!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynybinode mnie Wszystkiego Najlepszego, Zdrowych, Pogodnych I Wesołych Świąt. Dużo zdrówka i miłości 😊
Krokodylica, Jaśmina, ancys85, Pogoda lubią tę wiadomość
02.16 jest z nami nasze szczescie
wrzesień 2019 powrót po rodzeństwo beta 2,3
11.12.2019 punkcja 10 oocytów, zapłodniło się 7, 4 doszły do blastki. 16.12.2019 transfer 2AA, mamy 3 mrozaczki
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
14dpt beta 1067, prog 73,9
19dpt mamy pęcherzyk 10mm i pęcherzyk żółtkowy 2,5m
27dpt jest ❤ -
Gratuluję dobrych wyników!
erre nie ma za co, polecam się na przyszłość
Po świętach wrzucę przepis na cytrynowca, słodycz przełamana cytryną- super, oczywiście jak ktoś lubi takie smaki; to fajny chłodzik na lato.
Krokodylica Twój mąż w tym tygodniu jest numerem jeden i ta konspiracja...no umarłam...ze śmiechu oczywiście 😂
Według mnie ubranka na krótki rękaw się przydadzą.
Moje dzieci nawet w zimę chodzą w krótkich rękawkach i śpią w takich piżamach; w domu jest ciepło bo przecież włączone są kaloryfery a jak marzną to wkładam sweter albo bluzę.
Kotka, myślę że to właśnie "ton rozkazujący" Twoich wypowiedzi jest drażniący a nie to że masz odmienne zdanie, poza tym gdybyśmy Wszystkie miały takie same spostrzeżenia to forum nie miałoby sensu.
Ja np. napisałabym:
Dziewczyny przestrzegam Was! uważajcie na farby i lakiery do paznokci bo one mogą być szkodliwe dla Was i Dziecka...
albo
Moje dzieci śpią w dzień i nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej...
nazywając kogoś nie umiejętnym, bo jego dziecko nie idzie na drzemkę albo spać o odpowiedniej godzinie (dla Ciebie) jest nie na miejscu...
no to chyba tyle... ciężko mi nadrobić Was bo staram się podczytywać na bieżąco ale odpisuje siadając przy kompie, ponieważ telefon dalej odmawia posłuszeństwa.
Domi1995, Ounai, Jaśmina, Krokodylica, Annia, joana lubią tę wiadomość
-
Krokodylica, Ounai, Pogoda, joana lubią tę wiadomość
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Dziewczyny, z okazji Świąt wszystkiego najlepszego! Myślę że w tym czasie to przede wszystkim dużo zdrowia dla was i waszych rodzin, jak najmniej zmartwień i zdrowych, spokojnych dzieciaczków w brzuszkach ☺❤
Dave87, Krokodylica, Pogoda, joana, Jaśmina lubią tę wiadomość
-
Ja też wpadam na chwileczkę pożyczyć Wam dużo zdrowia i spokoju w te święta. Niech wszystko co złe Was omija, a dobrzy i życzliwi ludzie otaczają Was z każdej strony. Mokrego dyngusa, bo jajeczko już na pewno zjedzone
Krokodylica, Pogoda, joana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zdrowych, radosnych i spokojnych świąt Wam życzę! My spędzamy święta bardzo leniwie. Śniadanko, potem trochę na dworze na słoneczku, A teraz wstałam z drzemki z synem. Chyba dzisiaj była ona mi bardziej potrzebna niż dla synka. Dzisiaj zaczynam 20 tydzień ciąży:)
Chmurka, Krokodylica, joana, Pogoda, Jaśmina, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny poczułam ruchy:) chyba się ciasta objadłam za dużo i takie delikatne pukanie poczułam:D niesamowite uczucie;P nie wiem czy mąż mnie wkręca ale on twierdzi że też coś czuł
ale radosna ta Wielkanoc:D Wam też Wesołych Świąt
mimo wszystko;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2020, 17:06
Krokodylica, Pogoda, Ounai, Asia000, Leeila26, Natalii, Ptysio, maja2024, Dżoana12 lubią tę wiadomość
-
Chmurka gratki.
Za to ja mam dzis zly dzien bo caly dzien nie czuje ruchow. Co prawda nie byly jeszcze regularne ale raczej cos tam czulam a dzis nicprzyciskalam rece, szukalam pozycji i nic. Jeszcze bede probowac ale troszke sie zmartwilam bo przeciez oe czwartku biore ten dopegyt..
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt