WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne !!!! Wrzesień 2020 !!!!
Odpowiedz

!!!! Wrzesień 2020 !!!!

Oceń ten wątek:
  • katwie27 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka ja właśnie szukam bardziej alternatywy dla łóżeczka. Dostawka dla mnie osobiście daje jedynie możliwość poglaskania dziecko. Do karmienia i tak muszę wyjść dziecko z łóżeczka i wziąć na ręce albo do swojego łóżka. Może na coś takiego się zdecyduje.

Kasia
    d7fd0b1459f6d2c1b2ab33a2c8bad5e1.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2020, 20:53

Ptysio lubi tę wiadomość

• Blanka85 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jakie brzuchy!!!!:)))) szok , ja to chyba na grupę listopadową powinnam przejść z takim moim brzuchem :)

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
    Endometrioza
  • Annia Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to znowu jest - 70 % na niektóre rzeczy dla dzieci na 5-10-15.

joana, Dżoana12 lubią tę wiadomość

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2021, 11:11

age.png

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

age.png

age.png
  • Annia Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Annia dzięki, muszę synowi szafę uzupełnić.
    Teraz pewnie co chwilę będą promocje, żeby skusić ludzi, zwłaszcza że każdy pilnuje portfela, bo nie wiadomo kogo będą chcieli zwolnić.

My już jesteśmy zdecydowani na dostawkę babyGO Amila creme
    Ja ciągle poluje na jakąś porządną internetową promocję w Smyku, parę rzeczy tam mi się podoba.
    Ounai - czyżby się teściowa ogarnęła? :D

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

age.png

age.png
  • maja2024 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj już wyraźnie mała dała znać, że mieszka w brzuchu. My mamy wizytę w czwartek. Dziś dzwonili odwołać wizyty moją i syna u dentysty .

U nas dziś piękna pogoda 18 stopni, pojechałam do piekarni i pierwszy raz tak wolno jechałam autem hahaha mam dość siedzenia w domu. Później idę na spacer z synem.

Anika, Krokodylica lubią tę wiadomość

msayah2.png
    0sbo70a.png
    eiktyx8d7h9nb2ik.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja starsza córka bardzo tęskni za koleżankami i przedszkolem. W domu to jednak się nudzi w porównaniu do przedszkolnych wariactw. :) u nas tyle dobrze że są we dwie, więc się bawią ze sobą.
    W dzisiejszych czasach podwórko i ogród są na wagę złota, my niestety nie mamy, tzn. mamy ale nieduże i całe z kostki więc kupa.

• Pogoda Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My należymy do tych szczęśliwców co mają mały kawałek ogródka w mieście. Ale nie ma leniuchowania. Roboty ogrodnicze odchodzą :) mąż wymienia plotki, teściowa sądzi kwiatki a ja patrzę jak się robi 😂

mhsvqtkf2ppd77xh.png

24.01.2019 - I IVF 0 ❄️
    11.04.2019 - II IVF 3 ❄️
    9.05.2019 - transfer 5dniowej blastki - 12tc [*] ;(
    Zostały 2 ❄️
    11.01.20 pozytywny test - naturalny cud ❤️
    6.09.20 Julianek 🥰👑
  • ancys85 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Super brzuszki 👍

Krokodylica jak tam córka i obserwacja jej paszki?!
    Najważniejsze że guzek się nie powiększa, znikać pewnie będzie kilka dni...

Ja w miarę ogarnęłam cztery kąty, został mi salon ale cieszę się że najgorsza robota za mną (czyli kuchnia i pokoje dzieci 😂😜)
    My cały weekend spędziliśmy na działce, pogoda super i powiem Wam szczerze, że takiej regeneracji było mi trzeba.

Jak pisały dziewczyny, dwójka dzieci to wyzwanie ale też chwile wytchnienia, czasem razem naprawdę potrafią się fajnie zabawić.

Ja ostatnio poszalałam z zakupami internetowymi 😜 Robiąc porządki trzeba było uzupełnić i powymieniać niektóre rzeczy garderoby, no i "zajączkowe" prezenty ogarnęłam. Dla maleństwa na spokojnie zacznę kupować w czerwcu...

• Audrey Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy wy też macie takie duże sutki?😅🤦🤔 tzn same brodawki są normalne ale otoczki wydaje mi się że mam ogromnie duże 😱 i zmieniają kolor z czerwonych na brązowe. Normalne to?😅

U nas pogoda przepiękna. Jestem prawie cały dzień na dworze😍 mamy z mężem plan żeby do końca miesiąca skończyć wszystkie panele kłaść, listwy i osądzać drzwi. A w maju tylko jakieś drobne poprawki jak będą i schody zewnętrzne do domu i możemy się wprowadzać 👍😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2020, 18:06

3jgxyx8dhnwoaf6u.png

klz9px9ilxc2xyu4.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancys dziękuję że pytasz, guzek nadal jest, w sumie chyba taki sam, ale już nie jest taki twardy przy nacisku. Na razie obserwujemy. Trochę się boję jechać do lekarza w tych czasach ech...

ancys85 lubi tę wiadomość

• Jaśmina Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audrey wrote:
    Dziewczyny, czy wy też macie takie duże sutki?😅🤦🤔 tzn same brodawki są normalne ale otoczki wydaje mi się że mam ogromnie duże 😱 i zmieniają kolor z czerwonych na brązowe. Normalne to?😅

U nas pogoda przepiękna. Jestem prawie cały dzień na dworze😍 mamy z mężem plan żeby do końca miesiąca skończyć wszystkie panele kłaść, listwy i osądzać drzwi. A w maju tylko jakieś drobne poprawki jak będą i schody zewnętrzne do domu i możemy się wprowadzać 👍😍

Mam takie same brodawki :) śmieję się, że przypominają dwa smoczki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2020, 18:57

Dżoana12 lubi tę wiadomość

• Chmurka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audrey normalnie jeździcie do sklepów budowlanych kupować materiały? My planujemy kuchnie i oddzielnie pokoju dla maluszka i przydałoby się zacząć ale trochę się boję wysłać męża do budowlanego:(

iv09hdge02bk9ct0.png
  • Baletnica Przyjaciółka

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co polecacie na pieczenie i suchosc w czasie ciazy? Dostałam zel Trivagin,stosowalysvie go? Jakies inne "domowe sposoby"?

13.01 - ||❤
    10.03 💖🙏prenatalne
    7v8rs65gc1o2128z.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baletnica bardzo polecam ten żel na jakies pierwsze niewielkie oznaki,ze cos sie dzieje na dole. Mi przy poczatkach jakiejkolwiek infekcji bardzo pomagal! Dwa wieczory uzylam i zero objawow dalej i rozwoju infekcji.

Baletnica lubi tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trivagin pare razy dziennie i zeby wysechl to bez bielizny i zobaczysz za dwa dni jak reką odjal. Te zel smierdzi jak by kwasem mlekowym ale jest extra.

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Audrey Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka wrote:
    Audrey normalnie jeździcie do sklepów budowlanych kupować materiały? My planujemy kuchnie i oddzielnie pokoju dla maluszka i przydałoby się zacząć ale trochę się boję wysłać męża do budowlanego:(

Tak się składa że to wszystko nas ominęło. Tzn kredyt dostaliśmy w grudniu i od razu nakupowaliśmy paneli, płytki, drzwi, klamki, fugi, no w zasadzie wszystko i od stycznia wszystko leży i czeka na swoją kolej. Jakieś drobiazgi zamawiamy z allegro. Jeśli chodzi o kuchnie to zamówiliśmy 3tyg temu, od stolarza którego znam, na początek zapytałam czy nie jest chory itp co zrozumiał oczywiście. Stolarz od schodów też był 2tyg temu po moim wcześniejszym wywiadzie. Nie jeździmy do marketów budowlanych. Kuzyn pracuje w obi i podobno ludzi masa. Mój tata też w małym budowlanym pracuje i podobno też dużo ludzi. Nawet jak jakiś pierdół potrzebujemy to zamawiam z neta. Mam na allegro smart więc i tak za przesyłkę nie płacę. Tak szczerze nie wiem czy bym się zdecydowała teraz na wędrówkę po budowlanym. Prędzej chyba przejrzałabym wszystko na stronie marketu i zamówiła z dostawa do domu.

3jgxyx8dhnwoaf6u.png

klz9px9ilxc2xyu4.png
‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ