!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas 2 tygodnie temu na szczepieniu waga 9,6 kg. Dziś na domowej wadze 10,4 💪 Pampersy ciagle nosimy 4 póki nic nie uciska ani nie przecieka. Ale nie robię już dużych zapasów na promocjach rozmiar 5 mam w domu cały czas bo corka nosi
Nas pewnie tez za jakiś czas testu alergiczne czekają. Pediatra mówiła ze pobierają z żyły i ze potrzeba ok 5ml krwi.
Zębów u Stasia brak, nawet nie widać żeby cos się zaczynało dziać. Wy już o trójkach piszecie a u nas dopiero się u starszej wyrzynają 😲Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2021, 16:44
-
nick nieaktualny
-
Chmurka dobrze widzę, że macie ten telefonik? 😅 I jak wrażenia? 😉
-
Oszaleć idzie z tymi chorobami. Kroko podziwiam Cie przy tej trojce jak Ci tak często chorują. Ja mam dwójkę. Jeden zapalenie krtani drugi katar po pachy i ciągle się budzi. Niby nie chorują jakoś często a juz mamy z mężem dosyć. Masakra.
To się wyżaliłam...Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Leeila tak mamy;) kupiliśmy ten telefon i roler z sunęła( też fajny!) I kupiliśmy szklaną kulę( akrylowa) i lustro akrylowe na szafkę żeby mała siebie widziała.
Telefon spoko.ladnie zrobiony. Od razu zaczął być pożerany z ogromnym zapałem😂Leeila26 lubi tę wiadomość
-
U mnie też kombo chorobowe. Dwoje dzieci z katarem. Starszak gil do pasa, a mała wciąż się budzi w nocy z powodu zatkanego nosa. Normalnie super, żyć i nie umierać.
-
Chmurka u Ameli 41cm, ale od początku ma mały obwód urodziła się z 33cm. Ciemiączko jest ok.
Dziewczyny jak ja Wam strasznie współczuję tych chorób Szybkiego powrotu do zdrowia! -
Chmurka, u nas chyba 42cm bo jakoś wtedy czapki kupowałam i brałam na 44-46 w Smyku i są na styk. Ale moja młoda urodziła się z głowa 38cm więc cóż...
Dziewczyny, czy któraś z Was może mi zmierzyć pajacyk hm w rozmiarze 80? Marta mi wyrasta z ciuchów i muszę podomawiac a oczywiście w rozmiarze 80 mam same eleganckie sukienki, koszule i spodenki 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2021, 13:01
Chmurka lubi tę wiadomość
-
A jeszcze się pochwalę że kupiliśmy w końcu spacerówkę. Oyster 3. Wydaje się fajna ale jeszcze nie testowaliśmy. Może w weekend przełożymy Aniele już. Kto ze mną na dniach przerzuca się na spacerowke a kto już od dawna korzysta? Aniela się taka malutka wydaje w tej spacerówce;P
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Julus przy niespełna 5 miesiącach miał już główkę 44, ale nie ma co porównywać bo on mały nie jest w smyku czapki 44-46 są na wcisk
Ja próbowałam się przerzucić na spacerówkę, ale póki co wózek w ogóle jest bleeee, wiec nosidełko nas ratuje 🤷🏼♀️ -
Ja woze od 2tyg na pollezaco jesli nie spi,jak spi yo rozkladam na plasko. Wszystko widzi i nie marudzi spacery i niebo lepsze i moge z nim wyjsc nawet wtedy,kiedy nie jest spiacy
Co do glowki to Chmurka opowiem Ci cos-moj syatszy synek mial z 7miesiecy jak nagle na jego glowce zacselam zauwazac szew czolowy. Takie zgrubienie na srodku glowki idace na czolo. Jiz wtedy ciemiaczko bylo na pol paznokcia u pediatry ale lekars nic nie mowil. A ja sie glupia naczytalam o kraniosynostozie, dodalam sie d9 jakiejs grupy i tak spanikowalam,se znalazlam najlepszego specjaliste w Wawie od tego i prywstnie za gruba kase poszlam dowiedziec sie,se owszem troche ssybkawo ciemiaczko zaroslo ale glowa jest symetryczna, szew przestanie byc widoczny jak reszta glowki podrosnie i zeby kontrolowac ale wszystko bedzie ok. A!i zalecenie seby dawac wit.d co kilka dni a nie codziennie. A ile ja sie wtedy nadenerwowalam.. i teraz widze,ze Szymonek ma to samo-powoli widze ten jego szew jak u brata ale juz nie panikuje, podsje wit.d co kilka dni i tyle. A starszak glowke ma ok, a w niej pierdyliard pomyslow jak dokuczyc mamieChmurka lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Ounai ta kwiecista wkładka była w zestawie w wózkiem czy kupowałas dodatkowo ? Bo mi się nie podoba pozycja Julka w spacerowce i mnie zainspirowałas ta wkładka