!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez, wychodzi na to, z tych małolatów.. mam 24lata.
Dziewczyny,które macie łożysko na przedniej ścianie jak u was z ruchami ? Ja mam wrażenie że wiem kiedy młody się rusza, ale jeszcze konkretnego kopniaka nie dostałam. Jak się położę i go "poszukam" to czuje pod ręką.. ale nie wiem czy sobie za dużo nie wyobrażam... -
Kroko co do zmęczenia to Cię rozumiem, u mnie oprócz wymiotów, jeszcze anemia i niskie ciśnienie (90/60) robią swoje, że też często nie mam siły się zwlec z łóżka. Ale powiększający się brzuszek, kopnięcia maluszka, a ostatnio szperanie za wyprawką sprawiają, że zapominam o niedogodnościach i dają mi radość. Mnie czas szybko leci bo ja wciąż pracuję zdalnie, jest ciężko, no czasem na 10 minut przed spotkaniem z klientem wiszę nad muszlą, ale niestety taki minus własnej DG.
-
Krokodylica no Tobie to naprawde mozna mocno wspolczuc, to juz czas zebys sie poczula lepiej a tu zonk.. chyba pisalas kiedys,ze mimo wszystko wyniki masz znosne co? Te niepowsciagliwe wymioty to tragedia..mi sie kojarzą z ksiezną Kate bo ona chyba w ktorejs ciazy troche w szpitalu czasu spedzila na to.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Jaśmina też mam własną DG i muszę trochę "wisieć" nad papierami. Jako tako nie pracuję ale trzeba po chłopakach papiery zebrać, uporządkować żeby dla księgowej przygotować, przelewy robię ja, wiadomo. Więc też trochę czasu przed laptopem muszę spędzić a z moim samopoczuciem to niełatwe.
Pap w sumie nie mam pojęcia jakie mam wyniki bo morfologię miałam robioną raz gdzieś bliżej początku ciąży, wtedy była ok.
Jaśmina niestety mnie nie pocieszają te ruchy u wyprawka, jakiś dołek mnie złapał póki co.
Agata ja mam łożysko na tylnej ścianie.
Przy którym umiejscowieniu czuć szybciej ruchy bo nie pamiętam?
Jedno wiem na pewno, z każdą kolejną ciążą czuć ruchy coraz szybciej.Jaśmina lubi tę wiadomość
-
Acha jedyne co mnie rozczula bardzo i wywołuje uśmiech to jak córka przychodzi, przytula się do mojego brzucha i mówi że przyszła przytulić się do Maksia, albo mówi "kochany Maksio", albo wczoraj przychodzi i mówi do brzucha "haaalooo, chcesz mieć na imię Maksio??? Bo nie wiem!" 😂
Pogoda, Chmurka, to_tylko_ja, Jaśmina, Ptysio, Ounai, Dave87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kroko mocno Ci wspolczuje takiego samopoczucia... to przykre, ale staraj kochana sie myslec o pozytywach 😘 wiem, ze to ciezkie, bo zmeczenie swoje robi.
Przepraszam, ale tu co chwile jest jakas data wizyty. Kiedy masz teraz? Lekarz nie zlecil Ci na raz morfologii? Jesli nie to moze dla spokoju sama sprawdź..
Jasmina piekny wynik 🥰
Ja juz mam dosyc tego zamkniecia.. chcialabym robic remont, zeby wyrobic sie na synka. Jechac kupowac mu normalnie wyprawke... ale wlasnie czas umila mi czytanie ksiazki o dzidzia i jakichs porad, czy szukanie wyprawki 😊
Imie wybrane: Adaś 😅
Ruchy chyba jakies sa... ale powiem Wam, ze nie jestem pewna czy to to..
Szczerze to zaczyna mnie to martwic. Ale odganiam ciemne mysli..
Krokodylica, Jaśmina lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Hej! Kroko wspolczuje... Nie wyobrażam sobie nawet przy jednym dziecku takiego samopoczucia... Zle wspominam początku tej ciąży. U mnie z kolei poziom energii równy zeru.
Jestem po konsultacji z pediatra. Rozmawiałam przez telefon, po wywiadzie wukluczyla różyczke dzięki Bogu. Kazała wysłać zdjęcia, mówiła z rąk.nie zadzowni to znaczy że uważa po zdjęciach że.to pokarmowka. Mówiła że alergia pokarmowa może nawet tydzień trwać. Buzia już lepiej za to kropeczki już przechodzą na brzuch i uda. Na.wszwlki wypadek jutro Zadzwonie do pediatry . Na szczęście nie am gorączki, Chcoiaz dzisiaj jest lekko.przygaszony.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
joana wrote:Ruchy chyba jakies sa... ale powiem Wam, ze nie jestem pewna czy to to..
Szczerze to zaczyna mnie to martwic. Ale odganiam ciemne mysli..joana lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny to że ja wczoraj w euforii napisałam że czułam i mąż czuł to też na 100% pewna nie jestem czy to to;P no i drugi raz się jeszcze nie powtórzyły;) więc zanim zacznę czuć regularnie i tak jakoś bardziej konkretnie to też się zejdzie;)
Katwie jak dobrze że to nie różyczka.
Kroko, strasznie Ci współczuję :*Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko - a w poprzednich ciążach kiedy te wymioty dawały Ci spokój? Bardzo Ci współczuję i życzę, żeby jak najszybciej dały Ci już spokój te dolegliwości i żebyś mogła się trochę pocieszyć ciążą.
Chmurka mi też raz czy dwa wydawało się,że chyba coś poczułam, ale to chyba były jednak jelita bo więcej już tego nie czułam.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
katwie27 a szczepiłaś syna?! Różyczka jest na pewno w kalendarzu szczepień.
Różyczka w pierwszej kolejności pojawia się na dłoniach więc pewnie dlatego lekarka chciała zdjęcie właśnie tej części ciała, najważniejsze, że wykluczyła tą chorobę
Krokodylica współczuje samopoczucia.
A ten guzek u córci się powiększa czy raczej bez zmian?!