!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Akwaria morskie są mega, ale też wymagają dużo pracy. My mamy słodkowodne, ale może kiedyś..
Zapisałam Amelę na pierwszą dawkę Boxsero 21 kwietnia. Do drugiej dawki chyba musi upłynąć 2 miesiące dobrze myślę? -
Ja tez nie chciałam grających, ale jak nie oglądamy tv to bodźce z zabawek chyba mogą być po 17 już nie daje takich zabawek. Aaaaa i u nas szał robi mądra sowa z pepco. Niby od 18 msc ale na odległość może być. I musiałam jej zakleić głośnik plastrem, bo za głośna jest 😆
-
Dziewczyny a miałam wam napisać. Kupiłam fartuszek z alaantkoweblw i jak dla mnie jest super. Jest ciut przy duży jeszcze więc rękawki muszę podwijac ale generalnie jest miękki, ma przyjemny materiał, nie szeleści, jest wiązany, i ten materiał jest taki fajny że jak się zachlapie to nie spływa( np zupka) ale wystarczy przetrzeć makra chusteczka i plamy nie ma! No ja jestem mega zadowolona.
Pewnie jak już wejdą jedzenia bardziej brudzące typu spaghetti czy coś w ten deseń to i będzie fartuszek brudny ale myślę że przepłukany woda wyschnie w godzinkę bo to tego typu materiał my mamy różowy( fajny taki stonowany łososiowy róż) z napisem 'no i co że bałagan' 😂Pogoda lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, bo było ostatnio o napojach roślinnych.. szukam tego mleka owsianego i za nic nie mogę znaleźć takiego bez soli albo cukru.. ta Inka też ma sól. Dajecie takie? W myśl zasady ,,nie dajmy się zwariować" czy nie? 🙄
-
Leeila ja z ciekawości sprawdziłam i mleko owsiane z carrefoura które kupuje ma 0,08 g soli na 100 ml wiec raczej nie jest to zabójcza ilość
-
Pogoda masz rację. Patrzyłam na skład, ale nie zerknełam na wartości odżywcze i tej soli tam tyle, co kot napłakał 🙈 zresztą za niedługo wjedzie pewnie pieczywo, które też ma sól..
Ata gratki dla Elenki -
Leeila26 wrote:Pogoda masz rację. Patrzyłam na skład, ale nie zerknełam na wartości odżywcze i tej soli tam tyle, co kot napłakał 🙈 zresztą za niedługo wjedzie pewnie pieczywo, które też ma sól..
Ata gratki dla ElenkiZabka_89, Pogoda, joana lubią tę wiadomość
-
Ounai ja myślałam, ze ty nam tu z ciązą wyskoczyłaś haha ty trollu To te testy z Biedry?
Kochany brat..!Zabka_89, Ounai lubią tę wiadomość
-
Ounai nie martw się ze Marta szybko się rozwija u mamy fizjoterapeutki napisane są takie przedziały co w którym miesiącu itp i np wstawanie jest już od 6 miesiąca zaznaczone ze moze dziecko już potrafić więc po prostu trafił Ci się sprytny egzemplarz spryciula rosnie jeszcze ta muffinka haha dobry brat ja wielu rzeczy nauczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2021, 22:42
Ounai lubi tę wiadomość
-
Tyle dobrego, że to home made muffinki więc przynajmniej bez chemii 😂
Haha Leeila26, nie, ja nawet jakbym chciała to muszę wrócić do pracy bo inaczej nie będę miała do czego wracać. Za krótko pracowałam w swoim dziale, w dodatku już wszystko przygotowane na mój powrót. U mnie nikłe szanse bo jestem na tabletkach
Testy z Biedry podobno są do d... To są instagos i podobno dają wiarygodny wynik. Ale cena to 100zl/szt. Test robisz z krwi i wynik masz po 15 min.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2021, 23:15
-
Ounai ja kiedyś pisałam, ze mój bratanek przed 7 miesiącem stawał przy barierkach w łóżeczku ma teraz 12 lat, żyje i ma się całkiem dobrze 😁 pod względem kręgosłupa przynajmniej 😁
Ounai lubi tę wiadomość
-
Ounai. Też pomyślałam o testach ciążowych jak zobaczyłam miniaturkę zdjęcia 🙈
Dziewczyny. Kojarzę, że któraś z Was pisała, że była niedawno na pobraniu krwi z maluchem. Skąd jest pobierana krew u takiego maluszka? Jutro chyba pojedziemy na testy alergiczne z krwi i nie wiem na co się przygotować... -
Ata ja chodzilam z noworodziem na krew i normalnie z zyly z ramienia. Ze starszym jak kiedys chodzilam to tez pobieraja z nadgarstka, z dloni w sensie.zalezy jak zyly widoczne. Przygotuj sie na placz i tyle.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt