!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli ciemna nie jestem 😁 mi tego linku nie pokazuje.. moze chodzi o jakosc fotki??
Robisz to na telefonie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2020, 18:17
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Tak, jak łożysko jest na przedniej ścianie to czuć później, tym bardziej w pierwszej ciąży. Ja się bardzo martwiłam tym że nie nie czuję, nie wiem czy nawet czuję to "bulgotanie" czy to jelita. Ale że w środę byłam na wizycie to pytałam lekarza i mówił że jeszcze długo mogę nie poczuć bo pierwsza ciąża i łożysko właśnie na przedniej ścianie. A z Małą wszystko w porządku więc nie ma się czym martwić. Ale dzisiaj poczułam kopniaka na 100%! I to nie jakieś bulgotki tylko prawdziwy kop 😀 po obiedzie usiadłam sobie wygodnie na fotelu i poczułam jakby od środka ktoś mnie szturnął palcem. Tak chwilę patrzałam bo nie mogłam uwierzyć 🤣 potem jak się kładłam na łóżku to to samo. A potem już nic, ale nie panikuje bo nie mam po co. Powiem wam że te wizyty u mojego lekarza bardzo mnie uspokajają.
Krokodylica, Jaśmina, joana, Asia000, Ounai, Pogoda lubią tę wiadomość
-
Udalo sie 😁 robilam blad na pierwszej stronie 😋 dzięki Pap 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 17:56
edka85, Leeila26, Asia000, pap86, Pogoda, Jaśmina lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, chcialabym sie przywitać. Od jakiegoś czasu czytam Wasz wątek. Sama mam termin na początek września i jeśli mogę, chętnie do Was dołączę
Leeila26, pap86, Ptysio, Pogoda, Asia000, Jaśmina, Domi1995, joana, Krokodylica, Ounai, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Ollinda witamy i zapraszamy w nasze skromne progi
opowiadaj co tam się u Ciebie wydarzyło w tej pierwszej połowie i gdzie byłaś jak Cię nie było
Ollinda lubi tę wiadomość
-
Joana Chmurka cudne babzolki! Rosną juz w podibnym tempie
tylko moj nadal wydaje mi sie najwiekszy i najbardziej dokucza 😂 na wieczor po calym dniu jedzenia (a naprawde jem malo) to az ciezko oddychac. Eeech.
Jestem nauczycielka i jesli w tym roku szkolnym trzeba bedzie jeszcze wrocic do pracy to sie dzieciaki i ich rodzice zdziwia jak mnie zobaczą i pomyslą,ze narodowa kwarantanna mi sluzyla 😂 jak w polowie marca jeszcze pracowalam to tylko wprawne oko mogko wypatrzec brzuszek a teraz? Zdziwko😅Ollinda, Leeila26, joana, Ptysio lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyLeeila26 wrote:Ollinda witamy i zapraszamy w nasze skromne progi
opowiadaj co tam się u Ciebie wydarzyło w tej pierwszej połowie i gdzie byłaś jak Cię nie było
Dzięki Leeila26
Moja ciąża jest efektem dwóch lat starań i 7 cykli stymulacjiI w końcu sie udało. Na początku zaliczyłam solidną hiperstymulację jajników wraz z pobytem w szpitalu, więc od samego początku jestem na L4. Poza tym na szczęście nie mialam innych komplikacji (poza ostrymi mdłościami w pierwszym trymestrze). Dzìś mam 19+5. Od zeszłego poniedziałku wiem, że czekamy na dziewczynkę 😊👧🏻
Bardzo się cieszę, że mogę do Was dołączyć 🙂Chmurka, Leeila26, Jaśmina, joana, Krokodylica, Ptysio, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Ollinda, super, że w końcu szczęście się do Ciebie uśmiechnęło. Rozgość się
-
nick nieaktualny
-
Domi ja musialam powiekszyc ekran w telefonie by zobaczyc Twoj brzuszek. Moj wieczorami jest przeogromny 😱
Qunai Twoj brzuszek od miesiaca niewiele sie powiekszyl. Prosze napisz mi kiedy zrobic pomiary cukru by wykluczyc cukrzyce ciazowa.
Z reszta wszystkie Wasze brzuszki sa cudowne
29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
nick nieaktualny
-
Puściłam sobie dziś jakiś stand up na YouTube na poprawę humoru. Nie pamiętam kiedy się tak mega uśmiałam, ale w trakcie zaczął mnie ciągnąć brzuch od tego śmiechu. Też tak macie? Powinnam robić może jakieś ćwiczenia żeby nie mieć takich odczuć, bo to trochę bez sensu że porządnie się usmiac nie mogę bo brzuch mnie zacznie boleć...
-
Dziewczyny podrzucę Wam linka - nie wiem czy znacie
. Chyba same ubranka dla dziewczynek, ale zakochałam się w ich sukieneczkach i komplecikach
.
https://stylowedzieckomam.pl/23-sukienki-tuniki-spodnice
Dave87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny