!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Leeila26 wrote:😉 u nas też imię wybrane - Amelka zostaje na 100% 😉
Jezeli chodzi o foteliki do auta to co sadzicie o foteliku z baza Avionaut pixel? Jest lekki lzejszy od tych maxi cosi i cybexow moze ktoras juz ma taki albo cos slyszala? -
Audrey, tak jak dziewczyny radzą kup lepiej glukozę smakową. Któraś tez pisała, że ginekolog polecił jej kupić Gluco Test czyli taka gotowa do wypicia w butelce. Mi tez ja gin polecił i kupiłam pomarańczowa. Wiadomo słodkie to strasznie, ale w porównaniu do zwykłej która piłam w pierwszej ciąży to niebo a ziemia.
-
A my niby postanowiliśmy ze będzie Staś, ale jakoś naszły nas ostatnio wątpliwości...
ale też brak innych pomysłów...
W pierwszej ciąży też bardzo nam się dla córci podobało imię Amelka, ale odstraszyło nas to że dużo ich dookoła. I mamy AnastazjęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 09:45
-
Dave, oby się wyjaśniło co Ci dolega. Ale nie życzę problemów z nerkami. Ja miałam jakieś 10 lat temu piasek w nerce, sam się wypłukał, ale raz prawie zemdlałam z bólu na ulicy. Pierwszym objawem był problem przy siusianiu, ale nie zwróciłam na to uwagi.
-
U mnie w labu juz mieli smakową glukozę. Nastawiłam się do krzywej raczej krytycznie, a byłam mile zaskoczona. Czasami przyjdzie mi smak na Pepsi w szklanej flaszce, ale ogólnie nie pije słodkiego tylko wode.
My natomiast nie mieliśmy pomysłu za bardzo na imię dla chłopca, Amelka zagościła w głowie od samego początku 😉 cieszę się, że nie muszę wymyślać 😂
Dave kciuki, daj znać! ❤️ -
Freja000 wrote:tez dostanę w prezencie i chcę obejrzeć joolz day 3, bugaboo fox, jakieś thule, chociaż 3 kołowce raczej nie... wolałabym samą gondolę, ale tak się nie da...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Daj znać jak obejrzysz Joolza i Bugaboo jak wrażenia, bo też się nad nimi zastanawialiśmy.
Annia, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Zabka_89, Pogoda, Ptysio, Chmurka, pap86, Krokodylica, edka85, maja2024, Annia, erre, Jaśmina, Asia000, ancys85, joana, Domi1995, AHope, Natalii lubią tę wiadomość
-
O tym avionaut pixel coraz częściej słyszę i póki co dobre opinie, pytanie czy do samochodu pasuje. Ja bym brała jakby pasował. Nam też niby teściowa chhce dać na wózek, ale nie wiem czy ja chce... Później będzie gadanie, że ona kupiła i będzie sobie dawala prawo w kwestii opieki nad dzieckiem, a jak jej się w czymś sprzeciwimy do będzie gadać, że jesteśmy niedlwdzieczni, bo ona nam tyle pomaga bla bla bla... A z drugiej strony wiem, że chce coś dać swojemu wnukowi, żeby czuła się potrzebna i żeby miała jakiś wkład... Niby dają to brać, ale zależy od kogo brać... Jak nie dostanę kasy z zusu to chyba nie będę miala wyjścia 😂😂
-
Jak Ci chce dac to bierz poki daje a jak ma Ci sie wtracac to i tak to zrobi takie uroki tesciowej.
Od kilku dni mam bardzo wysoki puls dzis to juz w ogole 119 i czesto boli mnie glowa. Zglaszalam juz to mojej lekarce ze z reguly mam wysoki puls tak kolo 100 i ze boli mnie srednio co 3 dzien glowa ale w sumie mowila ze powinnam isc do neurologa ale ze koronawirus itp i tak mi zaleci po ciazy rezonans no ale dzis to juz w ogole 119 i to powtorzylam wyszlo podobnie ogolem dobrze sie czuje jak mnie glowa nie boli nawet przy tym wysokim pulsie ale co to moze byc? Ma ktoras tak podobnie? Wizyte mam w poniedzialek wiec juz poczekam cierpliwie ale troche sie martwie.Pogoda lubi tę wiadomość
-
Sliczne brzuszki! Leeila wyhodowalas cudny!
u Ouinai jak na 26tc to elegsncki maly
Zabka jakie masz cisnienie? Ja tez mam puls kolo 100 ale w ciazy tak moze byc. 120to raczej przy wiekszym wysilku.joana, Ounai lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt