WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamaawiki ja moja próbuję uspac we wozku od pół godziny i wreszcie jest szansa na sen bo przestala sie krecic w nim
Chce juz isc spac co by noc szybko minęła bo w planach mam rano powtorzyc test tym razem strumieniowy.
Antonina kciuki za jutrzejsza wizyte
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Malgonia, Ty pierwsza z nas widziałaś maleństwo, bardzo się cieszę, że wszystko gra.
Antonina &&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę i no stresssss !!!!!!
Witam nowe koleżanki, coraz nas więcej i dobrze, bo w kupie raźniej
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 07:15
-
Izabelle Ty masz w piatek wizytę prawda? Ja wlasnie tez zastanawiam sie nad wizyta w piatek ale nie wiem czy to nie za wczesnie, zeby sobie stresu nie dorobic ze np pecherzyka nie ma. Z drugiej strony gdyby byl pecherzyk to by mnie to bardzo uspokoilo... Moj lekarz zalecil mi wizyte dopiero 10 stycznia ale trudno mi wytrzymac ehh;)Corka - 2018
Syn - 2021 -
Myślę, że mogę już nieco pewniej się przywitać Wykonałam 3 testy wszystkie blade ale okresu brak już od 5 dni:) Jestem mamą rocznej dziewczynki i mimo że ciąża planowana to czuję euforię i przerażenie w jednym:) bbf wyliczył termin na 8.o9
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 08:13
Antonina38 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mum2b wrote:Izabelle Ty masz w piatek wizytę prawda? Ja wlasnie tez zastanawiam sie nad wizyta w piatek ale nie wiem czy to nie za wczesnie, zeby sobie stresu nie dorobic ze np pecherzyka nie ma. Z drugiej strony gdyby byl pecherzyk to by mnie to bardzo uspokoilo... Moj lekarz zalecil mi wizyte dopiero 10 stycznia ale trudno mi wytrzymac ehh;)
Nie poszłabym tak wcześnie, ale jestem zmuszona. U mnie ciąża na Clexane, Acardzie, Luteinie i innych specyfikach. Lekarz sam wyznaczył ten termin, jak byłam u niego ostatnio po leki i pokazać wynik bety. Strasznie się boje, czy wszystko jest na swoim miejscu, choć z drugiej strony dlaczego nie miałoby być?
Antonina, trzymam kciuki i czekam na wieści -
Witam nowe mamy jest nas coraz więcej-ciekawe ile się nas uzbiera,bo jak widzę na niektórych wątkach po 150 mam to robię takie oczy
Antonina38 czekamy na dobre wieści
joasia8966 i jak tam test? Mam nadzieję,że są tłuste krechy:)
Ja zażyłam euthyrox i czekam te durne pół godziny grrrrr a taka głodna jestem ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 09:16
-
Lady Dior test chyba negatywny. "Chyba" bo mi sie wydaje ze jednak cos tam widać a moj mąż mowi ze nic nie widzi. Juz sama nie wiem. Zrobilam test o 6 rano od razu jak wstałam. Ale po drugiej wizycie w toalecie okolo 7.30 mialam na wkładce tak jakby właśnie okres mi sie zaczynał. A bylam teraz to czysto. Juz nic nie wiem
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
nick nieaktualnyjoasia8966 wrote:Lady Dior test chyba negatywny. "Chyba" bo mi sie wydaje ze jednak cos tam widać a moj mąż mowi ze nic nie widzi. Juz sama nie wiem. Zrobilam test o 6 rano od razu jak wstałam. Ale po drugiej wizycie w toalecie okolo 7.30 mialam na wkładce tak jakby właśnie okres mi sie zaczynał. A bylam teraz to czysto. Juz nic nie wiem
A ja już w kolejce do gin -
Antonina38 wrote:Czekaj na rozwój sytuacji. Szkoda, że nie dasz rady iść na bete.
A ja już w kolejce do gin
Zrobilam zdjecie telefonem i jak powiekszylam to wydaje mi sie ze widac. Nie mam jak pokazac tej foty bo byście mi powiedziały czy mam zwidy czy nie
Trzymam kciuki za udaną wizytę i czekam na wieści
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
&&&&& za wizytę.
Mam już wyniki beta 2296 a progesteron 146.Mum2b lubi tę wiadomość
-
Izabelle wrote:Nie poszłabym tak wcześnie, ale jestem zmuszona. U mnie ciąża na Clexane, Acardzie, Luteinie i innych specyfikach. Lekarz sam wyznaczył ten termin, jak byłam u niego ostatnio po leki i pokazać wynik bety. Strasznie się boje, czy wszystko jest na swoim miejscu, choć z drugiej strony dlaczego nie miałoby być?
Antonina, trzymam kciuki i czekam na wieściBianka* lubi tę wiadomość
Corka - 2018
Syn - 2021 -
joasia8966 no szkoda,że sytuacja jest niejasna.Niepewność jest chyba najgorsza ale skoro nie ma okresu,to wszystko jest możliwe.Po paru dniach kreska powinna być ciemniejsza:) Ja tak miałam,że 3 i 2 dni przed @ kreska była blada-potem odczekałam z 5 dni bo nie chciałam znowu takiego bladziocha widzieć i ujrzałam w końcu tłuste krechy Może w Twoim przypadku też jest jeszcze wcześnie,więc pozostaje nam czekać
emka29 super wieści A ten progesteron woowWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 10:36
-
nick nieaktualny