WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Vlinder wrote:Witam w Nowym Roku, niestety dla nas nie zaczął się tak jak byśmy chcieli, wczoraj nastąpiło u mnie samoistne poronienie. Antonina38 proszę wykreśl mnie z tabelki.
Wam życzę spokojnych ciąż
Chcialam zacytować nie polubić. Bardzo mi przykro wiem, że nic Cie teraz nie pocieszy. Jestem myślami przy Tobie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vlinder strasznie mi przykro Właśnie tego się boję bardzo ehh
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Antonina mogę spytać z ciekawości jaki test robiłaś,że tak szybko udało Ci się zobaczyć 2 kreski ? Ile byłaś dni po owulacji? Ja byłam 12dpo i test z nieporannego moczu
Jutro mam wizyte to sie okaze czy faktycznie mam termin na 1 jak bbf mi wyliczyloWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 12:47
-
nick nieaktualny
-
Vinder przykro mi
Dziewczyny jednak okresu brak. Rano troche plamilam ale od tamtej pory sucho.
Zrobilam rano ten test i kreska byla widoczna tylko pod światło a teraz tak spojrzałam na ten test i zrobila się wyrazniejsza. Wiem ze test po czasie jest nieważny ale juz sama nie wiem co myśleć. Niestety na betę nie mam jak isc bo mała chora i nie mam co z nią zrobić a mąż dopiero po 17stej wraca z pracy. Ta niewiedza mnie przeraża
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
joasia8966 mówię Ci to będzie piąta dzidzia
-
Vinder przykro mi .
Joasia 8966 żeczywiście niewiedza jest najgorsza .Tak myśle jak dziewczyny zrób kochana jeszcze jeden test z porannego moczu a jak będziesz mieć okazje udaj się na betę albo do ginekologa . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tym podwajaniem to różnie bywa. Ale dziękuję za wszystkie dobre myśli, kciuki i modlitwy. Beta skoczyła z 1202 na 5186. Jestem najszczęśliwsza na świecie
Mum2b, Tasia86, snowwhite, JustynaG, Antonina38, Majka86 lubią tę wiadomość