Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dargol wrote:Ja tez chce dołączyć do grupy!!😉 Wyślecie mi proszę zaproszenie??
Dziękuje!! miłego dnia😘😘
Poszło zaproszenie- zaakceptuj i w wiadomości wyślij mi proszę swoje imię i nazwisko na fb -
Mama_Zuzia ja także wysłałam zaproszenie. chciałabym dołączyć do takiej grupy
masakra dziewczyny coś mi się dzieje na twarzy i naprawdę zaczynam się bać.
oczy mnie swędzą masakrycznie. jakaś sucha plamka na powiece wyskoczyła, sucha łuszcząca plamka na brodzie i dwie symetryczne zmiany suche na ustach. zaczynam się zastanawiać czy to nie opryszczka -
Witajcie:-) u mnie zaczynam nowy tydzien juz 35:-) ekstra!
Moja malutka oczywiscie tez mnie kopie strasznie że od godziny 3 do 4 nie dało sie nawet zasnąć. Normalnie z kazdym tygodniem coraz mocniej. Juz nawet sen mialam ze tak sie wypychala ze az skóra mi pękła hehehe
Ja nie dołączam do fb bo nie jestem posiadaczką tego kiedyś mialam ale znudzilo mi sie.pola0909, Laurka lubią tę wiadomość
-
Magda- myśle ze mogłaś tak zareagować. Wiadomo olejki są dobre ale w ciąży nigdy nie wiemy co nas uczuli. Na pewno go już nie dawaj póki co tylko jakiś sprawdzony od dawna krem
Dziewczyny zaproszenia poakceptowane, wyślijcie mi swoje dane żebym was mogła znaleźć na fb -
No to może być to, bo w ciąży skóra zupełnie inaczej reaguje niż normalnie.
Jak ja dzisiaj źle spałam!!! Tak mnie biodra bolały że prawie łzy mi leciały z bezsilności że nawet obrócić się nie umiem... Teraz masz mówi że weźmie mała na spacer a ja mam się przespać ale pewnie na zawołanie to nie zasne. -
animka899 wrote:No to może być to, bo w ciąży skóra zupełnie inaczej reaguje niż normalnie.
Jak ja dzisiaj źle spałam!!! Tak mnie biodra bolały że prawie łzy mi leciały z bezsilności że nawet obrócić się nie umiem... Teraz masz mówi że weźmie mała na spacer a ja mam się przespać ale pewnie na zawołanie to nie zasne.
Pocieszę Cię, ze mnie biodra bolały pare ładnych tygodni a teraz na szczęście odpuściły. Sprobuj się przespać, tez to pewnie później zrobię bo od 4 nie spie -
Posprawdzajcie skrzynki tutaj na forum
zaakceptowałam wszystkie zaproszenia i czekam na dane
Animka- dobrze trafiłam czy złe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 08:58
-
O rany dziewczyny, jest Was już kilka w tej grupie 😊 tylko kto jest kto?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Cytrynowka wszystkiego najlepszego !
Dziewczyny ja np ze względów prywatnych nie mogę mieć konta na fb. Mam tylko takie fikcyjne jak chce coś pooglądać
Mam nadzieję że tutaj też zostaniemy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 09:44
cytrynówka lubi tę wiadomość
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
elvira wrote:Cytrynowka wszystkiego najlepszego !
Dziewczyny ja np ze względów prywatnych nie mogę mieć konta na fb. Mam tylko takie fikcyjne jak chce coś pooglądać
Mam nadzieję że tutaj też zostaniemy:)