!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeśli macie wątpliwości co do ruchów albo prawie nic nie czujecie, to zróbcie taki manewr - połóżcie się płasko na plecach, na brzuchu połóżcie ołówek, linijkę, czy coś podobnego i obserwujcie cierpliwie. W końcu zauważycie różnicę, kiedy to porusza linijką wasz brzuch, a kiedy dziecko
-
Piękne macie brzuszki
mi też już duży wystaje... Co to będzie do września
-
Ounai wrote:Pap, gdzie masz ten tłuszcz bo ja nie widzę.
Anika, Ty chyba trochę zaczynasz taką postawę ciała "ciążową" przyjmować, że pupa jest wypchnięta do tyłu a brzuch do przodu i dlatego brzuch jest taki duży. Takie mam wrażenie, a mam lekkie z oczenie bo miesiące ćwiczeń kosztowało mnie, żeby oduczyć się utrzymywania takiej postawy.
.
Tez na to uwage zwrocilam. Uwazaj Anika, takie wygiecie nie jest zdrowe.
-
No dobra, to jak już tak lecimy to wstawiam też swój kałdun
Wyhodowałam sobie trochę przed ciążą, także na pewno widać go bardziej niż u szczupłych dziewczyn.. mam wrażenie, że w ciągu ostatnich kilku dni, podniósł się.. Tak czy inaczej mój początek 5 miesiąca, wygląda na początek ósmego
.
edit: sorry, że tak w koszuli nocnej do Was na pierwsze spotkanie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 23:01
edka85, maja2024, Krokodylica, ancys85, joana, Dżoana12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ratunku! Ja chyba wylysieje... włosy garściami wyciągam 😥 macie na to jakiś sposób?
W ogóle we wtorek mam w końcu wizytę żeby sprawdzić co z dzieckiem po tej całej infekcji i już swiruje z nerwów czy nie odwołają wizyty. To lekarka przyjmująca prywatnie. Pracuje też w szpitalu. Ciągle się słyszy że w szpitalach tyle zakażeń. 😞Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
A mi się zrobiło takie wielkie dupsko, że jak sobie robię zdjęcie to z przodu odstaje brzuch a z tylu dupa. Czuje się ogromna i ciężka. Naprawdę staram się uważać na to co jem, a niestety co bym nie zjadła to umieram, mimo że nie są to oszałamiające ilości...
-
Ounai mi na dobre jeszcze nie znikła przez 3 lata po urodzeniu syna. W zasadzie na wzgórzu kinowym mi została bardzo widoczna, A na brzuchu mam bardzo jasna.
Moje dziecko na szczęście ma co robić, mamy podowrko, wi3c wczoraj dwa dni wychodził. Pogoda abyka super, w samych bluzach siedzieliśmy. Ale powiem szczerze, że mi by się przydała chwila oddechu, nie wiem chociaż jeden dzień. Teraz nawet nie ma gdzie uciec, nawet na głupich zkauaoch się człowiek nie może zrelaksować, także zdani jesteśmy na dom. U mnie w zasadzie cały rytm dnia jest pod syna dostosowany, każdy dzień taki sam. Nie mam nawet czasu głupiej książki przeczytać bo jak ni się uda puścić syna np z tata na dwór to zazwyczaj nadrabiam w domu gotowanie albo porządku... Taki chyba nasz los już.
Wczoraj jak się położyłam to znalazłam fajna inspirację z przepisami na śniadania i obiady niskoweglowodanowr, spójrzcie bo można się zakochać w zdjęciach:) https://www.instagram.com/sziszmiszka_lchf/?hl=pl -
Dziewczyny czy macie opatrzone jakis dostawki do łóżka bądź inne alternatywny dla łóżeczka?
-
Edka, ja to jedyne co zauważam to ruch brzucha właśnie jak leżę na plecach - ale to mój puls 🤣 chociaż wczoraj wieczorem czułam że coś strasznie wierci mi się w brzuchu, normalnie cały wieczór. Na początku myślałam że to jelita, No ale za długo to było no i żadnych gazów nie miałam.
Ale mi się już nie chce w domu siedzieć, masakra, No ale ja mam chociaż ogród, 200 metrów dalej swój dom też z ogrodem więc mam gdzie chodzić. Chociaż wolałabym iść gdzieś do lasu czy coś, ale u nas strasznie to kontrolują mimo że to wiocha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2020, 08:21
-
Chmurka wrote:Ja już praktycznie jestem zdecydowana na dostawke Lionelo Theo. Jest tania ma wszystkie funkcje na których nam zależy:)
-
Katwie, ja się decyduje na Theo. Lionelo Vera to takie jakby samodzielne łozeczko, fajnie i wygląda i fajnie że z funkcją kołyski ( tego w Theo nie ma), ale mi zależy na opuszczanym boku łóżeczka i możliwości przystawienia łóżeczka do naszego łóżka. Dlatego Lioenlo Theo