!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Katwie, kiedy mąż wypłynął?
Byłam wczoraj u lekarki. Do żelaza na razie nie wracamy, mam spróbować nadgonić żelazo jedzeniem, dobrze ze zaczął się sezon bobowy 🥰.
Co do porodu, to nie mam wskazań do cc, wiec jeśli ja chce, to muszę iść po skierowanie do psychiatry. Za 5 tyg pomyślimy co robimy, mam wziąć kartę wypisu z pierwszego porodu, może cis się uda zrobić. Prawdę mówiąc, to sama nie wiem ci chce i co m robić. Dzisiaj na spacerze wymyśliłam jakbym chciała, ale to pewnie marzenie ściętej głowy (mogę poczekać na naturę do 41 tc, a jak nic nie ruszy, to niech zrobią cc, już bez wywoływania, kombinowania itp (w poprzedniej ciąży wywoływali mi poród od wtorku, aż w piątek nad ranem zrobili mi cc). Nie chce już 4 dni mieć wywoływany poród, tego morza oxy i ciągłego podpięcia do ktg oraz miliarda badan ginekologicznych. Boje się, ze mi przydusza dziecko, albo zrobią za pozno cc).
-
Jaśmina ja bym poinformowała teściową, że jak nie skończy rozmawiać o Twoich prywatnych sprawach z obcymi, to nie będziesz ją informowała co u Was.
Katwie współczuję braku męża i tej wielkiej niewiadomej kiedy wróci.Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej był już z Wami.
Powodzenia w końcówce budowy i urządzaniu ponieważ to nie lada wyzwanie dla kobiety, jeszcze w stanie błogosławionym.
Ja się dziś okupiłam w bieliznę i bluzki do karmienia z H&M- są świetne- polecam 🤪😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 18:10
Jaśmina lubi tę wiadomość
-
Jaśmina nie przesadzasz. Ja bym powiedziała wprost że sobie tego nie życzę bo to dla mnie krępujące.
Katwie jejku ale Ci współczuję tego braku męża zwłaszcza że budowa na głowie. Mój ogr mnie wkurza nieziemsko no ale jednak jest.
Leeila a co to w ogóle szwagra obchodzi gdzie Ty piszesz??? Chyba bym go śmiechem zabiła po takim pytaniu.Jaśmina lubi tę wiadomość
-
erre wrote:Nie, nie, czkawka jest miarowa i trwa kilka minut. A to drżenie trwa 2-3 sekundy, jak takie wzdrygnięcie. W pierwszej ciąży też to miałam i zawsze zapominałam lekarza zapytać.
Katwie, bardzo Ci współczujęJa bym pewnie ryczała pół dnia po tej informacji a potem wzięła się za ogarnianie samej. Nie ma jakiś opcji lotów z przesiadkami?
-
Leila darowalby sobie takie pytania, bo to raczej nie jego sprawa..
Katwie bardzo Ci wspolczuje tej sytuacji 😔
Jasmina jasno powiedziałabym tesciowej, ze nie zycze sobie opowiadania takich rzeczy o mnie. Ale moge podać Ci reke, bo podejrzewam, ze i moja tak opowiada na wsi.
Dzis bylismy po baze i fotelik. Kupione i mamy juz w domu. Wzielismy avionaut pixel. A wozek chyba zdecydujemy sie muuvo slick. Ma ktoras??Jaśmina, Krokodylica, Pogoda lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Katwie współczuję, oby jak najszybciej mąż do Was wrócił.
Ja też się zastanawiałam nad avionaut Pixel ale jednak kupiliśmy Kiddy z pozycją leżącą podczas jazdy.
Nadal szukam wózka i póki co nie jestem zdecydowana na żaden. Najbardziej podoba nam się wózek espiro next. -
My bierzemy Cybex Cloud Z z obrotową bazą, rozkładany do pozycji leżącej. Mieliśmy brać Pixela, ale okazalo się że fotelik następny z Avionauta jest dużo droższy niż z Cybexa i ostatecznie cena jest taka sama a Cybex jednak wypada lepiej w testach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 19:25
joana lubi tę wiadomość
-
erre wrote:Dziewczyny, macie czasami takie wrażenie, że dziecko w brzuchu drży albo otrząsa się?
Chyba masz na myśli tzw. odruch moro. Jeśli tak, to jest zupełnie normalne, dzieciaczki ćwiczą mięśnie i ja też tak mam 👍 jakby się mokry pies otrzepywał 😂😂
A szwagra to totalnie nie obchodzi, ale on tak rzuca ,,od tak" jak przechodzi koło mnie 😂 żeby tylko gębę otworzyć 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 19:48