!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAina ja bym się nie zastanawiala i poszla na wizytę. Test lekarki jest ok, obie macie maseczki, możesz wziąć rekawiczki, każdy uwaza, wiec ryzyko zarazenia jest znikome. A to koncowka ciazy i jak sama lekarka sugerujez ze lepiej odbyć wizytę to ja bym nie przekładała.
-
Wow ale sie dzieje. Widze trwa walka o numerki. Kciuki dziewczyny!
Edka ja miałam podobnie z synem, rozwarcie mi sie zrobilo w 1,5h z 1,5cm do 7 cm. Dlatwgo ja u siebie tez licze na szybka akcje. -
nick nieaktualnyWy narzekacie, że nie mozecie spac w nocy, a ja noce odpukać mam dobre, wstaję dwa lub trzy razy na siku, ale mam pobudki o 6 rano od kilku dni. I czuje się nawet wyspana... Nie wiem, co sie dzieje. Syn na wakacjach, w końcu mam jak odespac, a wstaję przed budzikiem meza 😂
-
Ale emocje z rana! 😅
Edka powodzenia, albo już gratulacje raczej.. 😉❤️
Ounai dawaj znać!
Dzisiaj dla odmiany obudziła mnie nasza sunia.. bo mąż ją rano wypuścił i tłukła się w drzwi, żeby wejść z powrotem 🤦 Ciekawe kto będzie następny.. kota nakarmilam 🤔
Tak z dobrych wiadomości, to teściu dzisiaj wychodzi do domu 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 07:11
Pogoda, AHope, Natalii, joana, Totoro, Chmurka, DarlAa lubią tę wiadomość
-
Edka i Ounai zaciskam kciuki :* 🥰
My mieliśmy wczoraj wizytę, młoda waży 2700g, wszystkie parametry w normie. Szyjka skrócona do 1,9cm ale twarda i zamknięta. Niby nic nie wskazuje na to, żeby poród miał zacząć wcześniej, ale wiadomo jak to bywa
Co do odwiedzin, to poprzednim razem wszyscy nas odwiedzali jakoś po miesiącu dopiero. Teraz też zakładamy, że nie będzie pielgrzymek wcześniej, rodzice uszanowali naszą prośbę, więc myślę, że i tym razem wytrzymająZobaczymy w sumie jak to będzie wszystko wyglądać i jak będziemy się czuć
Za pierwszym razem miałam straszny baby blues, mąż przejął kontakt z rodziną, bo na początku jak wyszliśmy ze szpitala to dostawałam milion wiadomości 'a co tam? a jak tam? Śpi? Dużo płacze? A zdjęcie jakieś dostaniemy? A jak karmisz? Itd itp'. Mąż zdzwonił, wyjaśnił, że teraz potrzebujemy chwilę dla siebie, bo dla nas to zupełnie nowa sytuacja i jak coś, mają kontaktować z nim 🤣 Jak już poczułam lepiej, nabraliśmy wprawy to wtedy po kolei każdy przyjeżdżał
A jeśli chodzi o chrzest to jeszcze nie zapadła dokładna decyzja, ale zastanawiamy się głównie nad terminem po nowym rokuAle to tak luźnie na razie, niech się najpierw młoda urodzi. Ale już jedna ciotka też nas o to pytała, bo podobno ktoś ostatnio odciągał chrzest i jak już się doczekali tego dnia, to dziecko z płaczącego zrobiło się bardzo spokojne. Więc może im szybciej to zrobimy tym lepiej, bo dziecko będzie spokojniejsze 🤣
Maddelainen, erre, ancys85, Leeila26, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Ja coś mało sypiam ostatnio. Nie dość, że o dziwo nie padam o 22 to jeszcze dziś obudziłam się o 5 na siku i koniec... Pospane... Ale dzięki temu zobaczyłam, że edka na porodówce 😁
-
Urodziłam o 6.45 zdrową dziewuchę 😁 Jeszcze nie wiem ile waży, bo na razie 2h się przytulamy i cycujemy.
AHope, Maddelainen, Natalii, katwie27, joana, Asia000, Totoro, erre, Audrey, Pogoda, Chmurka, ancys85, ata89, Leeila26, DarlAa, Domi1995, Britty, Szczęśliwa, Dave87, Krokodylica, maja2024, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edka gratulacje!!!
edka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do opuchniętych nog to mi pomaga szczotka z Lullalove.
Serio, nogi mi puchną mniej niż w ciazy z synem, wtedy nie widziałam kostek.
Szczotkuję codziennie wieczorem, zajmuje mi to 3 minuty.
Jak widzę, że stopy w danym dniu mi puchną to szczotkuję tez rano. Nie są takie ciezkie i obolałe.
Ostatni miesiąc chodziłam w klapkach i wczoraj pierwszy raz musialam ubrać zakryte buty, bo lało. Okazało się, że w jedne nie weszlam, a drugie na styki bolaly mnie stopy, a to było rano. Stwierdzilam, ze nie wysiedzę u fryzjera kilku godzin w takich butach i założyłam na maxa poluzowane adidasy 😂
Takze myslalam, że stopy nie puchną mi wcale, a jednak obrzęk jest, tylko nie tak duży jaj w ciazy z synem i stopy nie są takie ciezkie i obolałe, wiec ja naprawdę polecam tę szczotkę.
Masuję nią tez uda i pośladki, a po porodzie dojdzie tez brzuch. -
nick nieaktualny
-
Edka gratulacje ❤ duzo zdrowia dla Was 😘
AHope gratki za wizyte 😍
Ja ostatnio prawie nie spie, co u mnie jsst dziwne, bo normalnie bylam spiochem. Zartuje, ze to juz maly mnie cwiczyc w tryb matki. Dzis jak obudzialam sie kolejny raz na siku o 4 tak koniec spania 🙈
Leila super, ze tesciu juz wychodzi ❤edka85, Leeila26 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.