną zmieniać kolor i będzie dużo jabłek. Kiedyś wypozyczylismy z biblioteki książkę "Krecik i mama zajaczkow". Jest tam pokazane jak zajaczki wychodzą z "dziurki". Byłam zdziwiona treścią tej książki, ale młody fajnie ja przyswoil. Wie, że pojedziemy do szpitala i pan doktor wyciągnie młodszego braciszka. Przez pewien czas on twierdził, że amiast lekarza to on pomoże wyciągnąć brata jak Krecik zajaczki 😂

Cytrynowka może przy okazji wizyty w przyszłym roku w Waszym zoo uda nam się spotkać. Bo jesteś z Wrocławia? Jak pisze cytrynówka to od razu myśle o zapasie butelek w barku 😝
    Wszystkiego co najlepsze 🌷 spełnienia marzeń :)

Lubieświeczki ja też pamiętam. Co więcej u Ciebie?

Co jakiś czas przeglądam pierwsza stronę.

Lenka długo się nie odzywa..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 22:47

5dea920ddf.png

Starszak :)
    24f1815c23.png
  • andziaxs Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2019, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynowka Wszystkiego Dobrego i
    Spełnienia marzeń 🤗😊😘

w4sqsek2g9u4d7mg.png
‹‹ 947 948 949 950 951 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ