!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
katwie27 wrote:Ounai ja sobie taki dzień zrobiłam w piątek. Syn w przedszkolu, A ja nalalam wody do wanny, zrobiłam peeling, golenie i pomalowalam w końcu paznokci3 u stóp:D mi syn t3z wiecznie towarzyszy w łazience... W zasadzie kapiemy się razem odkąd zasyoianie zaczęło długo trwać, ale musi być zawsze kiedy ja mam jakaś potrzebę fizjologiczna...
Bratowa dzisiaj napisała że j3st w ciąży. Termin na 10 października. Będzie wesoło w rodzinie.
Fajnie
A Ty zachowaj spokój ducha, będzie dobrze u Was obu!
Ja jestem z 9 października. -
Mojego kota kiedyś otruli. To bylo straszne przez tydzien strasznie sie męczył i postanowilismy go uśpić. Przyjechal weterynarz sama bylam w domu. Jak lekarz szykowal zastrzyk to kot zaczal sie podnosic i uciekac pomimo tego ze od dwoch dni byl nie przytomny i mial drgawki. To bylo chyba jak instynkt przetrwania. Lekarz go nie uspil a po 3h sam zmarł straszne przeżycie wiec wspolczuje wszystkim co maja podobe historie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaletnica wrote:Dziewczyny,jakies bezpieczne sposoby na biegunkę w ciąży? Boleści takie ze az zimnych potów dostałam,słabo mi sie zrobiło tak mi dało popalić.Mozna brać węgiel?
-
Wczoraj w biedrze mialam pierwszy raz zmułkę taką,ze myslalam ze w kolejce do kasy zwymiotuje.. pierwszy raz w zyciu mnie tak zmulilo bo duszno bylo. I juz troszenke wiem co to nudnosci.. jak dluzszy czas nic nie zjem to je mam.takie uczucie w zolądku pus gula w gardle na bełta. Jutro o 8;00 mam wizyte u gina. Trzymajcie kciuki zeby jednak byl zarodeczek zgodny z wiekiem (jut mam 7+2).
Ptysio, Chmurka lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Baletnica wrote:Dziewczyny,jakies bezpieczne sposoby na biegunkę w ciąży? Boleści takie ze az zimnych potów dostałam,słabo mi sie zrobiło tak mi dało popalić.Mozna brać węgiel?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Wczoraj w biedrze mialam pierwszy raz zmułkę taką,ze myslalam ze w kolejce do kasy zwymiotuje.. pierwszy raz w zyciu mnie tak zmulilo bo duszno bylo. I juz troszenke wiem co to nudnosci.. jak dluzszy czas nic nie zjem to je mam.takie uczucie w zolądku pus gula w gardle na bełta. Jutro o 8;00 mam wizyte u gina. Trzymajcie kciuki zeby jednak byl zarodeczek zgodny z wiekiem (jut mam 7+2).
Pap- gratulacje. Spokojnej ciąży ( ◜‿◝ )♡ -
Kroko daj znać co z kotem. Też mam dwa i nie wyobrażam sobie jak by miało coś im się stać.
Izunia, plamienie nie koniecznie musi oznaczać coś złego. Oby u Ciebie było wszystko ok.
Ounai ja teraz gole się częściej niż kiedyś ale już sprawia mi to trudność. Przez to leżenie od 3 tyg męczy mnie każdy wysiłek.
-
Ounai wrote:To dopiero 1 trymestr, a ja już muszę prasować na raty, bo inaczej boli mnie kręgosłup. Też tak macie?
Ja ie prasuje. Synek miał ponad 2 lata jak doszłam do wniosku że nie mogę o 22 stawac do prasowania po całym dniu pracy. Co się wyrobilam z prasowaniem to znowu rosła nowa góra prania. Teraz mi łatwiej wieczorem uprasowac komplet dla syna do przedszkola A sobie do pracy. Od razu stałam się szczesliwsza:) -
Ounai prasowanie spodni i bluzki dla przylądka to żadne prasowanie. A jak siedzę na zwolnieniu to sobie nie prasuje wcale. Wygodne leginsy na tylek, koszulka i bluza i w drogę