WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVinder Tak bardzo mi przykro, wiem co czujesz Trzymaj się i dużo odpoczywaj
Malgonia Gratuluję! Piękny przyrost, dobrze że wszystko jest w porządku Pewnie dzisiaj zobaczysz już swoje maleństwo!
Ja też pierwszy test jaki wykonałam to był PinkTest z bladą kreseczką Ostatni test jaki wykonałam to był BoboTest już z ładną drugą kreskąMalgonia lubi tę wiadomość
-
Mum trzymam. Zdecydowanie skuteczniejsza jestem w trzymaniu za kogos niz za siebie
Ja pierwszy raz zobaczylam dwie kreski jak juz 5 dni wiedzialam ze jestem w ciazy. Przed beta wychodzily mi calkiem biale. -
Malgonia, jak dobrze cieszę się że beta ładnie skoczyła. Mum, kciuki zaciśnięte Ja się przyznam, że zrobiłam tylko dwie bety i raz progesteron. Za dużo mnie stresu kosztują obserwacje jak beta przyrasta. Teraz już pokornie czekam na piątkowa wizytę czy zarodek jest tam, gdzie powinien.
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Izabelle ja tez miałam taki plan, ale przez Swieta, Nowy Rok i jak udalo mi sie znalezc luke zeby zrobic badanie w odstepie 48h to wyszlo zle. Ale ta byla ostatnia
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Z tym podwajaniem to różnie bywa. Ale dziękuję za wszystkie dobre myśli, kciuki i modlitwy. Beta skoczyła z 1202 na 5186. Jestem najszczęśliwsza na świecie
No jasne, że różnie, tutaj odniosłam się po prostu do konkretnego pytania Antoniny, czy jej przyrost nie jest za niski. Generalnie, gdy nie ma wskazań nie warto tej bety obsesyjnie oznaczać, bo lubi płatać figleMalgonia lubi tę wiadomość
-
Antonina38 wrote:Witajcie dzisiaj zrobiłam test ciążowy I jestem w szoku, wyszedł pozytywny
Termin 1.09ZAPRASZAM WRZEŚNIOWE MAMY
Jest nas: 17
TP. 27.08.2018
snowwhite
TP. 28.08.2018
Paulla89
Mamaawiki
TP. 29.08.2018
Lemon_Sunset
TP. 30.08.2018
Bass
TP. 01.09.2018
Antonina38
TP. 02.09.2018
Malgonia
Lady_Dior
Malinkaa
TP. 06.09.2018
emka29
Izabelle
TP. 13.09.2018
Tasia86
Termin porodu?
Anaitat
Mum2b
joasia8966
Kadża
VlinderMalgonia, Antonina38 lubią tę wiadomość
08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
U mnie dziś już delikatne mdłości się pojawiły dopiero popołudniu odpuściły. Jestem tak bardzo szczęśliwa że jestem w ciąży, ale nadal to do mnie nie dociera, że wreszcie się udało. Jakbym stała obok samej siebie Dziwne to
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Izabelle wrote:U mnie dziś już delikatne mdłości się pojawiły dopiero popołudniu odpuściły. Jestem tak bardzo szczęśliwa że jestem w ciąży, ale nadal to do mnie nie dociera, że wreszcie się udało. Jakbym stała obok samej siebie Dziwne to
Ja też. Przez ostatnie miesiące myślałam tylko o tym. Już nic mnie nie cieszyło. Chciałabym na cały świat wykrzyczeć
Izabelle lubi tę wiadomość
-
A ja z troche innej beczki. Te 3 ciąze ktore poronilam prawdopodobnie byly przez polip w macicy. 20 listopada mialam usuwanie go i wyslane do badania histopatologicznego. I dzisiaj dzwonili mi z przychodni ze wyniki juz sa, lekarz sprawdzil i ze chce sie ze mna zobaczyc za 3 miesiace. Oczywisice nie wie on ze juz jestem w ciazy i jestem umowiona na poniedzialek. Ale czy myslicie ze jak dopiero za 3 msc by chcial widziec to wyniki wyszly raczej ok? Wydaje mi sie ze jakby sie cos dzialo to by chcial odrazu no ale po co w ogole skoro jest ok. I sie bede martwic do poniedzialku
-
Malgonia wrote:Z tym podwajaniem to różnie bywa. Ale dziękuję za wszystkie dobre myśli, kciuki i modlitwy. Beta skoczyła z 1202 na 5186. Jestem najszczęśliwsza na świecie08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
Izabelle wrote:U mnie dziś już delikatne mdłości się pojawiły dopiero popołudniu odpuściły. Jestem tak bardzo szczęśliwa że jestem w ciąży, ale nadal to do mnie nie dociera, że wreszcie się udało. Jakbym stała obok samej siebie Dziwne to
Izabelle lubi tę wiadomość
-
Bass, gdyby wyniki były złe, to myślę, że wezwaliby Cię natychmiast na wizytę. Do poniedziałku nie zostało dużo czasu. Lady Dior, jak zrobiłam test i wyszły 2 krechy, to patrzylismy z mężem na to zjawisko w szoku takim, że nie było mowy o podskokach pod sufit
-
Bass mysle że wszystko jest napewno w porzadku bo jak by były złe wyniki to napewno lekarz nie czekał by 3 miesiace tylko chciałby odrazu działac .
-
Malgonia wrote:Z tym podwajaniem to różnie bywa. Ale dziękuję za wszystkie dobre myśli, kciuki i modlitwy. Beta skoczyła z 1202 na 5186. Jestem najszczęśliwsza na świecie
Po co było tyle zmartwień
Zdaj relację po wizycie u gina.Malgonia lubi tę wiadomość
-
Malgonia nadal trzymamy kciuki
Bass myślę,że dziewczyny już Cię uspokoiły
Mi się marzy księżniczka ale wiadomo-zdrowie najważniejsze...Malgonia lubi tę wiadomość