!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super wiedzieć to musze spróbować te z gatty 🙂 wkoncu moglabym zaczac nosic sukienki, choc nie lubie rajstop..
Dzis szukam na necie wlasnie jakichs letnich.
Pap wygralas, ale jest piękny 😍
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Dave87 wrote:Dziewczyny któraś pisała i zapomniałam. W 5-10-15 rozmiar np 56 wypada na 62 ??
Dave87 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Dave87 wrote:Dziewczyny któraś pisała i zapomniałam. W 5-10-15 rozmiar np 56 wypada na 62 ??
Dave87 lubi tę wiadomość
08.05.2020 - 24+1 - 620g
04.06.2020 - 28+0 - 1110g
02.07.2020 - 32+0 - 1800g
30.07.2020 - 36+0 - 2780g
20.08.2020 - 39+0 - 3300g
-
erre wrote:Annia, a to już się nosi do końca ciąży? I 24h/dobę? Sorry za głupie pytania, ale w życiu nie miałam aż takiego problemu i nie mam o tym zielonego pojęcia. Akurat na lato... No nie widzę siebie w pończochach/rajstopach, tym bardziej, że noszę od święta.
Dave, wg mnie 56 w 5 10 15 to takie małe 62... Wydaje mi się ta rozmiarów a zawyżona.erre lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Od jutra otwierają media expert więc pewnie pójdziemy z mężem kupić suszarkę. Upatrzyłam sobie jedną z bosha. Przyznam szczerze że myślałam że tańsze są te sprzęty.
Dzisiaj mam zły dzień, męczą mnie wymioty i ogólnie samopoczucie do d...
To jak konkurs na największy brzuszek rozstrzygnięty to ja staję do konkursu na najmniejszy. -
Czy te rajstopy antyzylakowe to sa te same ktore sa antyzakrzepowe? W niemieckichbszpitalach kaza je ubierac po cc, nie podaja zadnych lekow za to.
Dla mnie te zakolanowki to byl horror! Bylo mi w nich okropnie goraco, nie moglam spac. Serio czasem si waham czy nie lepiej rodzic znowu sn bo tak strasznie nie mam ochoty na te paskudne zakolanowki.
-
Ounai wrote:Audrey, mój mąż nie jest mistrzem sprzątania. Gdyby miał to robić ze mną to nie wiem czy do 1 komunii byśmy zdążyli 😂 generalnie ja nadal walczę z nim o zmianę pewnych nawyków. Długi temat generalnie. On z tych co uważa, że zawsze jest wystarczająco czysto, albo że szkoda tracić czas na sprzątanie skoro można odpocząć po pracy.
Pap, no wymiatasz z tym brzuchem. Wygrałaś konkurs!
Ja takiego poznalam mojego meza a tu siebjednak okazalo ze on lubi apteczna czystosc tylko ze to nie on chce sptzatac.
Dzisiaj mnie wkuwil. I w dupie mialam, ze z samego rana w niedziele idzie zapitalac do starego mieszkania (dopiero wrocil) i sie obrazilam.
W zlewie stala namoczona patelnia a ten zaczyna ja przed sniadaniem myc (z mega bolem glowy) a na pytanie czemu to teraz robi odpowiedzial "Bo bedzi tu stalo przez caly dzien". Ej myslalam ze mu ta patelnia jebne. I jeszcze nie uwaza ze to byla krytyka w moja strone. Nie no skad. Bo ja kuzwa nic nie robie przeciez caly dzien i on nawet te naczynia myc musi. -
KotkaPsotka3 wrote:Czy te rajstopy antyzylakowe to sa te same ktore sa antyzakrzepowe? W niemieckichbszpitalach kaza je ubierac po cc, nie podaja zadnych lekow za to.
Dla mnie te zakolanowki to byl horror! Bylo mi w nich okropnie goraco, nie moglam spac. Serio czasem si waham czy nie lepiej rodzic znowu sn bo tak strasznie nie mam ochoty na te paskudne zakolanowki.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ktosiowa to mamy ten sam termin. Myslalam podobnie o ubranku Adasia.
Annia fajnie, ze o nich napisalas. Zapytam na następnej wizycie lekarza co o nich mysli i czy warto wlasnie u mnie zastosowac.
A brzuch mnie dzis tak boli.... zreszta i wczoraj... a ja akurat nie biore 3 dni dupka i juz sobie wkrecam, ze niepotrzebnie lekarz kazal odstawic...Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Dziewczyny co myslicie o kolysfe milly mally? Tak z wygladu to dla chlopaka mi nie pasuje 😂 ale na dol do domu by mi pasowala. Moze byc na kolkach, mozna ustawic na plozy zeby bujac, ma jakies tam wibracje, melodyjke i paląk z zabawkami i swiatelkiem a takze pilota,ze wszystko mozna wlaczyc z kanapy 😂 miala z Was ktoras? Te falbanki mo sie nie podobają ale generalnie sam pomysl urzadzenia i jego funkcjonalnosc jest ok.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
joana wrote:Ktosiowa to mamy ten sam termin. Myslalam podobnie o ubranku Adasia.
Annia fajnie, ze o nich napisalas. Zapytam na następnej wizycie lekarza co o nich mysli i czy warto wlasnie u mnie zastosowac.
A brzuch mnie dzis tak boli.... zreszta i wczoraj... a ja akurat nie biore 3 dni dupka i juz sobie wkrecam, ze niepotrzebnie lekarz kazal odstawic...Ale oczywiście trzeba to skonsultować z lekarzem, bo są też przeciwwskaznia do noszenia kompresji (np stan zapalny żylaka). Mi kolega co tym się zajmuje oglądnął nogi jak jeszcze chodziłam do pracy i miałam ciężkie łydki po 8 godzinach przed komputerem i bardzo to zalecał i zachwalał, więc ja już wiedziałam jaką klasę ucisku mam kupić, tylko musiałam się wymierzyć dokładnie rano po wstaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2020, 20:09
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
pap86 wrote:Dziewczyny co myslicie o kolysfe milly mally? Tak z wygladu to dla chlopaka mi nie pasuje 😂 ale na dol do domu by mi pasowala. Moze byc na kolkach, mozna ustawic na plozy zeby bujac, ma jakies tam wibracje, melodyjke i paląk z zabawkami i swiatelkiem a takze pilota,ze wszystko mozna wlaczyc z kanapy 😂 miala z Was ktoras? Te falbanki mo sie nie podobają ale generalnie sam pomysl urzadzenia i jego funkcjonalnosc jest ok.
Miałam, szkoda kasy, nie przydała się przy żadnej z córek. -
Krokodylica, Chmurka, edka85, AHope, Ounai, Ptysio, Evva, Asia000, pap86, Audrey, joana, ancys85, Pogoda, Dave87 lubią tę wiadomość
-
Leeila faktycznie poza konkursem, bo ten brzuszek przebija wszystkie inne
Łał !
Leeila26 lubi tę wiadomość