!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do piersi.. nie bola, sa duzo wieksze. Sciemnialy mi otoczki i wogole pelne zyl. Sutki mam jakby biale, przesuszone. Ale nie ruszam ich, zeby sprawdzic czy leci. Tym barsziej, ze ostatnio i tak meczy mnie ten brzuch.
Ktos pytal o 51015. Zamawialam 01.05. W poniedzialek wydali kurierowi a dzis ma byc przesylka juz u nas.
Wczoraj nie zlozylismy tego zamowienia na allegro. Maz wrocil tak zmeczony z pracy a chcialam z nim wybierac.
Ale mam jeszcze jedno pytanie.. pieluchy tetrowe bierzecie biale czy tez jakies z nadrukami? Ogolnie chcialam juz zamowic reczniki, wszystkie pieluchy, kocyki i miec z glowy ta czesc.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Leeila ja też czekam na kasę z ZUSu. Usłyszałam to co Ty, ale ponoć ZUS ma 30 dni na WYPLATE 30 dni. Tak mi powiedziała pani na infolinii. Wniosek był złożony 16.04 więc podobnie... Konkretną kasę ostatnio miałam jak jeszcze szefowa mi płaciła. A z ZUSu dostałam tylko za 3 dni... Mój mąż już zdążył druga wypłatę dostać a ja dalej nic
-
katwie27 wrote:Kroko A to morfologia po prostu? Ja nigdy nie robię morfologii na czczo.
Tak morfologia, zawsze robiłam na czczo, ale dzisiaj nie dała bym rady bo dopiero wróciłam.
Audrey toż to prawdziwe tlumy do pierwszej kąpieli. Masakra.
Ale się uśmiałam z Twojego słownika. -
Joana nie mogłam na inną godzinę, bo u nas przyjmują same ciężarne. Poza tym bez przesady, nie obżarłam się nie wiadomo co.
Po prostu na czczo mnie mdli mocno a nie chciałam rzygać gdzieś po drodze.
Jeśli chodzi o pieluszki to ja miałam taki system że białe używałam do kąpieli a kolorowe do buzi, karmienia itd.
Chmurka śliczny zgrabny brzuszek. -
Kroko no pewnie, ze jak mialas zle sie czuc to lepiej cos zjesc 😊 to tylko morfologia ..
Szkoda, ze tak jest z tymi godzinami..
U mnie to idzie sie normalnie. Zawsze wchodzilam na otwarcie to bylam pierwsza. Ale tez juz sie stresuje jak bedzie obciazenie teraz do zrobienia..
Fajnie, bo tez planowalam wlasnie pomieszac a nie wiedzialam czy to praktyczne 😊
Chmurka piekny brzuszek 😍Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Pogoda ja jeszcze nie dostałam nic, poza tym co mam wyrównane z pracodawca, czyli to było w marcu 🤦 najgorsze to, że nie wiem czy faktycznie dostanę do 14 maja, czy coś jeszcze wymyślą. Niby mąż pracuje, mamy za co żyć ale po prostu mnie to wkurza 😂
Pap, Audrey kciuki! ❤️
Chmurka piękny, zgrabny brzuszek ☺️
Ja też kupię trochę pieluszek tetrowych z nadrukami, są takie piękne 😁 ale zrezygnuje chyba z bawełnianych, na rzecz bambusowych i muślinowych 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2020, 11:15
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, mam do Was pytanie, bo już czasem wydaje mi sie ze jestem jakaś nienormalna 😂 czy macie tak, że denerwują was teksty innych pod tytułem "pokaż brzuch", "ile przytyłaś" i takie tam? Mnie to doprowadza do szału, odbieram to jako mega ingerencję w moje ciało a inni oczywiście mówią że to życzliwa troska... dajcie znać czy macie podobnie czy może ja mam jakiś odchył w tym temacie 😉
-
Jaki polecacie podgrzewacz do butelek i laktator elektryczny?
Ollinda, moi bracia tylko tak di mnie mówią, ale oni zawsze mieli do mnie takie luźne podejście. Wczoraj rozmawiałam z jedna bratową przez tel to brat krzyczał "pozdrów naszego grubaska". Ale ja to takich rzeczy nawet nie biorę do siebie ☺ -
Chmurka wrote:A ja sie dziś witam dokładnie w połowie;)
url=https://naforum.zapodaj.net/e0996fab4584.jpg.html][/url
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Pogoda, Leeila26, Chmurka, Ptysio, Domi1995, joana, Krokodylica, Ounai, ancys85 lubią tę wiadomość
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Ollinda wrote:Hej dziewczyny, mam do Was pytanie, bo już czasem wydaje mi sie ze jestem jakaś nienormalna 😂 czy macie tak, że denerwują was teksty innych pod tytułem "pokaż brzuch", "ile przytyłaś" i takie tam? Mnie to doprowadza do szału, odbieram to jako mega ingerencję w moje ciało a inni oczywiście mówią że to życzliwa troska... dajcie znać czy macie podobnie czy może ja mam jakiś odchył w tym temacie 😉
Mi to nie przeszkadza 😉 tak bardzo chciałam tej ciąży, więc teraz dla mnie to duma chwalić się brzuszkiem 😁 Brzuch maca mi tylko mąż, bardzo to lubię 😉😁 nie wiem jak będzie jak inni zechcą macać.. 😂 -
Dziewczyny ja to chyba w tej ciąży oszalałam. Sama się do kapphal nie wybrałam że strachu poza tym jakieś małe przeziębienie mnie chyba złapało wiec boje sie ryzykować. Natomiast moja mama była przy okazji. Weszła do sklepu i była moimi oczami. Wszystko mi wysyłala i zrobiliśmy razem zakupy za ponad 200 zł. I udało się dorwać ten błękitny dresik z misiem co się w nim tak zakochałam że zdjęć chyba Loli.sporo pięknych ciuszkow mama kupiła. Co prawda dostanę je za kilka tygodni ale są! to najważniejsze. Taka radoche mam że chyba będę do wieczora z bananem na twarzy chodzić. Co ta ciąża robi z ludźmi.
Dla tych co też chcą polować to ponoć jeszcze wybór w miarę jest. Sklepy w końcu długo zamknięte były więc i więcej zostało na wyprzedaże. Powodzenia
No i miłego dzionka wszystkim. Ja zabieram się do sprzątania.Leeila26, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
nick nieaktualny