!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ata niestety katar lubi się ciągnąć.
Modlę się żeby moje dzieciaki były zdrowe.
Maks waży 8,5kg
Młodsza córka w jego wieku też była pulpetem, trzy podbródki itp. Wyrosła z tego i teraz jest szczuplutka więc liczę że i Maks nie będzie zawodnikiem sumo.
Mamy pierwszy ząb. Dolna lewa trójka.Pogoda, Chmurka, Ounai, Leeila26, Audrey, ancys85, Ptysio, erre lubią tę wiadomość
-
Kroko serio 3??? 😳 ale śmiesznie Gratuluje
Julson wg mojej wagi wazy Ok 9200. 1 kwietnia będziemy na szczepieniu to zobaczymyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Marta zaszczepiona. 7 miesięcy = 7440g co daje 50 centyl. Ile ważą Wasze maluchy?
Ounai lubi tę wiadomość
-
Amela wczoraj 6,5 miesiąca - z tej okazji ją zważyłam i wybiło 7200. Apropo wagi.. kiedy przechodziłyscie na pampki 4? Ja już chyba teraz zamówię 4, chociaż boje się, że będą wielkie
U nas z zębami cisza dalej. Mi to się nawet wydaje, że bardziej coś widzę u góry jak na dole 😅 oby nie szly wszystkie razem 🙈 -
Leeila u nas miesiąc temu było 6850 i na czwórki już stopniowo przechodzimy. W sumie nie wiem ile ma Aniela teraz ale na noc już używamy czwórek a w ciągu dnia jeszcze wykańczamy trójki. Ale mam już ostatnie opakowanie i będe już tylko czwórki używać.
-
Leeila26 wrote:Amela wczoraj 6,5 miesiąca - z tej okazji ją zważyłam i wybiło 7200. Apropo wagi.. kiedy przechodziłyscie na pampki 4? Ja już chyba teraz zamówię 4, chociaż boje się, że będą wielkie
U nas z zębami cisza dalej. Mi to się nawet wydaje, że bardziej coś widzę u góry jak na dole 😅 oby nie szly wszystkie razem 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2021, 15:08
-
My już od dawna 4 używamy.
No właśnie wiem że nietypowo, dzwoniłam nawet rano do położnej zapytać czy się z takim czymś spotkała wcześniej, bo nie wiem czy to ząb czy jakaś afta. Moje dziewczyny nigdy aft nie miały i nie wiem jak to wygląda. Ale mówiła że jak twarde to ząb i że zdarza się że trójka wychodzi pierwsza. -
U nas chyba okolo 8 kg ale kolejna wizyta ze szczepieniem w połowie kwietnia. Pampersy 4 nosimy od dosłownie kilku dni. Sa dosyć spore ale 3 juz były chyba niewygodne.
Zęby niby szły ale nie doszły jeszcze...
Za to mój starszak zapalenie krtani ma miały u Was dzieci? Co najbardziej pomagało?
W przedszkolu w jego grupie dwoje dzieci tylko bylo dzisiaj.
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Mój tydzień temu ważył 8100, ale to na wadze łazienkowej. Ząbków nadal brak, cóż teściowa nie miała tym razem racji, że wyjdą w 5 miesiącu, jak u jej córki, więc może przestanie się chwilowo wymądrzać 😆
A pampersy nosimy 4 od miesiąca i właśnie zaczynam myśleć nad 5, bo codziennie przeciekają przy pachwinie. Albo ja źle zakładam 🤷
-
Erre znam ta satysfakcję, bo moja tak wolala w 4 miesiącu. I ciagle mowila, ze Adas ruszy na nogi w 9 miesiącu a tu narazie nie zanosi sie bo to silny dzieciak ale leniuch. Najlepiej zeby mama albo tata zrobili, podali mu bo jak nie to krzyk 😅
U nas zebow zero.. ale Kroko pociezylas mnie z ta 3, bo my mamy duze wybrzuszenie od dawna w miejscu 2 i 3 a 1 to tylko lekko.
Boze te dziąsła juz 2 tyg to spuchniete, ze az mi go szkoda..
Ata daj znac jak bedzie u Was z testami i pobieraniem krwi, bo my tez pewnie zglosimy sie do alergologa. Ale przeraza mnie te pobranie krwi..
Ktos pytal o pampersy. My już dawno pampers premium care 5. Waga 2 tyg temu 10,400kg..Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ptysio wrote:
Za to mój starszak zapalenie krtani ma miały u Was dzieci? Co najbardziej pomagało?
Mój miał w zeszłym tygodniu, ale u niego tylko chrypka. Psikałam tantum verde i dawałam wapno.
A tak w ogóle, to melduję powrót @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2021, 11:10
Ptysio lubi tę wiadomość
-
Moj ma kaszel suchy i katar. Tak robie inhalacje. Nebbud nam lekarz przepisal i diphergan syrop na noc hamujący kaszel. Na dzień zapisal bronhostop ale nie dostałam nigdzie wiec mam porost islandzki. Chyba kaszle mniej. Goraczki nie miał i nie ma. Osluchowo płucka czyste gardło podrażnione. Nie panikuje ale obawiam się zeby to nie byl covid bk wtedy pewnie dluzej to potrwa. A zapalenie krtani ti lekarz mowil ze okolo tygodnia i powinno być okMaluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017