!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Juluś już taki duży, kawał chłopa!
Muszę się pożalić...Moja mała odrzuca cyca. Dotychczas ją karmiłam na noc i rano. Od kilku dni całkowicie odmawia picia z piersi, dzieje się to rano. Jeszcze wieczorem udaje mi się jakoś jej dać tego cyca, ale to tylko dlatego, że pije na śpiocha. Podejrzewam, że gdyby wtedy nie spała, to też zaczęłaby się rzucać i wołać, że nie chce... -
Chmurka, no właśnie z synem tak nie miałam. Jego musiałam siłą odstawiać, a z córką jest zupełnie odwrotnie. Ona sama ma focha na cyca.
-
Hej pozdrawiamy z toskanii, pojutrze pakujemy sie na prom i plyniemy na Sardyni.
Livka juz chodzi. Nie daje sobie w kasze dmuchac. Jak jej siostra cos zabiwra zo drze sie i bije zlosnica.
I mowi mama i hau 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2021, 13:01
Chmurka, Pogoda, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Edka i tak długo karmiłaś, wiec może po prostu już jej wystarczy słyszałam, ze karmiąc w ciazy tez tak może być, ze dziecko odrzuca pierś, ale ile w tym prawdy to nie wiem 🤷🏼♀️
-
Chmurka ja tez mam cycoholika, ale w ciągu dnia stopniowo zamieniałam pierś na jeden posiłek i aktualnie cyc raz dziennie, a przez weekend i imprezowe wrażenia do ciumknal pare razy. Ale w nocy nadal na pełnej 😂 open bar. Dziennie jeszcze jakoś da się odstawić myśle, ale nie wiem jak będzie z nocnymi
-
No właśnie ja dziennie wiem że też ogarnę bo Aniela nie zasypia przy cycu ani nie ma tak że przed drzemka musi dostać. generalnie jak gdzieś jesteśmy to je rzadziej. Ale noce to masakra... A teraz jak idą zęby to mnie gryzie i znów mam do krwi pogryzione...
-
Amela dziś wskakuje do grona roczniaków 🥰 Kolejny raz się pytam KIEDY to zleciało..? 😱😱😱
Moja miłość ❤️❤️❤️
[urlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2021, 11:55
edka85, erre, Ptysio, Pogoda, Krokodylica, Chmurka, Audrey, DarlAa, Ounai lubią tę wiadomość
-
Ale duze te wasze dzieciaxzki juz😊
Odstawianie od piersi....Ja pierwszego po roku odstawilam i nie bylo problemu. Corke tez po roku i 3miesiacach ale ciezko bylo a Livke chcialabym karmic kolo 2 lat. Przede wszystkim dlatego, ze chcemy w lutym leciec do Tajlandii i chcialabym ja miec czym uspokoic w samolocie 😄
No i szkoda mi jakos. Niby mnie to juz troche meczy ale wiem ze to ostatni raz i zal mi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2021, 16:41
-
Leeila jaki kucyś 😍 chyba idę robić dziewczynkę 😂😂 albo nie będę obcinać Julusia i będę mu robić fryzury jak wikingowi 😂
Ptysio, Leeila26 lubią tę wiadomość
-
Chmurka wrote:No właśnie ja dziennie wiem że też ogarnę bo Aniela nie zasypia przy cycu ani nie ma tak że przed drzemka musi dostać. generalnie jak gdzieś jesteśmy to je rzadziej. Ale noce to masakra... A teraz jak idą zęby to mnie gryzie i znów mam do krwi pogryzione...
Ja będę próbowała po wakacjach odstawiać na noc. Dziś udało się przez cały dzień bez cyca. Wiem, ze w nocy od razu nie mogę z grubej rury, bo cyce mi pękną. Także stopniowe odstawianie w ciągu dnia działa 👌 -
Dzięki dziewczyny ❤️
Amela na ten swój roczek rozchodziła się na całego 🙈 opanowała do perfekcji zawracanie, wstawanie z upadku (bez pomocy ściany) i zrobiła dziś serio spory dystans 😂😂 właśnie wypatrzyłam że eobuwie ma taką opcję, że można sobie zamówić kilka par do najbliższego sklepu, pomierzyć i wybrać. W sobotę jedziemy po buty 🥰Krokodylica, Pogoda lubią tę wiadomość
-
Pogoda wrote:Ja będę próbowała po wakacjach odstawiać na noc. Dziś udało się przez cały dzień bez cyca. Wiem, ze w nocy od razu nie mogę z grubej rury, bo cyce mi pękną. Także stopniowe odstawianie w ciągu dnia działa 👌