!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
AHope miałam robić rybę na obiad ale chyba placki ziemniaczane wygrają 🙈 narobiłaś mi smaka 🙊
Dave powodzenia o 16:30, daj znać co i jak po 😉
Pap- starsza pani- dobre 😀😂
Ata- super babcia, że pomyślała i kupiła 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2020, 08:28
AHope lubi tę wiadomość
-
Ja nadrobię jak zwykle po południu, widziałam tylko, że u Ounai się dzieje! Kciuki!!!
Ja po wizycie, szyjka 1,5 cm, przepuszcza palec, łożysko jeszcze ok, mała ok. 3450g. Gin powiedział, że jeszcze nic się tu nie zapowiada na razie😁Anika, Leeila26, ancys85, AHope, erre, Krokodylica, joana, edka85, Asia000, Pogoda, maja2024, Szczęśliwa, Audrey lubią tę wiadomość
-
Ounai trzymam kciuki, czekamy na wieści
A mi na zgage pomógł obiad u babci. Kopytka posmazone na czerwono i do tego barszcz biały -
Pap no właśnie wiem że się zazwyczaj w nocy zaczyna i boje się tego. Ja mam mieć planowe CC. I w sumie nie pytałam ginekolog jak szybko muszę się zebrać gdyby się zaczęło wcześniej ale tak na mój chłopski rozum to chyba nie mam co czekać do ostatniej chwili tylko raczej powinnam się w miarę szybko przetransportować do szpitala żeby na spokojnie mnie przygotowali i salę itd
-
Kotka ...jak ja kocham jezdzic pod przyczepe...mamy malenka z jednym lozkiem .
A przez pandemie nie ruszylismy w tym sezonie.
Normalnie prawiwe cale lato jestesmy na campingu pod Kluczborkiem z przerwa na WładysławowoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 14:28
-
nick nieaktualnyOunai powodzenia, życzę szybkiego porodu, nagroda juz za chwilkę
Chmurka, jak masz miec planowe cc to raczej samo sie nie zacznie. A jeśli się zacznie (tez sie obawiam u siebie), to nie masz zupelnie na co czekać. Szybki prysznic i jedziesz, najlepiej nic nie jedząc, bo będą o
to pytać przy znieczuleniu.
Wiadomo, przy pierwszym dziecku to tak szybko nie idzie, ale nie ma co ryzykować.Chmurka lubi tę wiadomość
-
Natalii wrote:Ounai powodzenia, życzę szybkiego porodu, nagroda juz za chwilkę
Chmurka, jak masz miec planowe cc to raczej samo sie nie zacznie. A jeśli się zacznie (tez sie obawiam u siebie), to nie masz zupelnie na co czekać. Szybki prysznic i jedziesz, najlepiej nic nie jedząc, bo będą o
to pytać przy znieczuleniu.
Wiadomo, przy pierwszym dziecku to tak szybko nie idzie, ale nie ma co ryzykować.
Dzięki dziewczyny za potwierdzenie mojego rozumowania;P -
Widzę że placki ziemniaczane są równie zaraźliwe co pizza 😂 ja placki ziemniaczane robilam w tamtym tyg. Ale dziś chyba zrobię frytki - one mi zawsze pomagały na ból głowy 😁
erre lubi tę wiadomość
-
U nas dzisiaj 32st., a ja inteligentnie pizzę zrobiłam...
Chmurka, ja bym bardzo chciała, żeby w nocy się zaczęło, bo wtedy korków nie maNajgorzej trafić w szczycie, chyba pomyślę o wypożyczeniu hulajnogi albo zawisnę pod jakimś dronem
ancys85 lubi tę wiadomość
-
A ja bym chciała, żeby tak 4-5 rano się zaczęło 😂 oby nie jak będę się kładła spać, no bo nie ma bata - śpiąca nie jadę 😂😂
Nie lubię placków, już kiedyś chyba pisałam. A na pizzę też nie mam w ciąży ochoty, więc piszcie śmiało.. 😂 ale ani słowa o lodach! 🙉
Chmurka! 😅 Jakie ,,powoli się skraca"? Ty masz szyjkę jak stąd do Garwolina, to ja już powinnam być dawno po porodzie, najlepiej w drugiej ciąży 😂 Żebyś się nie zdziwiła jak Ci się wcześniej zacznie, tak jak ja się zadziwiam.. 😂 -
Leeila no jestem pewnie przewrażliwiona przez ten szpital. No bo skoro mnie trzymali w szpitalu i monitorowali szyjkę i skurcze i na wypisie mam ' przyjęta z powodu zagrożenia przedwczesnym porodem' to jednak wchodzi to na łeb;P
I tak samo moja ginekolog jak mi mówi żebym brała luteinę i nospe i polegiwala i mamy nadzieję że wytrwam do tego 6.09 a jeśli chodzi o planowe CC to ona raczej watpi to też jakoś w głowie to siedzi;P