!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej dziewczyny jak leżałam i czekałam na donoszenie to się nie mogłam doczekać aż będę mogła wstać i coś robić... A teraz jak już mogę to nic mi się nie chce... Leżeć mi się nie chce. Czytać mi się nie chce. Oglądać telewizji mi się nie chce. Sprzatac ani gotować mi się nie chce.. dziś to nawet ubrać mi się nie chce:(
inna dodatek strasznie mnie męczy to niechcemisie...
-
U nas kolejny dzień młody nie poszedł do żłobka, bo w nocy duszący kaszel
Pomogło ciepłe mleko. A w ciągu dnia żadnej choroby nie ma, lata jak nakręcony, czasem zakaszle, no ja już nie mam pomysłów 😔
Kroko, napisz potem co lekarz wymyślił młodej.
-
Dziewczyny leżę właśnie na porodówce 3 cm rozwarcia , podają mi oxytocyne przez pompę. Zaczynali od 1j teraz 3 i tak do 15 będą zwiększać . Na razie czekam na skurcze regularne
joana, Krokodylica, erre, Audrey, Domi1995, edka85, Asia000, maja2024 lubią tę wiadomość
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Dave kciuki za Ciebie ❤
Ancys masz racje 😁 a ze ja ten typ duzo wymagajacy od siebie to zwyczjanie czuje sie fatalnie ze cos mi nie idzie. Ale dzis dobry dzien w karmieniu, ladny przyrost więc ciesze sis tym 😁Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Natali przykra sytuacja, nam na spotkaniu mówili że nie wolno nawet cukierkówna urodziny przynosić.
Chmurka haha mi też się nic nie chce ale że tak powiem z zasmarkaną córą w domu nie mam wyjścia.
Erre miałam teleporadę.... mam inhalować nebbudem, psikać nasivinem i dawać syrop na kaszel. Jeśli do jutra się nie poprawi to mam dzwonić i jutro po południu pani dr nas przyjmie w przychodni.erre, Chmurka lubią tę wiadomość
-
Dave kciuki za szybki poród;*
Joana głowa do góry! Jesteś swietną mamą! Najlepszą! Dasz sobie radę, zobaczysz;*
Erre, Kroko współczuję chorób dzieciaczków;( trzymam kciuki żeby szybko wracały do zdrówka;)erre, joana, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoana dziękuję i trzymam kciuki za rozkręcenie.
Laktstor ja mam Canpola, ale najlepsze opinie slyszalam o Medeli.
Ktokolwiek widzisz, nam nikt nic nie mówił, a ja jakos nie pomyslalam, zeby zapytac.
Oby inhalacje pomogły, na taki kaszel u nas zawsze nebbud daje radę.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChmurka mi tez sie nic nie chce. Ostatnio spię nawet dobrze nocani, a w dzien potrafię jeszcze ze 2 h pospac, szok.
I ciagle leżę, jak młody w przedszkolu. Teraz od godziny motywowalam się do wstania na 2 sniadanie
Nadrabiam czytanie książek 😊😊😊 -
Audrey no więc dzisiaj było ktg. Zapis prawidłowy. Jeśli przez weekend nic nie ruszy A chyba się nie zapowiada to w pon mam skierowanie na oddział😭 wolałabym żeby zaczęło się w domu ale wątpię. Ogólnie to się zastanawiam po co mam być kilka dni wcześniej w szpitalu. Tzn wiem że mam cukrzycę itd. Ale skoro mam dobre wyniki?Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Dave mnie wyprzedzila! Tu niema miejsca na porodowce chyba bo przede mna jest pani w tej samej sytuacji po baloniku i tez jej jeszcze nie wzieli na oxytocyne. Dave pros od razu o znieczulenie bo zaraz bedzie ci potrzebne
Dave dzis urodzi. Czy predzej czy pozniej ale dzis dzidek wyjdzie. A ja sie bede bujac z rozwarciem az mnie wezma kiedys.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Aa bo Ty masz cukrzycę 🤦♀️ zapomniałam. To wtedy pewnie dlatego chcą Cię obserwować.
Ja to jeśli nie urodze to do środy jestem pod znakiem zapytania. Albo lekarz karze mi jeszcze chodzić tydzień, albo jak małą będzie duża to albo mnie wyśle na wywołanie albo na cc. Jestem ciekawa co to będzie. Bo na poród u mnie się raczej nie zapowiada 🙈💩
Jezu, moje dziecko to dzisiaj tak mi brzuch wyginać że masakra 🙈🤦♀️ -
Hej. Zatrzymali mnie dziś w szpitalu, ciśnienie dość wysokie i będę miała wywoływany poród. Skurcze się piszą ale jeszcze słabe, dostanę żel dziś 2 razy i zobaczymy. Trzymajcie kciuki 😊
erre, Audrey, Domi1995, Chmurka, Natalii, edka85, Asia000, ancys85, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dawno nie pisałam. Denerwuje mnie to, że po jakimś czasie to forum wylogowuje, a ja nigdy nie pamiętam hasła.. Ale na bieżąco Was czytam.
Gratuluje świeżo upieczonym mamom!
U nas już 37 tydzień ciąży, na wizycie byłam we wtorek. Ale niestety mój lekarz jest tak przygnębiający, tylko dobija mnie. Żałuję, że do niego chodzę, tyle pieniędzy bierze, a zero uśmiechu i tylko teksty specjalistyczne. Nie podchodzi do pacjenta z entuzjazmem, a jak byłam u innego w zastępstwie gdy miał urlop to tak fajnie podniósł mnie na duchu.
Za tydzień 16 września mam mieć ściągany pessar, i jeżeli wytrzymam to cesarka ma być 23 września. Mam nadal leżeć mimo wszystko, mały też jest bardzo malutki bo waży tylko 2150 gram, wychodzi na to, że w ciągu 3 tygodni przytył tylko 200 gram. CO jest dla mnie dziwne, bo ja przytyłam w te 3 tygodnie prawie kilogram, a nigdzie mi to prócz brzucha nie idzie. Mam nadzieję, że to tylko błąd pomiaru, też gin nie mógł uchwycić za bardzo brzucha. I oczywiście tekst, że cud że donosiłam z moją posturą. Tak, jestem niska i chuda, aczkolwiek cała moja rodzina taka jest i jakoś po kilka dzieci urodzili naturalnie. Ahh, jetem załamana... ALe pociesza mnie fakt, że mały tak czy siak waży już więcej niż ja gdy się urodziłam. Ja się urodziłam w 39 tc, z wagą 1900 i byłam całkowicie zdrowa. Mam nadzieję, że wytrwam do 23 do tej cesarki, jednak wolę aby posiedział jeszcze trochę w brzuchu.
Po wizycie wtorkowej mimo gadania gina, że mam leżeć pozwoliłam sobie wyjść z mężem do kawiarni i teraz takie zakwasy mam, że ledwo mogę chodzić hahaWas też tak boli na dole miednica i pachwiny?
👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com]