🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem naturalną blondynką i moje włosy na ciele to raczej meszek ale w ciąży pojawił mi się jeden czarnuch na brzuchu i kilka na udach, tak więc hormony szaleją. Poza tym włosy na głowie i bikini szok. Farbowałam włosy kilka dni przed pozytywnym testem czyli koło 20 stycznia i już mam mega odstost a włosy na bikini to już całkowita tragedia, zostawiłam tysiące złotych na zabiegi depilacji laserowej i jedna wielka porażka. Od około roku co 2 msc chodzę na depilację woskiem i w najbliższą sobotę też idę bo moja kosmetyczka obsługuje ciężarne, w ciąży w dwa dni rosną tyle co normalnie w tydzień 🙈
-
Paula. wrote:Dziewczyny mamy do Was takie bardziej krępujące pytanie.
Czy Wam też rosną twarde pojedyncze włoski na brodzie ?
Nie powiem czasem przed ciążą zdążyły mi sie jakies dwa pojedyncze, ktore wolno odrastały.
Ale teraz to jest masakra. Przejechałam palcami i aż sie wystraszyłam. Patrzę do lusterka a tu masakra. Usunęłam je sobie pinsetką, ale wiem ze szybko odrosną, bo niedawno je wyrywałam i powinnam miec jeszcze spokoj a tu coś strasznego.
Nawet brwi przydałoby sie wyregulować gdzie juz kilka miesięcy nie mialam skubanych bo nie było takiej potrzeby.
Ja mam, taki 1 😉 ale raczej wolno rośnie- też sobie go wyrwałam i poki co nic nie czuje. Chyba po prostu hormony szaleją. -
Dobrze wiedzieć ze nie tylko mnie te włoski męczą, bo serio dziś jak zobaczyłam to sie wystraszyłam aż.👩32 👨🏼34 👧9 & 🐈🐈⬛
👼02.2015 (10tc) & 👼06.2016 (6tc)
👶💜 33tc - 19.12.2017
Starania od 2024
04.2025r - klinika
08.2025r - stymulacja IVF
20.08 - transfer zarodka 4AB; 27.08 - ⏸️; 28.08 -🩸6.5 ; 30.08 - 3,3💔
02.01.2026 - transfer Zarodka 5BB ❄️🩵
5dpt ⏸️
7dpt beta 86,4 ❄️
10dpt beta 342,6 ❄️
15dpt beta 4464 ❄️ prog 13,60
20dpt beta 22295,8❄️ prog 13,39
24dpt beta 52137,4❄️ prog 21,75
25dpt - nagłe krwawienie, ale jest 💗
31dpt - CRL 1,15cm 💗
3❄️
🍀pozytywne myśli przyciągają pozytywne skutki 🍀

-
Wróciliśmy z wyjazdu. Wczoraj jak więcej pochodzilismy to wieczorem aż macica mi twardniała. Objawy jakby słabsze. Piersi bolą ale czasami wydaje mi się że mniej. Brzuch dziś bolał jak wracaliśmy do domu. Ale w ciągu dnia nie boli. I oczywiście już panikuję. Cukry stabolne i wkręcam sobie, że co jeśli to nie przez dietę tylko przez to że coś aię stało? Matko, w żadnej ciąży tak nie miałam. Byle dotrwać do odczuwania ruchów, wtedy już człowiek spokojniejszy.
-
KarolinaKika wrote:Laurelii powiedz masz na imię Laura ? Jeśli tak to uwielbiam to imię , jest piękne
moja córkę tak nazwałam 
Hihi, nie mam tak na imię, ale tak damy na imię naszej córeczce jeśli będzie 👧🏼 💖
tak jak i u Ciebie w takim razie 🥰
Kocham to imię miłością wielką 😁
Ouani właśnie miałam Cię wywołać do tablicy jak pobyt ? Ale już opisałaś więc wszystko wiemy✨
Kiedy kolejna wizyta?
Ojej dziewczyny a myślałam że mnie pocieszycie że z smakiem będę wcinać obiadki, bo na ten moment to jem coś żeby jeść 🫢😌
Marzy mi się pyszny obiad a boję się że jak go zjem to go zwymiotuję więc nie jem 😅 -