!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja cały dzień próbowałam jak najwięcej ogarnąć. Teraz już wykapana ogolona w każdym miejscu i o 7 wyjeżdżamy do szpitala. Trochę mi żal że jużci niepełnosprawnych będę czuć tych kopniaków i jednocześnie boję się jak ja dam radę. Trzymajcie kciuki!
katwie27, Anika, Domi1995, Pogoda, Totoro, joana, Dave87, Leeila26, erre, Maddelainen, Asia000, Audrey, ancys85, DarlAa, Krokodylica, maja2024, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
Leeila, dzięki mam nadzieje, że wytrwamy do 37 tygodnia 💪 z taką krótka szyjka lezałaś do domoszonej? Czy normalnie funkcjonowałaś?
Co do szpitala to w szoku jestem, że tylko dwie łazienki u was na cały oddział. U nas każdy pokój ma swoją łazienkę, ewentualnie dwa pokoje i na środku jest łazienka.
Ounai, trzymam kciuki! 🥰
Ounai lubi tę wiadomość
👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com] -
Nie leżałam, ale sporo ,,polegiwałam" w ciągu dnia. Fakt, że robiłam niewiele - raczej rzeczy, które można robić na siedząco np. prasowałam 😅
U nas mały ten oddział jest - tak mały, że połączony z patologią 😅 Leżałam tam w marcu i ani razu nie zdarzyło mi się czekać w kolejce, więc może nie będzie tak źle 😅 ale zazdroszczę łazienek w salach..
Ounai zaciśnięte mocno! ❤️Maddelainen lubi tę wiadomość
-
Ounai trzymam kciuki!
Mam wrazenie ze te nocr na koniec będą jiz takie nieprzespane. Niby nic sie nie dzieje, ale co chwila sie budze albo pic albo siku, do tego synek drugi raz mnie wolal do siebie. Tak sobie wlasnie przypomniałam ze jak bylam z synem w ciazy to te ostaynie tygodnie były wlasnie bezsenne, a potem po irodzenoi to juz całkiem ttlko zapałki w oczy wlozycOunai lubi tę wiadomość
-
Rozważam wyjazd na IP. Mam bóle brzucha i krzyża, aż mnie czasami zgina w pół. Wzięłam ciepły prysznic, ale zaraz po jego wyjściu ból powrócił. Generalnie chyba przyczyniło się do tego wieczorne bara bara. Wczoraj - jak wiecie - pół dnia pobolewał mnie brzuch. Po południu przeszło jak sobie poleżałam. Wieczorem był bzyk i zaraz po nim wyleciał mi zakrwawiony czop (wcześniej pisałam, że już go nie mam, ale jak widać byłam w błędzie). Następnie się umyłam i polozylam do łóżka (okolo północy). I od tej pory nie śpię, nawet na chwilę nie zmrużyłam oka, bo zaczęło mnie boleć podbrzusze. Chodzę po mieszkaniu teraz i zastanawiam się, czy to nie fałszywy alarm. Z drugiej strony chyba lepiej pojechać do szpitala na darmo niż za późno 🤔
-
Tak, leżę już na porodówce. Od razu po badaniu mnie wzięli z IP.
Anika, Pogoda, Leeila26, erre, Chmurka, ancys85, DarlAa, Szczęśliwa, Krokodylica, maja2024, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
Przyjechałam przed godz. 4 z rozwarciem 2cm, a już po godzinie mam 8 cm 🤪!!!
Anika, AHope, Totoro, joana, Natalii, Leeila26, Audrey, Chmurka, ancys85, DarlAa, Szczęśliwa, Krokodylica, maja2024, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
Edka to Ty kobito zaraz rodzisz
za godzinke dzidzius bedzie na swiecie 😍😍😍 czekamy zebys wszystko opowiedziala (jak ty w godzine z 2cm do 8dolecialas?
)
P.s.mi sie od 3:30 nie chce juz spacciezki dzien bedzie. Sniadanie musialam juz zjesc bo w brzuchu burczalo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 05:25
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Aina kupuj uzywane. Ja wystawilam post,se kupie laktator i rozne panie powystawialy ni oferty i za 60zl kupilam elektryczny tommee tippie(laktator). Lezaczek tez kupie uzywany, nie mam z tym zadnego problemu. Takie dzidziusie no to co zniszczą. Jeszcze przyjdzie czas na wydawanie kupy kasy na dziecko
ja to sie nawet ciesze jak cos upoluje w fajnej cenie uzywanego.no chociaz by jak za 60zl kupilam dwie siaty ciuszkow na 56
nówki dla dzidka to mam butelke, smoczki,pare ciuszkow, no i wozek i materac do lozeczka. Przy pierwszym synku tez mialam reczny avent-bylo spoko bo sciagalam tylko okazjonalnie bo karmilam piersią.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Edka kciuki, i daj znac jak u Was, bo juz napewno jestes razem z malenstwem ❤❤❤
Qunai kciuki za Ciebie i odzywaj sie do nas 😘😘😘
Ja dzis wizytuje ale dopiero 17...
Na opuchniete nogi nie pomoge, mi nic nie dziala 😪 a jeszcze tak puchne zw szok. Dzis chyba z tego wszystkiego zobaczylam juz na wadze +10 od poczatku ciąży 🤦♀️
A tak wogole to witam sie w 39 tc ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 06:34
Pogoda, AHope, Chmurka, ancys85, Krokodylica lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny