!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pogoda, AHope, Chmurka, joana, Ounai, Evva, Krokodylica, Leeila26, Asia000, Audrey lubią tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Dziś po połówkowych lekarz mówi że nadal 2yglada mu na dziewczynkę. Teściowie pytają czy wybrałam imię a ja mówię że dziewczynki wybrały Lena i tak mówią do brzucha a mi w sumie się spodobało i sama już tak mówię i chyba zostanie. Tym bardziej że mam w domu Maje i Hanię więc chchcialam te krótkie imię. A teściowie że brzydkie i takie popularne.. hm w sumie dwa poprzednie tez popularne więc tak zostanie hehe. Mało oryginalna widocznie jestem
Pogoda, katwie27, AHope, Ptysio, Ounai, ancys85, Krokodylica, Leeila26, Asia000, Audrey, Jaśmina lubią tę wiadomość
-
Agnieszka tez szukam krotkich imion
Mam Maje i Olafa
Mysle nad zoja nela lub kaja i kaja najfajniesze ale tak ma wnuczka sąsiadów i nie wiem czy nie beda obgadywac negatywnie
Na chlopca mam problem ..Igor Alan Eryk Olek ale kazde jakos mi sie kojarzy ze znanymi dziecmi i jakos ich charaktry nie bardzo -
Kurde...Wczoraj moj maz gadal z kolega i powiedzial mu o mojej ciazy. A kolega mojemu mezowi to samo, ze jego zona tez spodziewa sie dziecka (czwartego) ale tob10tc i jeszcz nikomu nie mowili.
Wyslalam wiec wieczorem sms z gratulacjami i napisalam w ktorym tc jestem.
A dzisiaj moj maz tam musial jechac i sie okazalo ze kolezanka jeszcze wczoraj wieczorem poronila 🤦🏼♀️😭 -
Ouinai mysle,ze da sie podwinac.moze wtedy by jakos wygladaly. Szkoda,ze nie przylegają jalos bardziej. No mowie-rano bylam vardziej zadowolona a teraz popoludniu to tak mysle,ze te wieksze trzeba by oddac i polowac gdzies na alladynki/haremki przewiewne. Badziewiaste te szorty z lidla. Na necie np.allegro pokazuja ladniejsze ciazowe ale wiesz-nie na mije gabaryty i cellulit.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap może jakies ćwiczenia? Mnie kręgosłup w odcinku piersiowym bolał i mi ćwiczenia z YouTube pomogly
-
nick nieaktualny
-
Mamy taki sam gust
mam dokładnie te same body i pajace
Dziękuję za nazwę sprzedającego, też pozamawiam u niego pieluszki
Ja z kolei nie lubię wielu kolorów - wydaje mi się, że ciężko skompletować wtedy ładne zestawy, bo nic do siebie nie pasuje. Więc kupuję wszystko w kolorze pudrowego różu, szarości, granatu i bieliPlus sporadycznie jakiś inny kolor.
Dobrze że ludzie mają różne gusta bo byśmy się wyzabijały walcząc o ciuchy
joana wrote:Macie racje co do ciuszkow z kolorami.. inna kwestia to ja lubie delikatne ubrania, a u chlopcow czesto jakies glupie nadruki. Ktos moze lubi, ale ha nie rodze malego dinozaura czy auta itp.... a na chlopiecych non stop takie nadruki.
Nie powiem kilka wzielam i takich, ale fajnie miec tez takie bez dziwnych nadrukow, zeby pozniej te ubranka mozna bylo laczyc ze soba jakos.
Co do duszności to nic nie doradzę, bo nie mam. Choć w maseczce ciężko mi się oddycha - jak jest jednorazowa to jeszcze ok, ale w tych bawełnianych to kiepsko
Evva wrote:Majatek 🙈🙈🙈 wydalam dzisiaj tam na ciuchy dla malej i syna 1800zl. Ale kupilam dla malej z pajacow po 4sztuki z kazdegk modelu bo w roznych rozmiarach na zas (normalnie pajac kosztuje 60zl a na wyprzedazy zaplacilam za niego 30zl wiec polowa ceny). Kupilam tez kombinezon na wiosne bo byl cudowny i z 170zl na 59zl przeceniony.... ogolnie poleglam 😅
Agnieszka91 wrote:Dziś po połówkowych lekarz mówi że nadal 2yglada mu na dziewczynkę. Teściowie pytają czy wybrałam imię a ja mówię że dziewczynki wybrały Lena i tak mówią do brzucha a mi w sumie się spodobało i sama już tak mówię i chyba zostanie. Tym bardziej że mam w domu Maje i Hanię więc chchcialam te krótkie imię. A teściowie że brzydkie i takie popularne.. hm w sumie dwa poprzednie tez popularne więc tak zostanie hehe. Mało oryginalna widocznie jestem
Skąd ciuszki?
pap86 wrote:Ouinai mysle,ze da sie podwinac.moze wtedy by jakos wygladaly. Szkoda,ze nie przylegają jalos bardziej. No mowie-rano bylam vardziej zadowolona a teraz popoludniu to tak mysle,ze te wieksze trzeba by oddac i polowac gdzies na alladynki/haremki przewiewne. Badziewiaste te szorty z lidla. Na necie np.allegro pokazuja ladniejsze ciazowe ale wiesz-nie na mije gabaryty i cellulit.ja noszę rozmiar 36 i raczej mam szczupłe nogi, a wyglądam bardzo źle w nich.
08.05.2020 - 24+1 - 620g
04.06.2020 - 28+0 - 1110g
02.07.2020 - 32+0 - 1800g
30.07.2020 - 36+0 - 2780g
20.08.2020 - 39+0 - 3300g
-
Lola. wrote:Evva do kiedy ta promocja w newbie? Tylko na przecenione? Kurde zamówiłam u nich w normalnej cenie ostatnio.
02.16 jest z nami nasze szczescie
wrzesień 2019 powrót po rodzeństwo beta 2,3
11.12.2019 punkcja 10 oocytów, zapłodniło się 7, 4 doszły do blastki. 16.12.2019 transfer 2AA, mamy 3 mrozaczki
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
14dpt beta 1067, prog 73,9
19dpt mamy pęcherzyk 10mm i pęcherzyk żółtkowy 2,5m
27dpt jest ❤ -
Piekne ubranka wybralyscie dla dzieci. Mi zostaje tylko wypakowanie kartonow po synku, bo dla niego szykowalam wyprawke uniwersalna (kolory biale, szare, pastelowe:np jasny zolty, zielony, fioletowy)
Nie chcielismy znac plci. Teraz tez nie chcemy i najwyzej po porodzie dokupimy jakies elemeny dla dziewczynki.
Moj sredni syn, jako, ze w tym roku konczy podstawowke (4 kl) to byl dzis pierwszy raz w szkole. Bylismy troszke zaniepokojeni jak sobie poradza nauczyciele np na przerwie. Ale wyszlo super. W calej szkole bylo tylko 10 uczniow (jutro druga czesc) i nauczyciele. Gdyby ktos nie mial maski to opiekuni maja w rezewie. Dzieci siedza z przerwami 1,5 metra od siebie. Nawet wychodza z sali z przerwami w czasie.
Moze jutro uda mi sie wrzucic zdjecie brzucha. Rosnie w zastraszajacym tempie 😂
29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
nick nieaktualnyŚliczne te ubranka z newbie 😍
Ja kiedyś też nie lubiłam ciuchów chlopiecych w dinozaury, auta i te dziwne postacie z bajek. Ale syn ma prawie 4 lata i ma mega radochę z takich ciuchów 😀
I najczęściej kupuję mu do latania na dworze lub do przedszkola ciuchy typowo chłopięce że Smyka, Pepco, właśnie z dinozaurwm, itp.
A od święta, na wyjścia itp.najczezciej zara, Reserved, bo są właśnie jednolite, fajnie można je skompletować i jest eleganckoJaśmina, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Evva wrote:Na przecenione promocja. Stacjonarnie meskich duuuzy wybor i w olimpie i na zana w lublinie 😊 jakbym miala miec chlopca to chyba jeszczw bardziej bym sie oblowila bo wiekszy wybor 😆08.05.2020 - 24+1 - 620g
04.06.2020 - 28+0 - 1110g
02.07.2020 - 32+0 - 1800g
30.07.2020 - 36+0 - 2780g
20.08.2020 - 39+0 - 3300g
-
Zajecia szkolne sa normalnie od 8 do 13 i dzieci nie maja maseczek w klasie. Tylko na przerwie musza zakladac i starac sie zachowac odstep. Za 2 tygodnie podobno ma zaczac 3 klasa a za miesiac reszta.29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
Ounai wrote:Natalii, dobrze mówisz. Póki dzidziuś to można ubierać po swojemu. Mój też ponad 4 lata i co? Ma adidasy świecące z Psim Patrolem. Bo był ryk na całego, że on marzy o takich, koledzy w przedszkolu mają i on też chce. I złamałam się. Tak samo jak się złamałam na koszulki z Psim Patrolem, z Blazem itd. Po co mam słuchać ryku przez pół poranka skoro mogę tego uniknąć 🙈
Dwa dni temu jechaliśmy do mojej babci i nalozylam mu białe Adidasy3na rzepy i on pyta czy to nowe buty, ja się zaczęłam śmiać że nie, że mamy je od września. Do przedszkola Szkoda mi było nakladac na plac zabaw, bo kupuje mu jakieś ciemniejsze zawsze też wyjściowe adidasy, te kupiliśmy chyba nie mogac nic znaleźć na wesele znajomych i tak lezaly. I zawsze ma buty do biegania po podworku, jakieś trochę tańsze albo które dostanę po kimś.
Jaśmina, ata89, Annia, AHope lubią tę wiadomość