WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mum2b wrote:Hej dziewczyny! Kciuki sie przydaly, dzis beta 3180:)
Ja dzisiaj też oddałam krew jutro przed 10 wyniki.
Proszę trzymać &&&&&Malgonia, Mum2b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez wlasnie co chwile zagladam czy Malgonia cos pisala czy nie
Mialam isc wczesniej spac bo tak mnie dzis caly dzien glowa boli ale moja mała panienka zrobiła sobie godzine drzemki i od 21 w najlepsze sie bawiMalgonia lubi tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
nick nieaktualny
-
Tak jak mowilam tylko na chwile moj maz jyz z ginekolog pakt przeciw forum zawarl. Jest pecherzyk tam gdzue trzeba. Zarodeczek jest 0.88 mm wiec maciupci ale jest. Wiek ciazy co do dnia 5 tydzien wyliczylo. Jutro wiecej napisze.
joasia8966, JustynaG, Antonina38, Mum2b lubią tę wiadomość
-
Malonia, ale mąż niesłusznie pakt zakłada. Przecież my Ci cały czas pisałyśmy, że nie masz co się martwić. Wszystko będzie dobrze. Tylko Ty nas nie słuchałaś...
-
nick nieaktualny
-
Malgosia super że jest zarodek .Ja mojemu M jak pokazałam że jestem na forum to z ciekawości zerkną co tam pisze i machnoł rekąna to
Joasia moja mała ucieła sobie 2 godz drzemke i spała do 16:00 a teraz 22:30 i dopiero usneła
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie bety .
Hellobaby jeśli nie masz jakichś niepokojących objawów to myśle że około 7 tygodnia masz wtedy szanse usłyszec juz serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 22:36
-
Dziewczyny super te Wasze bety Szkoda,że też nie mogę zrobić ale włączam pozytywne myślenie
Malgonia teraz możesz już odetchnąć trochę i cieszyć się
emka29 trzymam kciuki z całych sił -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki Antonina38 No to musi być stres na pewno ale na pewno będzie dobrze
Kadża no ja właśnie postanowiłam się nie nakręcać i zacznę się martwić dopiero jak będzie źleWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 22:47