!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Amela dzisiaj zwariowała 🤦 od rana miała tylkomjedną drzemkę półgodzinną.. no i nie wiem jak teraz będzie, bo do 19 na bank nie wytrzyma (i ja też 🤣) a jak sobie strzeli tak późno drzemkę to będziemy siedzieć chyba do 23 🤦
My przeszłyśmy na spacerówkę jakoś tydzień przed 6 miesiącem chyba. -
Chmurka, gratki z okazji pół roczku 🤩
Gdzie kupujesz rajstopki? 😅
Co do obwodu główki to u nas tydzień przed pół roku było 42cm, Agata urodzona z obwodem 33cm.
Też już myślę żeby wyciagnacspacwrowke bo jak młoda nie śpi i nie jest pora drzemki to nie ma opcji wyjechać gondolą. A szkoda mi pogody żeby czekać aż z gondoli wyrośnie i siedzieć w domu 🤦♀️💩 -
Kurde może to jest sposób, zeby iść w trakcie dłuższej drzemki 🤔 tylko ze on akurat wtedy lubi sobie pospać z mamusia a raczej z jej cyckiem... dziś znów się skończyło na nosidelku. Czy on jeszcze będzie umiał zasnąć w wózku?
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja, 14:28
👩🏻🦰41🧔🏻39
👦🏻2015 4640g SN (11cs) 39+6
👱🏻♀2020 3520g SN (1cs) 38+3
6cs po usunięciu jajowodu
CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml
9.04 16+0 11,44cm 165g (jest karteczka z płcią!) GA (AUA) 16+4
23.04 19+0 251g
25.04 🌸🌸🌸 It is a girl! 🌸🌸🌸
30.04 Gensulin N - insulina nocna
13.05 20+5 379g
Insulina nocna 12j
Rośnij maluszku

-
Ounai ja właśnie praktycznie codziennie z Julkiem wychodziłam. Musiała być naprawdę zła pogoda, zeby nie wyjść. Od jakiegoś miesiąca niechęć się nasila. I nie to, ze on stęka w wózku... on się drzeeeeee jakby go ze skory obdzierali, krokodyle łzy lecą. Dlatego zaczęłam wozić ze sobą nosidełko, bo nie było szans go dowieźć do domu, a dźwigać tego kloca i prowadzić wózek to nie lada wyczyn. Liczę na to, ze to jakis głupi etap. W pewnym momencie prze kąpieli tez byl alarm
-
Mamy starszaków - która się cieszy z tego, że zamknęli przedszkola? Ja jestem wściekła.
-
Amela już też nie bardzo chce zasypiać na spacerze. Marudzi jak robi się śpiąca, ale nie zaśnie 🤷 ale mi to w sumie na rękę, bo jak wracamy ze spaceru to kładę ją spać i mogę coś zrobić w domu 🙈 no kilka razy się zdarzyło, że wracała u mnie na rękach.. ale ogólnie ludzi jeździć.. no póki nie jest zmęczona.
Jutro jedziemy do znajomej na taką mini sesje wiosenną
i zamówiłam te łyżeczki z Bbox skoro piszecie, że takie super 😃
-
Edka No ciężko będzie z dwojka w domu bo jak byl starszak w przedszkolu to poświęcałam czas młodszemu, zrobilam obiad i tyle o ile ogarnęłam a po jego powrocie mialam czas dla niego. A teraz cały czas biegam z wywieszonym jęzorem. Ja tylko czekam aż wyzdrowieją i pogoda się poprawi to w ogrodzie ich wymęczę troche 🙈🤷♀️Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Ja sie spodziewalam,ze tak bedzie. Moj starszak to taki nadpobudlowiec,ciezko upilnowac i tysiac pomyskow na minute wiec bedzie ciezej. Zawsze bylo pare h tylko z dzidzia i bylo latwiej ale duzo tego korobawirusa wiec trzeba przetrzymacSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt

-
Krokodylica jestem, jestem 🤗😘
Gratulacje dla kolejnych półroczniaczków 😀
Dużo zdrowia dla Wszystkich!!
Moja córa też na antybiotyku bo miała nieładny kaszel więc wirusy krążą.
Mój klops przoduje w rozmiarze główki bo u nas już 48 cm 😁
Pawełcio ostatnio zrobił spore postępy, leżenie na plecach już nie wchodzi w grę 🙉 przecież na plecackach niemożna się przemieszczać 🙈 wyczaił wysoki podpór (choć robi go rzadko) no i odkrył, że jak się czegoś złapie to można się przyciągnąć /podciągnąć więc robi się ciekawie 🙊🙈
Ostatnimi czasy, syn co chwilę uczył się w domu, wracał na 3 dni do szkoły i znów zdalna nauka (istne kombinatorstwo) wiec szczerze mówiąc nie dziwię się że zamknęli przedszkola. Co do polityki i decyzji naszego rządu mam wiele uwag ale no cóż...
U nas pomału już nastał świąteczny klimat, w każdym razie zające już porozstawiane po kątach 🤭 w weekend ogarniemy ciasteczka wielkanocne 😁
Chmurka jak Ty się uchowałaś z jedną grająca zabawką 🤷♀️😂 u nas dom- orkiestra od rana.
Ja polecałam kiedyś głośniczek z fisher price 😉
Chmurka lubi tę wiadomość
-
Chmurka, Ptysio, Asia000, Audrey, Leeila26 lubią tę wiadomość
-
Ancys w sumie mamy jednak dwie;P szczeniaczka uczniaczka i taki grający bączek;P ale poza tym serio nic nie mam grającego;P nie wiem jak się uchowalam;P ja tak na prawdę dopiero teraz kupiłam Anieli zabawkę;P a tak to mamy w spadku albo prezenty i tak się złożyło że nikt nam grających nie kupował;p ale w sumie się cieszę, jeszcze się naslucham tych upierdliwych melodyjek;P
Pap, wow, ale oczy! Hipnotyzujący błękit!
Audrey Aniela robi to samo🤣😅
-
Audrey Julson bawi się siurem, zwłaszcza w kąpieli, ale mój maz mu zasłania, bo go boli na sam widok 😆 ale tylko weźmie rękę i już szarpie 😂