!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chmurka ja właśnie szukam bardziej alternatywy dla łóżeczka. Dostawka dla mnie osobiście daje jedynie możliwość poglaskania dziecko. Do karmienia i tak muszę wyjść dziecko z łóżeczka i wziąć na ręce albo do swojego łóżka. Może na coś takiego się zdecyduje.
-
nick nieaktualny
-
Jejku jakie brzuchy!!!!
))) szok , ja to chyba na grupę listopadową powinnam przejść z takim moim brzuchem
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ounai wrote:Annia dzięki, muszę synowi szafę uzupełnić.
Teraz pewnie co chwilę będą promocje, żeby skusić ludzi, zwłaszcza że każdy pilnuje portfela, bo nie wiadomo kogo będą chcieli zwolnić.
My już jesteśmy zdecydowani na dostawkę babyGO Amila creme
Ounai - czyżby się teściowa ogarnęła?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
U mnie wczoraj już wyraźnie mała dała znać, że mieszka w brzuchu. My mamy wizytę w czwartek. Dziś dzwonili odwołać wizyty moją i syna u dentysty .
U nas dziś piękna pogoda 18 stopni, pojechałam do piekarni i pierwszy raz tak wolno jechałam autem hahaha mam dość siedzenia w domu. Później idę na spacer z synem.Anika, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Moja starsza córka bardzo tęskni za koleżankami i przedszkolem. W domu to jednak się nudzi w porównaniu do przedszkolnych wariactw.
u nas tyle dobrze że są we dwie, więc się bawią ze sobą.
W dzisiejszych czasach podwórko i ogród są na wagę złota, my niestety nie mamy, tzn. mamy ale nieduże i całe z kostki więc kupa. -
My należymy do tych szczęśliwców co mają mały kawałek ogródka w mieście. Ale nie ma leniuchowania. Roboty ogrodnicze odchodzą
mąż wymienia plotki, teściowa sądzi kwiatki a ja patrzę jak się robi 😂
-
Witajcie
Super brzuszki 👍
Krokodylica jak tam córka i obserwacja jej paszki?!
Najważniejsze że guzek się nie powiększa, znikać pewnie będzie kilka dni...
Ja w miarę ogarnęłam cztery kąty, został mi salon ale cieszę się że najgorsza robota za mną (czyli kuchnia i pokoje dzieci 😂😜)
My cały weekend spędziliśmy na działce, pogoda super i powiem Wam szczerze, że takiej regeneracji było mi trzeba.
Jak pisały dziewczyny, dwójka dzieci to wyzwanie ale też chwile wytchnienia, czasem razem naprawdę potrafią się fajnie zabawić.
Ja ostatnio poszalałam z zakupami internetowymi 😜 Robiąc porządki trzeba było uzupełnić i powymieniać niektóre rzeczy garderoby, no i "zajączkowe" prezenty ogarnęłam. Dla maleństwa na spokojnie zacznę kupować w czerwcu...
-
Dziewczyny, czy wy też macie takie duże sutki?😅🤦🤔 tzn same brodawki są normalne ale otoczki wydaje mi się że mam ogromnie duże 😱 i zmieniają kolor z czerwonych na brązowe. Normalne to?😅
U nas pogoda przepiękna. Jestem prawie cały dzień na dworze😍 mamy z mężem plan żeby do końca miesiąca skończyć wszystkie panele kłaść, listwy i osądzać drzwi. A w maju tylko jakieś drobne poprawki jak będą i schody zewnętrzne do domu i możemy się wprowadzać 👍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2020, 18:06
-
Audrey wrote:Dziewczyny, czy wy też macie takie duże sutki?😅🤦🤔 tzn same brodawki są normalne ale otoczki wydaje mi się że mam ogromnie duże 😱 i zmieniają kolor z czerwonych na brązowe. Normalne to?😅
U nas pogoda przepiękna. Jestem prawie cały dzień na dworze😍 mamy z mężem plan żeby do końca miesiąca skończyć wszystkie panele kłaść, listwy i osądzać drzwi. A w maju tylko jakieś drobne poprawki jak będą i schody zewnętrzne do domu i możemy się wprowadzać 👍😍
Mam takie same brodawkiśmieję się, że przypominają dwa smoczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2020, 18:57
Dżoana12 lubi tę wiadomość
-
Baletnica bardzo polecam ten żel na jakies pierwsze niewielkie oznaki,ze cos sie dzieje na dole. Mi przy poczatkach jakiejkolwiek infekcji bardzo pomagal! Dwa wieczory uzylam i zero objawow dalej i rozwoju infekcji.
Baletnica lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Chmurka wrote:Audrey normalnie jeździcie do sklepów budowlanych kupować materiały? My planujemy kuchnie i oddzielnie pokoju dla maluszka i przydałoby się zacząć ale trochę się boję wysłać męża do budowlanego:(
Tak się składa że to wszystko nas ominęło. Tzn kredyt dostaliśmy w grudniu i od razu nakupowaliśmy paneli, płytki, drzwi, klamki, fugi, no w zasadzie wszystko i od stycznia wszystko leży i czeka na swoją kolej. Jakieś drobiazgi zamawiamy z allegro. Jeśli chodzi o kuchnie to zamówiliśmy 3tyg temu, od stolarza którego znam, na początek zapytałam czy nie jest chory itp co zrozumiał oczywiście. Stolarz od schodów też był 2tyg temu po moim wcześniejszym wywiadzie. Nie jeździmy do marketów budowlanych. Kuzyn pracuje w obi i podobno ludzi masa. Mój tata też w małym budowlanym pracuje i podobno też dużo ludzi. Nawet jak jakiś pierdół potrzebujemy to zamawiam z neta. Mam na allegro smart więc i tak za przesyłkę nie płacę. Tak szczerze nie wiem czy bym się zdecydowała teraz na wędrówkę po budowlanym. Prędzej chyba przejrzałabym wszystko na stronie marketu i zamówiła z dostawa do domu.