!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, opuszczam Was.. wczoraj w studniówkę, dokładnie 6 miesięcy po tym, jak się dowiedziałam, straciłam małą. Odeszły mi wody, jak dojechałam karetką do szpitala, to serduszko już nie biło. Malutka od 3 tygodni się nie rozwijała. Przestała niedługo po badaniu II trymestru.. przyczyna nieznana. Było naprawdę miło, polubiłam Was, ale nie jestem w stanie psychicznie czytać co u Was.. Trzymam kciuki za Wasze szczęśliwe rozwiązania i jeszcze raz dziękuję
-
Chmurka, pytałam dzisiaj o ruchy położonej. Jak dziecko ma bardzo aktywny dzień to normalne jest że następnego dnia jest leniwe i prawie cały dzień śpi. Poza tym chyba podobnie jak ja masz łożysko na przedniej ścianie więc jak dziecko się nieraz inaczej ułoży to już słabiej czuć ruchy ☺
N4dzieja, bardzo mi przykro, aż się rozpłakałam 😟 rozumiem że nie chcesz się już udzielać i czytać jak nam się powodzi. Mam nadzieję że szybko wrócisz do siebie nawet nas odwiedzisz z jakąś dobrą wiadomością ☺ trzymam za Ciebie mocno kciuki i powodzenia ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2020, 20:06
-
N4dzieja wrote:Dziewczyny, opuszczam Was.. wczoraj w studniówkę, dokładnie 6 miesięcy po tym, jak się dowiedziałam, straciłam małą. Odeszły mi wody, jak dojechałam karetką do szpitala, to serduszko już nie biło. Malutka od 3 tygodni się nie rozwijała. Przestała niedługo po badaniu II trymestru.. przyczyna nieznana. Było naprawdę miło, polubiłam Was, ale nie jestem w stanie psychicznie czytać co u Was.. Trzymam kciuki za Wasze szczęśliwe rozwiązania i jeszcze raz dziękuję
O nie 😭😭😭 strasznie mi przykroliczyłam na to, że takich wiadomości już nie będzie... Trzymaj się mocno ❤️
-
N4dzieja wrote:Dziewczyny, opuszczam Was.. wczoraj w studniówkę, dokładnie 6 miesięcy po tym, jak się dowiedziałam, straciłam małą. Odeszły mi wody, jak dojechałam karetką do szpitala, to serduszko już nie biło. Malutka od 3 tygodni się nie rozwijała. Przestała niedługo po badaniu II trymestru.. przyczyna nieznana. Było naprawdę miło, polubiłam Was, ale nie jestem w stanie psychicznie czytać co u Was.. Trzymam kciuki za Wasze szczęśliwe rozwiązania i jeszcze raz dziękuję
-
Weszłam Was poczytać o to takie źle wieści... Nadzieja słowo przykro mi to za mało powiedziane... Nie mam słów. Tyle Cię mocno!
-
O matko jak toa czulas normalnie ruchy? Bardzo mi przykro. Bardzo...
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Boże, nawet nie wiem co napisać, tak mi przykro.