!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi1995 wrote:A ja jestem z zawodu stylistką paznokci
To wszystko wyjaśnia 😀 ale pupę to też masz super 😀
Mi już paznokcie odleciały, rzęsy też, włosy mam tak gęste że marzę iść do fryzjera trochę pocieniować. Ogólnie teraz mam tyle baby hair że masakra, dodatkowo włosy się zrobiły bardzo gęste i nie idzie ich ułożyć.
Pap, ale rajstopy na żołądku są bardzo ciasne, nie wiem jak w brzuchu, czy są w ogóle takie ciążowe.Domi1995 lubi tę wiadomość
-
Erre mysle, ze warto to zglosic lekarzowi. Mi moj sam zauważył i dal leki zeby nie wychodzilo minwiecej...
Zobaczymy jaki bedzie efekt..
Dziewczyny piekne brzuszki 😍
Przebarwienia mam bardzo delikatne wlasnie ppd oczami.. i jakby na policzkach wlasnie skora zrobila sie bardziej zarozowiona. Mam nadzieje, ze nie wyjda mi jakies naczynka..
Tak to na poczatku mialam ciazy okropny trądzik, zmienilam kosmetyki na effeclair i jest poprawa. Nie wiem czy cud kosmetykow czy hormony sie unormowaly.
Włosy wogole mi nie leca ale jak najpierw przrtluszczaly sie niemiłosiernie tak teraz sa okropnie suche.. czekam kiedy bede mogla isc do fryzjera i obetne z 5 cm odrazu.
A najwiekszy plus w ciazy u mnie to paznokcie 😀 zawsze mialam slabiutkie. Na poczatku ciazy przestalam robic hybryde bo mi w momencie schodzily. A teraz jestem z golymi pazurami- sa piekne i dlugie. Zero lamania 😊
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Audrey sa rajstopy ciazowe.. sama kupilam jedne ale powiem tak.. dla mnie to albo firma slaba w tej kwestii. Wzielam z ca. Ale te rajstopy to byly prawie jak normalne......
Na swieta zalozylam normalne ale co chwile schodzily mi z brzucha. Końcówkę dnia to spedzilam w sukience z golymi nogami bo nie moglam juz wytrzymac.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Witam Was dziewczyny. Zdjecia brzuszkow cudowne.
Kotka
Ja mieszkam w De w Niedersachsen, niedaleko granicy z Holandia.
Od kiedy bedziecie stosowac ponczochy przeciwzylakowe?29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
Freja sa takie kombinezony przejsciowe, troszke grubsze ale nie takie jak zimowe. Takie pluszowe jakby. Ja stawiam na taki kombinezon jak sie ochlodzi (mysle,ze do konca pazdziernika w taki sie uda bo do tego kocyk i powinno byc ok). Ja tez juz nic nie pamietam i bede musiala te filmiki poogladac 😂 ale mysle,ze jak maluch sie pojawi to bedzie troche latwiej niz za pierwszym razem. Ja troche sikam juz przed karmieniem. Z pierworodnym tak ze 2tyg cierpialam jak zasysał.. brr.
Freja000 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Dziewczyny jaka jakosc ma pepco wszytscy wiemy a powiedzcie prosze jaki Sinsey widze ze maja online podobaja mi sie pajace bo sa na napy i body tez a pepco wikszosc te skrzydelka a ja mam chude dzieci i przelatuja przez dekold ktory po dwóch praniach siega do pasa .
Nie mam mozliwosci robic jeszcze wyprawki jestem tez ostrozna z tkimi krokami ale kusi mnie by faktycznie kupic kilka sztuk.w w pepco tez chetniw kupilabym pieluchy lub kocyki ale boje sie isc do sklepu ta pandemia mnie paraliżuje -
Witam się w niedziele
Ja ogólnie nie narzekałam na kondycję włosów nigdy - zawsze miałam gęste, grube włosy. Przy czesaniu coś tam wypadnie, ale to tak jak przed ciążą. Cera póki co też ok, obrzęków i żylaków brak. Czasami na wieczór jak się dużo nachodzę to spuchną kostki, ale miałam tak wcześniej.
Też się zastanawiam nad ubrankiem na wyjście ze szpitala - mogą być równie dobrze upały albo jesienna, deszczowa pogoda. Znalazłam na ekologia.pl taką długoterminową pogodę - w moich stronach koniec sierpnia i połowa września ok. 22-25 stopni. Nie wiem na ile to wiarygodne, ale patrząc na wcześniejsze lata - bardzo prawdopodobne. Na jesień też będę chciała jakiś lżejszy kombinezon - w tym przypadku, chyba lepiej od razu brać na 62? W razie chłodniejszej pogody, warto mieć jakąś bluze w rozmiarze 56 i wystarczy, dobrze myślę?
-
Ja zylakow czy obrzeków nie mam. Noszę rajstopy ciążowe z gatty - mega wygodne.
Myślę że na ten stan przejściowy to kombinezon polarowy, albo pajac z kocykiem - dziecko i tak od razu trafia do samochodu a potem do domu.
Ounai, a teściowej już nie ma? Poproś męża o pomoc, chyba widzi że już masz mniej siły. My się na koniec miesiąca przeprowadzamy ale w ogóle nie nie martwię bo wiem że mąż mi będzie pomagał.Freja000 lubi tę wiadomość
-
Kto mi nie wierzy,ze mam najwiekszy brzuch a to dopiero 20tc?
Edit:te moje rozowe kapcie najlepsze 😂😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2020, 12:35
Krokodylica, Audrey, Ounai, Dave87, erre, Pogoda, joana, Leeila26, Ptysio, Asia000, AHope, edka85, Evva, ancys85, Freja000 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
erre wrote:Mi na buzi nic nowego nie wychodzi od kilku miesięcy, włosy już tak masowo nie wypadają, za to nogi to jakiś koszmar. Od lat miałam niebieskiego pajączka na jednym udzie, a teraz mi wyszły na drugiej nodze na udzie i łydce
Kilka lat temu byłam u chirurga naczyniowego, to mnie zbył i powiedział, że tylko laserowo mogę to zamknąć.
erre lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny któraś pisała i zapomniałam. W 5-10-15 rozmiar np 56 wypada na 62 ??
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
pap86 wrote:
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Annia wrote:Erre kup sobie koniecznie porządne pończochy uciskowe, bo z biegiem ciąży będzie tylko gorzej. Ale nie żadne Gatta tylko wyroby medyczne: Pani Teresa, Mediven, Sigvaris (te 2 ostatnie są droższe to wydatek rzędu 250 zł). Ale to jedyne co może zapobiec dalszemu wychodzeniu pajączków czy żylaków w ciąży. Doustne leki w ciąży nic nie dadzą, bo powiększająca macica uciska na żyły biodrowe i żyłę główna dolną utrudniając odpływ krwi z nóg.