!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Amela dzisiaj zwariowała 🤦 od rana miała tylkomjedną drzemkę półgodzinną.. no i nie wiem jak teraz będzie, bo do 19 na bank nie wytrzyma (i ja też 🤣) a jak sobie strzeli tak późno drzemkę to będziemy siedzieć chyba do 23 🤦
My przeszłyśmy na spacerówkę jakoś tydzień przed 6 miesiącem chyba. -
Chmurka, gratki z okazji pół roczku 🤩
Gdzie kupujesz rajstopki? 😅
Co do obwodu główki to u nas tydzień przed pół roku było 42cm, Agata urodzona z obwodem 33cm.
Też już myślę żeby wyciagnacspacwrowke bo jak młoda nie śpi i nie jest pora drzemki to nie ma opcji wyjechać gondolą. A szkoda mi pogody żeby czekać aż z gondoli wyrośnie i siedzieć w domu 🤦♀️💩 -
Kurde może to jest sposób, zeby iść w trakcie dłuższej drzemki 🤔 tylko ze on akurat wtedy lubi sobie pospać z mamusia a raczej z jej cyckiem... dziś znów się skończyło na nosidelku. Czy on jeszcze będzie umiał zasnąć w wózku?
-
Pogoda wrote:Ounai ta kwiecista wkładka była w zestawie w wózkiem czy kupowałas dodatkowo ? Bo mi się nie podoba pozycja Julka w spacerowce i mnie zainspirowałas ta wkładka
Chmurka, ona tak tylko wygląda, bo ta spacerówka nie jest zbyt obszerna. Tak naprawdę nosi minęło nadal rozmiar 74. Dziś wyciągnęłam 80 ale niestety, jeszcze duże to wszystko na nią.
Pogoda, Marta nie chciała spać bo mało z nią chodziłam i odzwyczaiła się. Potem chciała już wszystko widzieć więc jeździła na brzuchu (w gondoli miałam takie siatki żeby dziecko mogło podglądać) ale na brzuchu nie umiała zasnąć. Więc w końcu kupiłam spacerówkę. 2 razy poszłyśmy na "nielegalu" a potem usiadła. Teraz znowu potrafi zasnąć w wózkuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2021, 20:11
-
Ounai ja właśnie praktycznie codziennie z Julkiem wychodziłam. Musiała być naprawdę zła pogoda, zeby nie wyjść. Od jakiegoś miesiąca niechęć się nasila. I nie to, ze on stęka w wózku... on się drzeeeeee jakby go ze skory obdzierali, krokodyle łzy lecą. Dlatego zaczęłam wozić ze sobą nosidełko, bo nie było szans go dowieźć do domu, a dźwigać tego kloca i prowadzić wózek to nie lada wyczyn. Liczę na to, ze to jakis głupi etap. W pewnym momencie prze kąpieli tez byl alarm
-
Mamy starszaków - która się cieszy z tego, że zamknęli przedszkola? Ja jestem wściekła.
-
Amela już też nie bardzo chce zasypiać na spacerze. Marudzi jak robi się śpiąca, ale nie zaśnie 🤷 ale mi to w sumie na rękę, bo jak wracamy ze spaceru to kładę ją spać i mogę coś zrobić w domu 🙈 no kilka razy się zdarzyło, że wracała u mnie na rękach.. ale ogólnie ludzi jeździć.. no póki nie jest zmęczona.
Jutro jedziemy do znajomej na taką mini sesje wiosenną i zamówiłam te łyżeczki z Bbox skoro piszecie, że takie super 😃 -
Edka No ciężko będzie z dwojka w domu bo jak byl starszak w przedszkolu to poświęcałam czas młodszemu, zrobilam obiad i tyle o ile ogarnęłam a po jego powrocie mialam czas dla niego. A teraz cały czas biegam z wywieszonym jęzorem. Ja tylko czekam aż wyzdrowieją i pogoda się poprawi to w ogrodzie ich wymęczę troche 🙈🤷♀️Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Ja sie spodziewalam,ze tak bedzie. Moj starszak to taki nadpobudlowiec,ciezko upilnowac i tysiac pomyskow na minute wiec bedzie ciezej. Zawsze bylo pare h tylko z dzidzia i bylo latwiej ale duzo tego korobawirusa wiec trzeba przetrzymacSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Krokodylica jestem, jestem 🤗😘
Gratulacje dla kolejnych półroczniaczków 😀
Dużo zdrowia dla Wszystkich!!
Moja córa też na antybiotyku bo miała nieładny kaszel więc wirusy krążą.
Mój klops przoduje w rozmiarze główki bo u nas już 48 cm 😁
Pawełcio ostatnio zrobił spore postępy, leżenie na plecach już nie wchodzi w grę 🙉 przecież na plecackach niemożna się przemieszczać 🙈 wyczaił wysoki podpór (choć robi go rzadko) no i odkrył, że jak się czegoś złapie to można się przyciągnąć /podciągnąć więc robi się ciekawie 🙊🙈
Ostatnimi czasy, syn co chwilę uczył się w domu, wracał na 3 dni do szkoły i znów zdalna nauka (istne kombinatorstwo) wiec szczerze mówiąc nie dziwię się że zamknęli przedszkola. Co do polityki i decyzji naszego rządu mam wiele uwag ale no cóż...
U nas pomału już nastał świąteczny klimat, w każdym razie zające już porozstawiane po kątach 🤭 w weekend ogarniemy ciasteczka wielkanocne 😁
Chmurka jak Ty się uchowałaś z jedną grająca zabawką 🤷♀️😂 u nas dom- orkiestra od rana.
Ja polecałam kiedyś głośniczek z fisher price 😉
Chmurka lubi tę wiadomość
-
Chmurka, Ptysio, Asia000, Audrey, Leeila26 lubią tę wiadomość
-
Ancys w sumie mamy jednak dwie;P szczeniaczka uczniaczka i taki grający bączek;P ale poza tym serio nic nie mam grającego;P nie wiem jak się uchowalam;P ja tak na prawdę dopiero teraz kupiłam Anieli zabawkę;P a tak to mamy w spadku albo prezenty i tak się złożyło że nikt nam grających nie kupował;p ale w sumie się cieszę, jeszcze się naslucham tych upierdliwych melodyjek;P
Pap, wow, ale oczy! Hipnotyzujący błękit!
Audrey Aniela robi to samo🤣😅 -
Audrey Julson bawi się siurem, zwłaszcza w kąpieli, ale mój maz mu zasłania, bo go boli na sam widok 😆 ale tylko weźmie rękę i już szarpie 😂