!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chmurka wrote:To mnie zasmuciliscie:( no nic. Już potwierdzone to trzeba jechać. Aniela nie akceptuje butelki a budzi się w nocy czasem co godzinę więc nie wzięcie jej odpada...
edka85 lubi tę wiadomość
-
Chmurka. A Kiedy macie to wesele ?
My idziemy na początku lipca. Dzieci zostają z moimi rodzicami.
Nie wiem jeszcze jak to będzie. Mała nie bardzo akceptuje butle.. ale do tego czasu może uda się ogarnąć niekapek czy inne cudo i z tego wypije mleko. Mam nadzieję, że porządna porcja kaszki na kolację też uratuje sytuację...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2021, 12:53
Ounai lubi tę wiadomość
-
Ata za tydzień. To bliscy znajomi. Aniela nie akceptuje butli a pokarmów stałych zjada tyle co nic. Je np łyżkę stołowa zupy albo kaszy. A w nocy potrafi się budzić co półtorej godziny na karmienie więc innej opcji nie ma jak to żeby była w hotelowym pokoju. No zobaczymy jak to nam wyjdzie
-
Chmurka, ja myślę że ona nie budzi się z głodu tylko z potrzeby bliskości i jeśli mama będzie ją tulić i lulać to 3h wytrzyma. Tylko pytanie, czy Twoja mama jest gotowa nie spać całą noc. Moja jak z nami była na weselu to właśnie mówiła, że całą noc nie spala bo mały z nadmiaru wrażeń i z hałasu (goście weselni ciągle chodzili po coś do pokojów i albo głośno gadali albo tłukli się drzwiami) budził się co godzinę. Spróbujcie podać jej mleko z kubeczka
-
My idziemy za 2 tygodnie na wesele i dzieci zostaja z dziadkami a idziemy do znajomych. Na naszym weselu były dzieci. Tak kilkuletnie się fajnie bawiły i rodzice tez. Natomiast było również jedno chyba 10-11 miesięcy to zabawy nie było i dla dziecka i dla rodziców... No niestety. Ale chmurka! Glowa do góry jak się dobrze zorganizujecie to może trochę wyciśniecie zeby się pobawić. Faktycznie jakieś słuchawki mogłyby pomóc zeby nie przebodcowacMaluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Na wesele może w ogóle nie będę jej brała. Pójdzie z nami na ślub a potem na spacer z mamą. Potem ją pójdę uspac. Zobaczymy jak będzie. A Qunai nasza jak się obudzi to mogę ją tulić i lulac w nieskończoność. Pokicyca nie dostanie to się drze. Nie pomaga to że mnie nie ma. Mężowi się nawet dotknąć nie da. Z kubeczka czasem wypije . Ale to w ciągu dnia i nie wiele. Np 40 ml.... No cóż. Jak nie pójdziemy to się nie dowiemy;P będziemy bogatsi o nowe doświadczenia;P bo 16.07 mamy kolejne wesele;P
-
nick nieaktualny
-
Marta 9 miesięcy kończy we wtorek ale dziś więcej czasu więc zdjęcia już są
Chmurka, polecam emolienty, a po kąpieli nawilżyć całe ciało jakimś balsamem. Ja od jakiegoś czasu używam codziennie suchej szczotki na całe ciało, potem prysznic i balsam i mam super nawilżona skórę, mam azs.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2021, 20:43
erre, edka85, Pogoda, Chmurka, Asia000, Leeila26, DarlAa, Krokodylica, Ptysio, ancys85 lubią tę wiadomość
-
Ounai, świetne te Twoje dzieciaki 😊
Znów się jakiś czas nie odzywałam. Bardzo męczący tydzień za nami. Postanowiliśmy odpieluchowac córę. Pierwsze dni to była jedna wielka katastrofa, ale dzisiejszy dzień już zdecydowanie lepszy 😊
A Stas zaczął nam siadać i wstawać przy meblach. Czasami zrobi 2-3 kroki na czworakach. Woli pełzanie, a robi to tak szybko ze ciężko go dogonić 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2021, 23:17
DarlAa, erre, Pogoda, Leeila26, Chmurka, edka85, Ptysio, Ounai, Krokodylica, ancys85, joana lubią tę wiadomość
-
Ounai, Asia jak pięknie stoją Wasze dzieciaki 🤩 a dopiero były w brzuchu
Ounai, Asia000 lubią tę wiadomość
-
Ounai. Ale śliczne rodzeństwo 🤩
Cudowni!
A jaka piękna sukieneczka w kratkę. Skąd? Uwielbiam motyw karteczki 😊
Ostatnio byłam u moich rodziców i moja mama dała mi moje sukienki z dzieciństwa, które zachowała.. I tam właśnie jest jedną w krateczke 🤩
Asia, ale Staś ma fryzurę. Niedługo będzie trzeba odwiedzić chyba do fryzjera 😊Asia000 lubi tę wiadomość
-
ata89 wrote:Ounai. Ale śliczne rodzeństwo 🤩
Cudowni!
A jaka piękna sukieneczka w kratkę. Skąd? Uwielbiam motyw karteczki 😊
Ostatnio byłam u moich rodziców i moja mama dała mi moje sukienki z dzieciństwa, które zachowała.. I tam właśnie jest jedną w krateczke 🤩
Asia, ale Staś ma fryzurę. Niedługo będzie trzeba odwiedzić chyba do fryzjera 😊
Asia, Staś jest prześlicznym chłopcem! Nie mogę się napatrzeć!Asia000 lubi tę wiadomość