!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
joana wrote:Ja jestem juz z mezem zdecydowana wlasnie na balios s.
Jakos mnie wlasnie te siedzisko kubelkowe zniechecilo.
Annia obity pomidor albo twarog z data na styk, czarna salata prawie( innej nie bylo a przdciez chcialas😂😂😂) a innych rzeczy waznych nie kupi, bo nie spojrzy, ze jest jakis zamiennik. Juz o braku patrzenia na ceny nie wspomne 😅😅😅
Mój mąż jak idzie na zakupy to kupuje tylko to co ma napisane na kartce; ostatnio mówię, żebym zjadła kanapki z sałatą i szynką, a on mnie pocieszył, że były w sklepie ładne ale nie miał na kartce więc nie brał... czasem się zastanawiam czy śmiać się czy płakać 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2020, 13:52
joana, Jaśmina, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
Mój Mąż to złoty człowiek. On jak jest w domu, a w obecnej sytuacji pracuje co drugi dzień, to nie pozwala mi nic robić. Jak to mówi, mam leżeć i pachnieć i dbać o siebie i uważać itd.
Gotuje wspaniale, posprząta, złota rączka, wszystko naprawi, zrobi sam.
Jak jest w pracy i rozmawiamy przez tel i pyta, jak mija dzień, mówię, że np ogarnęłam kuchnie, wstawiłam pranie, to mówi od razu: a po co? Miałaś się nie schylać itd.
Kochany 😊
A poza tym już dawno poszliśmy na kompromis. Jeśli jest bałagan, to nie robimy z tego problemu. Wolimy spędzić razem wieczór gdy Syn zaśnie, niz np wtedy brać się za sprzątanie. A tak bywało, a wtedy tak cennego dla siebie czasu zostaje mało.Pogoda, Jaśmina lubią tę wiadomość
-
Natalii wrote:A w którym tygodniu macie polowkowe? Ja mam miec 11 maja i to wychodzi 19 t 2 dz.
Natalii lubi tę wiadomość
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Ancys padlam ze smiechu, ale dokladnie tak ma samo moj mąż 😂
Ata super pamiątkowe foto 🥰
My ogolnie to slub mielismy w grudniu. Nie robilismy jeszcze sesji w plenerze, bo kilka dni po wyszlo, ze jestem w ciąży a mialam plamienia.
Teraz ustalilismy z fotografem, ze zamiast zrobic taka sesję slubna to zrobimy w plenerze ale z brzuszkiem juz (w suknie juz dawno sie nie mieszcze ze wzg na brzuch). Wiec mam nadzieje, ze za jakis czas sie uspokoi i koniec maja uda nam sie ja zrobic. Juz sie jaram takimi fotkami na pamiątkę 😋ancys85, Ounai, Pogoda lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Dziewczyny czy taki poziom leukocytow jest dużo za duży i Ig? Ostatnio miałam 11 to mówiła gin że ok a IG miałam 0.04 a teraz 0.08
Starania od 2013 r
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Starania od 2013 r
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Dave87 wrote:
Ogólnie w ciąży te wyniki często są poza widełkami co nie oznacza że to źle. Ja 2 wizyty temu też miałam leukocyty 11 bo byłam lekko przeziębiona. A ig to nawet nie wiem co znaczy bo na moich wynikach nie ma czegoś takiego. -
Ja nie mam pojęcia jakiej wagi dziecka się spodziewać... Ja ważyłam 4500 a mój był wczesniakiem i ważył trochę ponad 2 kg. Więc może wyjdzie po środku
-
Ounai wrote:Pogoda, mój mąż ważył podobno 2700g, ja ważyłam 3200g, mój siostra i brat wiem okolicy 3,5kg a drugi brat 4,2kg. Za to syn 62cm i 4,64kg. Więc był jak do tej pory największy w rodzinie. Na porodówce z resztą też, wszyscy lekarze i wszystkie pielęgniarki go znały 😂
Acha 😂 -
Audrey wrote:Trzymam kciuki żeby siedziało w środku 😀
Ja będę miała tradycyjnie po połówkowych ale najbardziej boję się że zwymiotuję to. Ogólnie nie lubię słodkich rzeczy do picia a to podobno jest sam cukier. A niby jak się zwymiotuje to trzeba badanie powtórzyć 😟
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ale mi się synek teraz tłucze w brzuchu.
My się dzisiaj wybralyśmy na zakupy do sklepu dziecięcego, u nas jest normalnie otwarty, ale to mały sklep i nikogo poza nami nie było.
Dziewczyny wzięły sobie nowe bidony, talerzyki, jakieś ubrania z krótkim rękawem bo powyrastały. No i oczywiście dla dzidziusia też coś musiało być. Butelka (musiała być z autkiem) i smoczki (z misiem).
-
erre wrote:Już mnie mąż opierdolił, że wybrałam lab z NFZ i następnym razem do prywatnego jedziemy, jego zdaniem nie będzie tam starych ludzi.
Pap, ja wieczorem też taki mamKrokodylica lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Temat imion....jakie macie pomysly na krotkie 4 literowe imiona
Syn Olaf córka Maja
Te imiona przypadkiem maja ta sama liczbe liter ale w sumie to teraz juz nie pasuje trzeciemu nic długiego.
Dziewczynka podoba mi sie Zoja ale mąż sie krzywi albo Kaja ale jest u sąsiadów
Dla chlopca nie mam pomyslu wcale
W sprawie wozka i innej wyprawki jeszczw niw mysle....trzecie dziecko byko ogromnym marzeniem mialam kzada rzecz wyprasowanw i popakowana dla chlopca i dziewczynki
Ale w dniu diagnozy corki dostałam szalu oddałam wszytskie rzeczy za darmo jednegi dnia mase zabawek markowych lozeczko ktore ra uzylismy i ogolnie kazda rzecz nawet pamiatkowe kocyki .cos we mnie peklo i zmagalam sie z depresja .
Teraz chyba dopiero przed porodem zajme sie wyprawka na wozek tez nie mam pomyslu
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2020, 17:32