!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja po wizycie. Szyjka tak samo długa jak ostatnio i zamknięta, doktor powiedział, że dobrze, że przyszłam bo te twardnienia lepiej sprawdzić, żeby cyt. nie obudzić się z pęcherzem płodowym w pochwie, ale jeśli szyjka trzyma to generalnie się tym nie przejmować, że są normalne. Mówił, że macica sobie ćwiczy i że typowe jest, że czuję to bardziej jak się położę i generalnie mam się nie przejmować,do 10 takich twardnień dziennie może być. Mówił, że no spa na to nic nie da, ewentualnie magnez, ale że on też jest sceptyczny co do magnezu, że najczęściej poprawia samopoczucie tylko.
Leeila26, Pogoda, erre, Chmurka, Krokodylica, Asia000, ancys85, Audrey, maja2024, Ounai, Natalii lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja mam dla starszego fotelik avionaut glide czy jakos tak i jestem zadowolona. W swoim aucie nie mam isofixa wiec na pas zapiety i naprawde ladnie sie trzyma wiec generalnie firme od avionauta moge polecic.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
A to mój 24 tygodniowy brzuchol.
Ja bym bardzo chciała Avionaut Pixel, ale któraś z Was pisała, że do BMW nie pasuje. 😥 Oczywiście pojedziemy do sklepu fotelikowego na przymiarki, ale już liczę się z tym że Avionaut odpada.Pogoda, erre, Leeila26, Krokodylica, Asia000, pap86, ancys85, edka85, maja2024, Ptysio, joana, Chmurka, Ounai, AHope, Natalii lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Super brzuszki, nie tak dawno dopatrywałysmy na zdjęciach czy już widać 😁 a tu już solidne ciężarówki 😁😊 Wasze takie zgrabne, u mnie zgrabnosci nie ma co szukać 🤣 wywaliło mi strasznie.
Mam tez w bliskiej rodzinie dwie Zuzię i potwierdzam to, co pisze Kroko 😉👍 coś chyba jest w tym znaczeniu imion.. jak czytalam znaczenie imienia Amelia to kropka w kropke charakter mojego męża 🤣 więc chyba dobrze wybraliśmy.. 😉Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie, wiecie może do którego tygodnia kształtuje się/rośnie/wydłuża się szyjka macicy? 😁 W sensie kiedy osiąga ostateczny wymiar?
-
Ja cisnienie mam bardzo dobre okolo 90 na 70 wiec nie wiem co mi ten puls tak wywala duzy jedynie co mi przychodzi do glowy to tsh bo mam hasimoto i bralam dawki w ciazy 37.5 to mi tsh wskoczylo na 0.21 a po zmiejszeniu dawki do 25 to teraz mi wyszlo tsh 0.380 wiec nadal za nisko i endokrynolog mi juz kazala brac pol tabletki tylko ale to dopiero drugi dzien tak biore ale moze to te dziwnie niskie tsh powoduje moje skoki pulsu.
Ladne macie brzuszki:) Jezeli chodzi o twardnienia to ja raczej nie zauwazylam takich u siebie ani zadnych przedwczesnych skorczow itp bardziej boli mnie jak duzo pochodze to w pachwinach ale to smieje sie ze wychodzi mi to lezenie 3 miesiace na kanapie i ten brak ruchu i jak troche pochodze to zaraz zakwasy mam no ale ja od poczatku ciazy wymiotuje i do tej pory mi sie to zdaza tak wiec nie bylo wyjscia trzeba bylo tylko lezec bo inaczej wizyta w toalecie. -
Udało mi się w końcu przejrzeć najmniejsze ubranka po córci. Szczerze to myślałam, że mam dużo więcej neutralnych
A to oznacza, że czekają mnie większe zakupy
Do tej pory byłam w tym temacie ostrożna, ale dziś wstąpiłam do jednego sklepu i troszkę poszalałam. Akurat dziś przyszło też zamówienie ze sklepu internetowego
Rozmiar 56:
Rozmiar 62:
I rozmiar 68, bo były całkiem przyjemnie przecenione
ancys85, Krokodylica, maja2024, Leeila26, joana, Ptysio, Pogoda, Chmurka, Jaśmina, Ounai, Domi1995, AHope lubią tę wiadomość
-
Ja mam twardnienia codziennie, gdy się wkurzę albo się fizycznie przemęczę.
Kroko, zazdraszczam brzuszka, ja dzisiaj nie mogłam skarpetek założyć 😂
I mój:
Asia000, ancys85, pap86, Krokodylica, maja2024, Annia, Leeila26, joana, Ptysio, Pogoda, edka85, Chmurka, Jaśmina, Domi1995, AHope, Natalii lubią tę wiadomość
-
Jak wszyscy to wszyscy 😉 Mój prawie 24 tygodniowy. O dziwo wyszedł tu całkiem zgrabny choć taki nie jest 🤣
Sorki za "łazienkowe" zdjęcie ale związku z przeprowadzką mąż już rozebrał drzwi od szafy z lustrem 🤣😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 14:45
ancys85, Krokodylica, Asia000, Leeila26, joana, Ptysio, pap86, Pogoda, edka85, Chmurka, Zabka_89, Domi1995, Ounai, AHope, Natalii lubią tę wiadomość
-
Asia Twój też jest pięknych rozmiarów!
Kto jeszcze? Kto jeszcze!?Asia000 lubi tę wiadomość
-
Ja za wykończenie i wyposażenie mieszkania 65m zapłaciłam około 55 tyś. I w tym już kuchnia wyposażenie łazienka łóżko kanapa stół krzesła podłogi no wszystko. Wsniesliśmy tylko z kawalerki lodówkę bo była nowa telewizor i to tyle. Tyle że wykonczenie miałam za darmo wszystko zrobił mój brat z mężem.Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo