🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai to rzeczywiście intensywny miałaś ostatnio czas. Najważniejsze, że po odpoczynku jest lepiej. Dobrze, że trochę ciuszków masz bez plam. U nas, czy to było z nexta, smyka, c&a, pepco, czy z Sinsay, wszystko żółte 🙈
Ja nie mam pojęcia w czym będzie spać nasza dziewczyna. Mam łóżeczko, które odmalujemy. Ogólnie to łóżeczko ma 18lat i jest po mojej kuzynce. 😁 Teraz będzie w nim spało 4 dziecko 🙉 ale jest naprawdę super i porządne. Kupiliśmy dla syna inne, nowe, mimo że to dostaliśmy, to już dawno teściu napalił nim sobie w piecu- takie to było gówno za przeproszeniem 🙈 mamy jeszcze Chicco baby hug i koleżanka chce nam dać kosz Mojżesza. Czyli na początek będzie w czym wybierać. Nie wykluczam, że po czasie stwierdze, że chce jednak dostawkę 😅
Jutro w końcu wyczekane połówkowe. Cieszę się, że zobaczę malutką,ale jest lekki stresik. Po badaniu jedziemy oglądać wózki 🥰 fotelik mamy od siostry, musimy dokupić tylko bazę, bo oni zostawiają sobie do kolejnego fotelika.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja, 21:45
-
Ja też odpoczywałam cały dzień. Głównie na leżąco, przeorał mnie ten ostatni czas. Głównie czytałam Kaczogród albo składałam LEGO 😄
Czuję się jeszcze przeziębiona, więc zostaję dwa dni w domu. Jak jutro bym poszła do roboty w te zarazki szpitalne to pewnie by mi się bardziej rozkręciło, a tego chce uniknąć.
Ja też czasem potrzebuję takiego dnia odpoczynku jak dzisiaj 🥵
Ounai fatalnie z tym brzuchem, jakby się nie poprawiało to jedź do szpitala. Ciąża ciążą ale to czasem mogą się inne rzeczy dziać, wyrostek robaczkowy, uchyłki zapalone itp.
Ja do wyprawki w ogóle nie podchodzę. We wtorek osiągnę ten dzień kiedy moja psiapsia urodziła Ignasia. Staram się o tym nie myśleć, ale mi myśli same uciekają. -
Ouani z tą paka ciuchów to tak tak ja wiem że to Wasze po dzieciach, ale „” powiedziałam dostać.
Też się zaczęłam martwić tym jak opisujesz te bóle. Kurcze, odpoczywaj na miarę możliwości. Mąż niech wysługuje trochę teraz.
Opis tej nocowanki i tego jak ta mama dziecka chciała Ci podpowiadać jak masz dzieci zabawiać..no..eh 🤣
Powodzenia u dziewczyn które mają wizyty w tym tyg. i badania połówkowe, czekamy na relacje🫶
Ja nie wierzę że zaczął się nam 6 miesiąc 🙈
Ale ja czuję zmęczenie materiału u siebie. Za wiele naraz nie robię po prostu bo mnie to męczy 🤣
Aaaa i outlander mój ukochany serial przez x lat. Ale mam do niego powroty i upadki jak z każdym który czasem na sezony które są poprostu przeciągane. Ale uwielbiam mimo to.
-