!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam ostatnio dusznosci. Dzisiaj bylam w sklepie i mnie zlapaly ale to chyba przez maseczke 😑
Pozniej wstawie zdjecia moich dzisiejszych lowow z newbie 🙈 wydalam majatek na wyprzedazy
02.16 jest z nami nasze szczescie
wrzesień 2019 powrót po rodzeństwo beta 2,3
11.12.2019 punkcja 10 oocytów, zapłodniło się 7, 4 doszły do blastki. 16.12.2019 transfer 2AA, mamy 3 mrozaczki
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
14dpt beta 1067, prog 73,9
19dpt mamy pęcherzyk 10mm i pęcherzyk żółtkowy 2,5m
27dpt jest ❤ -
Ounai wrote:Dziewczyny, zdarzają się Wam duszności?
Mnie kilka razy zdarzyło się to w nocy. Obudziłam się i nie mogłam złapać oddechu, trudno mi się oddychało ( bardzo nieprzyjemne uczucie, nigdy tak nie miałam), chodzenie nie pomagało, dopiero jak otworzyłam okno i stanęłam w oknie to po jakimś czasie przechodziło.
Dziś przyszły ciuszki dla mnie i dla maluszka. W tym sklepie kupiłam sobie rybaczki ( wcześniej kupowałam u nich jeansy i spodnie dresowe i jestem zadowolona
https://moromu-sklep.pl/spodnie-ciazowe/91-rybaczki-tessa.html
https://moromu-sklep.pl/spodnie-ciazowe/63-rybaczki-anna.html
Link do ciuszków, jak będziecie chciały mogę wrzucić później, bo za chwilę zaczynam pracę.
-
Ouinai ja mam takie typowe prawdziwe dusznosci wieczorami/w nocy. Pojawiaja sie ak poleze za dlugo na plecach
to tskie uczucie,ze zaczynam po prostu mocniej wciagac powietrze zeby sie dotlenic bo autentycznie czuje ciezkosc w klatce piersiowej. Przy wchodzeniu po schodach to mam zadyszke.
Ouinai obiecuje wrzucic ci fotki w szortach tylko teraz sie nałazilam z synem na spacerzr i jeszcze obiad robie i doslownie kregoslul mnie naiwania,ze masakra.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ptysio wrote:Co lepsze pieluchy muślinowe czy bambusowe?
Ptysio lubi tę wiadomość
11.12.2019 punkcja 10 oocytów, zapłodniło się 7, 4 doszły do blastki. 16.12.2019 transfer 2AA, mamy 3 mrozaczki
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
27dpt jest ❤ -
Audrey piękne ciuszki.
Potem sobie obejrzę rzeczy sprzedawcy magmaris, skoro polecasz.
Zupełnie nie wiem czemu w sklepach jest podział na ubrania dziewczęce i wtedy półki gną się od różu, albo chłopięce i wtedy króluje niebieski i szarości...a gdzie reszta pięknych kolorów?!
AHope Twój brzusio to taki maleńki...
Pogoda ja przy żadnym dziecku nie używałam baldachimu (dla mnie siedlisko kurzu i niepotrzebnie ograniczany dostęp powietrza) a ochraniacza na łóżeczko jak już to tylko na tylnych szczebelkach, żeby smoczek nie wpadał za łóżeczko 😂
Nam moskitiera fajnie się sprawdzała na łóżeczku turystycznym, które stało na działce ale to inna bajka...
Mam wrażenie, że niektóre osoby mają po prostu manię doradztwa i pouczania nawet bardziej doświadczonych mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2020, 15:22
-
Dokładnie Ancys... Kwestia charakteru. Wcześniej też to widziałam, ale teraz tym bardziej i trochę mnie to irytuje. Ale nie denerwuje się tym, tak tylko chciałam wyrzygać do z siebie
sory
-
Pogoda wrote:Dokładnie Ancys... Kwestia charakteru. Wcześniej też to widziałam, ale teraz tym bardziej i trochę mnie to irytuje. Ale nie denerwuje się tym, tak tylko chciałam wyrzygać do z siebie
sory
No przestań... wyrzucaj z siebie frustracje, mnie w każdym razie to nie przeszkadza i myślę, że innym też nie 😂😋Jaśmina, Pogoda lubią tę wiadomość
-
Leeila26, ancys85, AHope, Jaśmina, joana, Pogoda, Ptysio, Ounai, Asia000, Domi1995, erre, Dave87 lubią tę wiadomość
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
27dpt jest ❤ -
Ja pier.... Ale cuda!!!! ❤️❤️
Gdzie takie śliczności?! Piękne!
Gdzie ten newbie jest? Lecę tam! 😂 Nie znam tego sklepu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2020, 15:28
-
Tu spodenki. Niektore rzeczy jak pajace wzielam w kilku rozmiarach bo sa mega jakosciowo no i cena super byla 😀
Leeila26, ancys85, Jaśmina, AHope, joana, Krokodylica, Asia000, Pogoda, erre, Dave87 lubią tę wiadomość
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
27dpt jest ❤ -
Leeila26 wrote:Ja pier.... Ale cuda!!!! ❤️❤️
Gdzie takie śliczności?! Piękne!
Gdzie ten newbie jest? Lecę tam! 😂 Nie znam tego sklepu..
itp na wiekszosci body sklepowych 😊
Ptysio, Leeila26 lubią tę wiadomość
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
27dpt jest ❤ -
Aina wrote:Evva ubranka przecudne gdzie kupione pewnie majątek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2020, 15:34
AHope, Jaśmina lubią tę wiadomość
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
27dpt jest ❤ -
Evva cudne ciuszki 🥰
Macie racje co do ciuszkow z kolorami.. inna kwestia to ja lubie delikatne ubrania, a u chlopcow czesto jakies glupie nadruki. Ktos moze lubi, ale ha nie rodze malego dinozaura czy auta itp.... a na chlopiecych non stop takie nadruki.
Nie powiem kilka wzielam i takich, ale fajnie miec tez takie bez dziwnych nadrukow, zeby pozniej te ubranka mozna bylo laczyc ze soba jakos.
Pogoda mam identyczna kolezanke 😅 ale na szczdzcie chyba raz cos za mocno jej odpowiedzialam odnosnie grubego kombinezonu i kocyka dla dziecka u mnie na wyjscie ( zapewne koniec sierpnia gdzie bedzie dosyc cieplo) i juz odpuscila 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 18:11
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Pogoda wrote:My wczoraj w końcu coś zamówiliśmy na allegro
na razie jakieś pieluszki tetrowe, bambusowe, kocyki, ręczniki i takie tam. Zobaczymy jak z jakością. Kocyki już lecą, będą pewnie jutro. Kołyskę dostałam w sobotę od przyjaciółki, ale na razie jej nie rozkładam. Trochę zaczynają mnie irytować jej "rady", bo za bardzo narzuca mi swoje zdanie. Np. Ona nie zdejmowała w ogóle folii z materacyka, żeby się nie pobrudził... Wg mnie to niezbyt zdrowe bo taka folia totalnie nie oddycha... Albo chciala mi dać baldachim z woalu a la moskitiera i Ochraniacz na łóżeczko. Mówię jej że są mi niepotrzebne, bo my moskitiery w oknach i nam robale nie wlatuja, a ochraniacza nie chce bo teraz się nie zaleca i nie potrzebuje takich gadżetów. No to się obraza, że skoro wolę słuchać obcych a nie jej doswiadczonej (jedno dziecko nie całe 3 lata) no to prosze bardzo. Staram się to puszczać bokiem, ale irytuje mnie narzucanie swojego zdania. Ale ona tak ma, więc przytakuje i dla świętego spokoju wezmę ten Ochraniacz
Cooo? Dziecko spało na zapakowanym w folię materacu? O Jezusie....
Dlatego ja koleżankom rad nie daję dopóki nie zapytają.i zawsze mówię że ja robiłam tak. Bo wiadomo każde dziecko inne.
Audrey piękne te ubranka.
Ja koloru różowego nie lubię i dopóki dziecko było malutkie ubierałam wedle uznania ale teraz to wiadomo, mają już swój gust, ubierają sięw to co im się podoba i zdążyłam już oswoić się z kolorem różowym.Pogoda lubi tę wiadomość