!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jestem po wizycie. Dzieć ma się dobrze, mierzy już 4,05 cm. Mogę już odłożyć progesteron besins dowcipny i duphaston... Oby tak dalej. 2.03 prenatalne
erre, edka85, Lola., Krokodylica, darika, ktosiowa, Chmurka, Asia000, Natikka123, Monia91:), maja2024, tym_janek, Evva lubią tę wiadomość
-
joana, erre, Ounai, darika, to_tylko_ja, edka85, Asia000, Totoro, Natikka123, Mevr_A, Dave87, Monia91:), maja2024, Agata_K lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Pogoda super wieści, a maluszek śliczny.
A jak ślicznie dziś mamusi pomachał na dzień dobry ❤️Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Byłam wczoraj na badaniu, tydzień wcześniej, bo trochę słabo się czułam, mega boli mnie kręgosłup i stwierdziłam, że nie będę się męczyć i idę na zwolnienie. W każdym razie maluszek ma się bardzo dobrze, 5,3 cm, słyszałam pierwszy raz serduszko 🥰🥰 (swoją drogą mój chłop obrażony, że ka słyszałam, a on nie 😛) dzidzia za każdym razem na usg śpi, ginekolog ją obudziła to machała rączkami, jakie to cudne uczucie🥰 z tego wszystkiego zapomniałam wziąć zdjęcia, ale następną wizytę mam już za 2 tygodnie, wiec chyba odpuszczę zapisywanie się na razie prywatnie do kogoś innego, bo ta ginekolog bardzo o mnie dba jak na NFZ
erre, edka85, Asia000, Pogoda, Krokodylica, Ounai, joana, Monia91:), maja2024, tym_janek, Evva lubią tę wiadomość
-
Baletnica, moze spróbuj dostać sie do jakiegoś lekarza na szybkie usg?
Dziewczyny, jutro moje drugie podejście do badań prenatalnych. Trzymajcie kciuki o 8!Chmurka, Pogoda, Totoro, Krokodylica, Ounai, joana, Monia91:), tym_janek, Evva lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wizyt dziewczyny:)
-
nick nieaktualny
-
Baletnica wrote:Odpisze wam wszystkim tutaj w 1 komentarzu.
Nawet jak mdlosci nie mialam bo juz bylo ze przeszly na 2 dni to jednak bylo cmienie brzucha a teraz nic.Totalnie.
Oprocz sennosci to tak naprawdę nic nie czuje.
Moze macie racje i w 9 tyg mi objawy zniknely i moze wroca a moze jest ok i same zniknely.Tego nie wiem.Po ych kilku tyg stania nad kiblem jednak mozma troche sie wystraszyc.
Ja sie boje bo jedna ciaze juz stracilam,jestem tez na lekach wiec plamienie mogloby sie nie pojawić.
Moze troche smece ale poprpstu sie martwie.Mialam przyjsc w 12 tyg na prenatalne odrazu.Z kolei na ip lekarz powiedzial zeby isc w 10 tyg sorsawdzic czy wzystko ok zebym sie nie martwila.I badz tu mądry...
Ja tam wcale nue tesknie za tym rzyganiem itp itd ale to mi jakos dawalo znak ze jest ok i ciaza sie rozwija.
Jak smęce to wybaczcie ale juz raz przezylam stratę, nie mam tez dzieci wiec wyczekuje tego malenstwa z niecierpliwoscia.
W rodzinie i wsrod znajomych jest teraz duzo ciaz/porodow/noworodkow i trudno nie myslec o tym wszystkim
Chodze do pracy i mi to pomaga.Mam zajęcie i nie mysle non stop o ciazy.
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Po tym wczorajszym szpitalu byłam dziś na normalnej plażowej wizycie w mojej klinice . I w sumie faktycznie pojawił się nowy krwiak. Pierwszy raz dostałam na to leki !! Niestety są to kolejne zastrzyki w brzuch, ale doktor twierdzi, że zmniejszą się plamienie i krwiak szybciej zniknie .... no zobaczymy ...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ounai wrote:Dziewczyny, świetne wieści z wizyt, a Ty Pogoda masz przepiękne zdjęcie malucha. Aż się wierzyć nie chce że taki już prawdziwy dzieciaczek ma od głowy do pupy dopiero 4cm
Mam jeszcze 3d ale tym razem Wam takie klasyczne pokazałam to jest cud nad cudami że nosimy takiego małego człowieka pod sercem ❤️Domi1995, erre lubią tę wiadomość
-
erre wrote:Blanka, współczuję zastrzyków, ale dobrze, że jakiś lekarz zareagował!
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza