!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po wizycie.
Jak to ujęła moja gin, wszystko wraca pomału do normy więc przebadała mnie od A do Z 😁 szyjka długa, macica wysoko, maluszek ładnie rośnie- 800g. mężczyzny 😀
Zapytałam dziś o porody w moim szpitalu i u mnie cały czas były i są porody rodzinne więc kamień z serca.erre, maja2024, Pogoda, Krokodylica, pap86, joana, Chmurka, Audrey, Annia, Leeila26, Natalii, Ptysio, edka85, AHope, Asia000, Ounai lubią tę wiadomość
-
Ancys, kawał chłopa!
Ja też po wizycie, jest 600g, reszta wymiarów w porządkuI tylko 3 dni różnicy OM. W pierwszej ciąży był już znacznie większy odchył.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2020, 18:24
maja2024, Krokodylica, Pogoda, ancys85, Jaśmina, pap86, joana, Chmurka, Audrey, Annia, Leeila26, Natalii, Ptysio, edka85, AHope, Asia000, Ounai lubią tę wiadomość
-
To ja też się pochwalę 😁
Dorodny, dorodny...
Gin się śmiała, że go utuczyłam od ostatniej wizyty a ja się śmiałam, że nie tylko on przybrał, bo u mnie kilogram na plusie 🤣😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2020, 18:41
Pogoda, Jaśmina, Chmurka, Krokodylica, Annia, Leeila26, AHope, Asia000, Ounai, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam te fotki 3d. Te dzidziusie juz takie ladniejsze,ksztaltne. Pozniej te z 3trymestru tez beda superowe. Super,ze u kazdej super!
Dave ciezko doradzic. Wizyta jutro-tak blisko i tak daleko w poczuciu bolu. Na IP to moga zostawic w szpitalu tylko w przypadku zagrozenia, tak po prostu to chyba nie. Bralas nospe i ciepla kąpiel?ancys85 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt ☺ śliczne te zdjęcia 3d. A powiedzcie macie łożyska gdzie? Bo ja ostatnio mojego pytałam o 3d i mówił że przez to łożysko z przodu może nie być nic widać, nawet włączył obraz ale łożysko wszystko zasłaniało 😕 mówił że zobaczymy na następnej wizycie kłamała będzie większa ale nic nie obiecuje 😕
ancys85, erre lubią tę wiadomość
-
Audrey ja tym razem mam z tylu i czuje mocniej kopniaki a co do 3d to tez od ulozenia dziecka zalezy.jak moj lezal teraz poorzecznie to ciezko bylo jakas sensowna fotke znalezc bo w dodatku nogami albo rekami sie zakrywal.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja mam łożysko prawidłowo.
Pap, ja nie przepadam za tymi 3d, bo dziecko wygląda jak jakiś stworek obcyPamiętam jak w pierwszej ciąży lekarz tłumaczył, żeby się nie przestraszyć, bo czasem może być obraz bez ręki czy nogi, mimo że u dziecko wszystko prawidłowo.
-
Audrey ja mam na przedniej ścianie. Ostatnio na prenatalnych nie bardzo bobo pozował a dziś ładnie bawił się rączkami i się pokazał 😁😁
Z kolei jak byłam w ciąży z córką to lekarz mi powiedział "jak chce Pani ładne zdjęcia 3D to proszę położyć się na boku" i tak się kręciłam przez chwilę aż córa zapozowała 😜
-
joana wrote:Ojej przelozyli czy ja zle zapamietalam??
Ja mam łożysko na ścianie tylnej i to 3D nawet nieźle wychodzi o ile synek chce zapozować.
I wstępnie z mężem ustaliliśmy, że będzie Mikołaj. ❤️joana, AHope, Asia000, Ounai, ancys85, maja2024 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Super imię 😊
Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze 😘
Co do lozyska to nawet nie wiem gdzie jest. Lekarz nie mowil a ja nie pytalam.
Fotki sa rozne. Np wczoraj udalo sie zlapac kawalek buzi, bo zaslanial raczkami.
A ostatnio byl do nas plecami do brzucha mojego i nie bylo wogole widac.Annia lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Piękne dzieciaczki! ❤️
U mnie łożysko na tylniej scianie, mała na zdjęciu ładnie zapozowała, nawet udało jej się wcielić w rolę dziewczynki, a nie kosmity bo na USG to różnie bywało 🤣 nie określe się co do ruchów, bo nie wiem jak to jest mieć łożysko na przedniej ścianie 😉 u nas też imię wybrane - Amelka zostaje na 100% 😉pap86, erre, Asia000, ancys85, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam ważne pytanie. Mąż dziś tynkowal ścianę. I niby już od półtorej godziny się wietrzy i jeszcze drugie tyle się będzie wietrzyć ale nie wiem czy mogę spać na tym samym piętrze czy iść spać do mamy. Niby na tym rynku pisze że schnie w 90 minut ... Ale ja się nie znam a nie chce zaszkodzić maluszkowi. Jutro jak mąż będzie malował to na pewno będę spala u mamy, ale dziś nie wiem... Niby nie śmierdzi w chałupie ale się obawiam... Z drugiej strony u mamy jest strasznie niewygodne łóżko to raz a dwa wolę spać z mężem niż z mamą;P
-
Chmurka wrote:Dziewczyny mam ważne pytanie. Mąż dziś tynkowal ścianę. I niby już od półtorej godziny się wietrzy i jeszcze drugie tyle się będzie wietrzyć ale nie wiem czy mogę spać na tym samym piętrze czy iść spać do mamy. Niby na tym rynku pisze że schnie w 90 minut ... Ale ja się nie znam a nie chce zaszkodzić maluszkowi. Jutro jak mąż będzie malował to na pewno będę spala u mamy, ale dziś nie wiem... Niby nie śmierdzi w chałupie ale się obawiam... Z drugiej strony u mamy jest strasznie niewygodne łóżko to raz a dwa wolę spać z mężem niż z mamą;P
A co to za tynk? Bo ja to jestem na bieżąco i tynk nie wyschnie w 1,5h, chyba że jest bardzo bardzo cienko ale 1 dzień i tak dobrze poczekać. Nawet gips w tyle nie wyschnie. Zawsze możesz zamknąć drzwi, na dole położyć ręcznik aby dołem nie wiało a w samym pokoju otworzyć okno. Farba to już co innego. -
A nie wiem. Nie znam się totalnie. Na opakowaniu jest napisane Gipsowa zaprawa tynkarska Goldbang czy jakoś tak;P Na noc nie zostawimy otwartego bo ma być dziś 0 stopni i nam się piec załączy:/ póki co się wietrzy..ale na noc trzeba będzie zamknąć.. zamknac drzwi do sypialni i zatkać ręcznikiem moge ale czy to wystarczy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2020, 20:54
-
Chmurka z tego co piszesz, to nie jest w tym pomieszczeniu, w którym będziesz spać. Zamknęłabym drzwi i spałabym. Farba faktycznie co innego, strasznie śmierdzi jeszcze przez jakiś czas po malowaniu.
-
No nie. To jest w kuchni . Kuchnia jest otwarta na przedpokój. A z przedpokoju są drzwi do sypialni w której bym spala.
Narazie jesteśmy na piętrze.. zobaczę później czy jak zejdę na dół to coś czuc . Jak nie to faktycznie zamkne drzwi tylko w sypialni. Bo jutro i pojutrze będzie malowanie to już na pewno będę spać u mamy. Ale nie widzi mi się spać trzy czy cztery noce więc chciałam tylko tyle ile trzeba:P
Dziękuję za Wasze zdanie;*