WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia, idź spać Wypocznij a jutro wizyta u lekarza i koniecznie zdaj nam tu relację! Będzie dobrze.
-
nick nieaktualnyKadża wrote:Witajcie czy mogę i ja do was dołączyć testowałam 31.12 @ nie przyszła rano zatestowalam i SĄ !!!!! Są 2 niebieskie kreseczki w szoku lekkim jestem bo wtedy nic się nie zgadza z testami z owu co wskazywały na owulacje etc wychodzi ze wszystko musiało być później .... 24 go robiłam testy i nic oczywiście negatywnea popołudniu poplamilam troszkę wiec byłam pewna ze przychodzi @ ale to nie ważne teraz ważne żeby było wszystko dobrze.... byłam bardzo chora w swieta i kaszel mam straszny No i antybiotyk miałam ......
-
Przeczytałam wasze wcześniejsze wpisy i widzę ze Bass - ja wszystko podobnie jak ty tylko o rok więcej wszędzie i pierwsza mam córkę a drugiego syna czy jesCze któraś z was mieszka tez za granica widziałam ze jedna z was w Holandii. No i jeśli możecie napiszcie mi gdzie suwaczek wkleić bo znaleźć nie mogę
-
nick nieaktualnyWitaj kadża
Suwaczek możesz wkleić w ustawieniach profilu w zakładce społeczność
Malgonia rozumiem czemu nie pracujesz, ja korzystam póki jeszcze mogę, ale jak by tylko coś się złego działo od razu poszlabym na zwolnienie
Trzymam kciuki za twoją jutrzejszą wizytę i daj od razu znać -
Małgonia trzymam kciuki-musi być dobrze Ja też czekam na tą 1wszą wizytę jak na zbawienie a tu jeszcze 2tyg. no ale wyjscia nie mam.Czuję się dobrze i moim jedynym objawem są pełne i bardzo wrażliwe piersi.Ziewam co chwilę ale widzę,że w pracy każdy ziewa,więc to chyba przez tę szarość za oknem.Ciągnie mnie do niezdrowego jedzenia ehh U mnie i u mojego Pana wszyscy wiedzą-wcześnie ale jak by było źle to i tak by wiedzieli,dlatego nie ukrywałam. Chciałabym móc zająć czymś myśli,by nie myśleć cały czas o dziecku ale to nierealne:D Miłego dnia mamusie
-
Dzień dobry.
Chyba jednak z Wami nie zostanę. Dzisiaj powtarzałam test i tak jak poprzednio ta druga kreseczka widoczna tylko pod swiatlo z tym ze dzisiaj widać ją bylo od razu bo poprzednio dopiero po jakims czasie. Ale moze mi sie tylko wydaje ze ją widzę. Nie wiem juz sama. Brzuch mnie boli jak na okres i od wczoraj wieczora biegam sprawdzać czy nie dostałam.
Trzymam kciuki za wszystkie pozytywne bety za udane wizyty i szczesliwe rozwiazania
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
joasia8966 może jeszcze nie wszystko stracone Ile ja to się naczytałam,że dziewczyny były pewne,że dostaną okres a tu psikus-dzidzia Skądś ta blada kreska musiała się wziąć.Oby było tak jak byś tego chciała ale fajnie,że masz tyle bobasków.Nie mogę sobie wyobrazić ile to pracy kosztuje wychować taką gromadkę
-
nick nieaktualnyHihi Witam i ja się dopisuje test wokonany w sylwestra oczywiście pozytywny, piękne zakończenie roku i szczęśliwe przywitanie nowego roku! Termin na 02.09.2018. Pozostałym mamusią gratuluję pięknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 10:15
Antonina38, Tasia86, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Lady Dior wlasnie sama nie wiem do konca czego bym chciała niby bym chciala maluszka bo to cud nosic pod sercem przez 9 miesiecy, potem móc tulić i całować. Ale przy moich dzieciaczkach bala bym sie trochę czy to wszystko ogarnę. Teraz jest czasem problem. Najgorzej jak mała chora to z domu sie ruszyc nie mogę a mąż w pracy to jestem uziemiona na amen.
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
nick nieaktualny
-
Malinkaa wrote:Hihi Witam i ja się dopisuje test wokonany w sylwestra oczywiście pozytywny, piękne zakończenie roku i szczęśliwe przywitanie nowego roku! Termin na 02.09.2018. Pozostałym mamusią gratuluję pięknie
Cześć Malinkaa Widzę po suwaczku, że już masz jedno maleństwo?Synek ur. w 2016
-
Antonina mogę spytać z ciekawości jaki test robiłaś,że tak szybko udało Ci się zobaczyć 2 kreski ? Ile byłaś dni po owulacji? Ja byłam 12dpo i test z nieporannego moczu
-
Antonina zobaczymy co to bedzie. Ale masz racje kocham ich najbardziej na świecie mimo ze nie raz mam ochote wyjsc z domu i trzasnac drzwiami
Wlasnie siedze i pisze pismo o urlop wypoczynkowy bo przypomnialo mi sie ze do jutra mam macierzyńskiMalgonia, Antonina38 lubią tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Lemon dziękuje powodzenia dziewczyny z betami i wizytami ja idę jutro do lekarza który dopiero wysle list do szpitala. I idę dziś 1 dzień do pracy po swietach ale jeszcze nie powiem szefowej musze jakoś to poukładać bardzo fajna mam szefowa i prace ale mysle ze nie będzie zadowolona wiec troszkę się stresuje a w sumie to bardzo
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Ja bylam pewna, ze dostane okresu. Bol mialam typowo okresowy. Ustapil mi mniej wiecej wtedy gdy skobczylaby mi sie miesiaczka. Strasznie to zludne z tymi objawami jest. Swoja droga ja myslalam ze one sie beda nasilac a nie slabnac i pewnie stad moj stres.
Fajnie ze nas coraz wiecej i ze mamy bardziej doswiadczone mamy, bedziecie nasza ostoja
Trzymam za Was wszystkie kciuki
Ja poszlam z rana zrobic bete. Pytam sie laborantki czy jest jakis margines blefu bo sie martwie i w ogole. I kazala mi nie czytac inrernetu i poki rosnie a ja czuje sie dobrze to sie nie martwic bo kazdy wzrost jest dobry
Troche mi lzej. Wyniki o 15, a wizyta o 20.10. Postaram sie choc dwa zdania napisac po, bo maz mi zabronil juz wchodzic na forum, bo za bardzo wszystko przezywam..joasia8966, Tasia86, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Kadża wrote:Lemon dziękuje powodzenia dziewczyny z betami i wizytami ja idę jutro do lekarza który dopiero wysle list do szpitala. I idę dziś 1 dzień do pracy po swietach ale jeszcze nie powiem szefowej musze jakoś to poukładać bardzo fajna mam szefowa i prace ale mysle ze nie będzie zadowolona wiec troszkę się stresuje a w sumie to bardzo
Jak masz tala nie stresujaca prace i nic Ci w niej nie zagraza to mozesz troche potrzymac to info w tajemnicy. Bycie w domu ma swoje plusy ale tez i czas na swirowanie jest -
Malgonia ja mam bardzo fajna prace i chciałabym ogólnie pracować do końca lipca ale musze powiedzieć bo nie wiem czy płyny są bezpieczne które używam a jeśli nie to bym musiała zacząć używać maseczkę teraz mam prace siedząca ruch zacznie się dopiero koło kwietnia może i sama sobie pracuje tj jesteśmy we dwie tylko ja w jednym pomieszczeniu a szefowa w 2. To nie chodzi o wolne tylko o sprawdzenie ci mi może szkodzić i czy coś w ogóle. Ona jest bardzo fajna tylko kiedyś się pytała czy planuje dzieci.... a teraz musze jej powiedzieć Ze jednak......